MMMAAACCC7 Napisano 16 Listopada 2010 Napisano 16 Listopada 2010 mam takie pytanie-jaka jest różnica (próćz ceny) między TĄ RAMĄ a ramą głównie występującą na rajdach z damperem, np JAK TEN
kubek20 Napisano 16 Listopada 2010 Napisano 16 Listopada 2010 -materiał, -jakość wykonania, -sztywność, -wytrzymałość, -łożyska w ramie (wątpię czy w tym makrokeszu cokolwiek jest), -waga, -system zawieszenia
MMMAAACCC7 Napisano 16 Listopada 2010 Autor Napisano 16 Listopada 2010 dla zainteresowanych-pytam bo wciąż mi się za groszowe sumy przewijają takie ramy i niewiem co o nich sądzić (np rama z przednim amorkiem nawet niewiem jakim, nie zwróciłem uwagi za 30zł z dwoma kołami, też niewiem jakimi, pewno makrokesz, choć ramka opisana kross)
Schwefel Napisano 16 Listopada 2010 Napisano 16 Listopada 2010 No to się już dowiedziałeś. A żeby nie zadawać kolejnych bzdurnych pytań to poczytaj do poduszki ten temat -> http://www.forumrowerowe.org/topic/27903-makrokesz-ostreenie-przed-zakupem-zbyt-taniego-roweru/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.