Skocz do zawartości

[Rower] Kross Level A2 2011

Krossik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

LOL, zostałeś zbanowany i zakładasz nowe konto, żeby zadawać kolejne bezsensowne pytania na które i tak już dostałeś wcześniej odpowiedź!

Jak myślisz dlaczego zostałeś zbanowany i czy uważasz, że nowe konto rozwiąże problem?

Takich jak Ty powinni od razu od neostrady odcinać... :P

Ale żeby nie było OT odpowiem: Rower nie wart swej ceny.

@edit - CarNeezA; tak, ten mu się podoba, bo rower mu potrzebny do poszpanowania przed kolegami :P A lat (jak on sam twierdzi) ma 13 :P

Napisano

Daruj sobie tego levela.

Kross z kazdym rokiem daje coraz gorsze części i coraz ciezse bike'i.

Poszukaj modelow z 2008/9 -to są najlepsze rowery.

Level A2 2009 ma lepszy amor,przezutkę przednią (i jeszcze inne) i jest lzejszy ,a kosztuje ok. 1200-1300zł(za tą kase kupisz na tarczowkach nawet) .A jak masz więce kasy to poszukaj levela A4 ,albo A6.

Chyba ze rower ma byc faktycznie do szpanu to kup sobie pseudo dirta za 600zł (efekt ten sam)

Napisano

Sam w sobie ten rower nie jest zły, dobrze wygląda i ma dobry osprzęt na początek przygody z jazdą na rowerze mtb. Jednak jak koledzy wyżej...bardziej opłaca kupić się starszy rocznik.

Napisano

o co co chodzi ! ja nie pisalem tego!!....Nie myslicie chyba ze jezeli ktos nazywal sie dawid i jak zauwazylem ten uzytkownik byl z kielc to oskarzacie mnie o to ze ja nim bylem ???????

Napisano

A w jakim wieku jestes Dawidzie? Wtedy konkretnie wypowiemy się,czy ten rower jest dla ciebie.

Niech zgadnę... 13 lat?

Tamten Dawid był tylko 1cm nizszy.

Kup sobie co cie sie podoba ,jak chcesz kupic tego to kupuj choc wszyscy ci odradzają.

Napisano

Zarypiste zestawienie kolorów amor/rama, widzę , że masz gust ... ja bym brał.

No i koniecznie kup sobie buty na wysoookim koturnie.

Napisano

o co co chodzi ! ja nie pisalem tego!!....Nie myslicie chyba ze jezeli ktos nazywal sie dawid i jak zauwazylem ten uzytkownik byl z kielc to oskarzacie mnie o to ze ja nim bylem ???????

Nie ma takiej emoty, żeby wyrazić moje spazmy śmiechu po przeczytaniu tego posta :)

I racja, kup sobie ten który Ci się najbardziej podoba :)

Napisano

debile z was-naprawde debile....zarejestrowalem sie tu chcialem poprosic o pomoc a oni mni uwazaja za jakiegos debila ktory napisal jakis temat !!!

ps;z innymi nowymi tez tak robicie ??

Napisano

dostales odpowiedz na pytanie, wiec o co Ci chodzi? nikt przy zdrowych zmyslach nie kupuje nowego Krossa bo sa drogie i wyposazone z roku na roku coraz gorzej. Za te pieniadze zlozylbym taki sam rower z czesci i jeszcze by mi zostalo na piwo do konca sezonu. Pytales o konkretny model dostales konkretna odpowiedz.

Napisano

Święta racja, skończmy tę komedię.

A to że nie chcesz nie chcesz przyjąć do wiadomości mnóstwa rad, ani ich wykorzystać to już wyłącznie Twój problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...