Krossik Napisano 17 Listopada 2010 Autor Napisano 17 Listopada 2010 kubek20-------w jakich tamtych tematach!!!!!! ja ######e korwa co wy odemnie chcecie szmaty !!!!!!!!!!!!...###### mnie to obchodzi ze mi teraz konto usuniecie-co to jest za forum! ktos sie rejestruje czeka na odpowiedzi a tu korwa od razu na ciebie nasiadaja i pieprza jakies glupoty o jakims kolesiu co napisal jakis temat!!!!!! to forum jest do dupy! Jest niczym ! Nikt tu nie dostanie odpowiedzi na swoje prosby!!!!! Jeszcze na zadnym forum nie spotakalem sie z takimi chamami !!!!!
Mod Team durnykot Napisano 17 Listopada 2010 Mod Team Napisano 17 Listopada 2010 Kubek i Wafel- czy dysponujecie dowodami,że Krossik i ów użytkownik ,którego wspominacie to ta sama osoba? Reakcja Krossika- choć pozbawiona kultury- jest efektem Waszych dziecinnych zachowań i rzucania oskarżeń na które nie macie dowodów- a podobieństwo nie jest wystarczającym dowodem. Koledze Krossik radzę zapoznać się z czymś takim jak Kultura Wypowiedzi, pozostałym Bohaterom radzę przemyśleć każdą odpowiedź przed napisaniem. Zamykamy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.