ukaniex Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Niestety forum przestało działać na Google Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 niemożliwe, u mnie śmiga bez problemow na google chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 U mnie wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 niestety chyba coś nie tak jest u Ciebie na moim googlu też śmiga bez problemów (chociaż dużo wolniej niż na mozilli - być może Twoje łącze/komputer sobie po prostu nie radzi z wielkością forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 8mb/s raczej wystarczy do przeglądania forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Ponowna instalacja nic nie pomogla, trudno poki co safari jakos sluzy. Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Podczas przeglądania coś stało się z forum, wygląda tak: W treści tematów było jeszcze bardziej rozjechane. U mnie coś nie tak czy to chwilowa niedyspozycja forum? Vista, Opera 11.00, na dawno nieruszanym i nieaktualizowanym chromie zadziałało ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 F5 i gra gitara 1x tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 31 Grudnia 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 przeglądarka się obraziła. miałem tak kilka razy na starej operze. Nie chwytał mi jquery i javy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Odświeżałem, nie pomagało na kilku otwartych kartach, ale dzisiaj jest już ok. Jeśli przeglądarka się obraziła to znaczy że jakoś nieświadomie ją przeprosiłem, a ona zdecydowała się nie obrażać już więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 W takich sytuacjach czy to na forum czy gdziekolwiek indziej trzeba wyczyścić pamięć cache (pamięć podręczną) w przeglądarce. Robi się to różnie w zależności od oprogramowania. Firefox -> Narzędzia -> Wyczyść historię przeglądania -> Pamięć podręczna Chrome -> Ikona z kluczykiem -> Narzędzia -> Wyczyść historię przeglądania -> Opróżnij pamięć podręczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Może czepiam się za bardzo, ale czy czarna skórka wróci? Nie przepadam zbytnio za kolorem czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Wierz mi, że ja też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Stycznia 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 wciąż trwają prace nad obecnym szablonem. Jak ten zostanie skończony, wtedy dorobię wersję czarną. Na razie jestem zawalony robotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Czy jest możliwość wyłączenia podglądu postów, czy ta opcja jest nietykalna dla wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.