Mod Team bogus Napisano 23 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 U mnie nadal to samo. Również nie widać opisu poszczególnych pól. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Czym użytkownicy mobilnego internetu sobie zawinili, ze wersja najbardziej ich interesujaca nie będzie ewoluowala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 uraz sprobuj teraz, mialem dokladnie ten sam problem na dwoch roznych maszynach i telefonie, teraz po kliknieciu 'logowanie' wszystko wrocilo do normy Bez zmian. Próbowałem wyłączyć JavaScript w przeglądarce, wyczyściłem pamięć podręczną, zmieniałem przeglądarki i systemy operacyjne i nic nie pomogło. Czasem tekst w tym formularzu się wyświetla ale zalogować się i tak nie da. U mnie nadal to samo. Również nie widać opisu poszczególnych pól. Sposób z adresem www.forumrowerowe.org/xyz nie jest najszczęśliwszy : ) Najprościej jest się zalogować na stronie http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=global§ion=login Czym użytkownicy mobilnego internetu sobie zawinili, ze wersja najbardziej ich interesujaca nie będzie ewoluowala? Widocznie na mobilkach się najmniej zarabia : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 U mnie adres z /xyz nic nie daje. Jednak ten link: http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=global§ion=login działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Listopada 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 wróciło normalne logowanie, z tamtym były faktycznie problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jeee... W końcu wszystko działa. Dzięki Kiedy i czy pojawi się czarna skórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ja rowniez popytam o czarna skorke. Mieciu jak wystartowac z 'mobilna' na telefonie, dzisiaj rano po kliknieciu forumowego bookmarka automatycznie wystartowala mobilan wersja, potem tylko standardowa, czy jeszcze nad tym pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Listopada 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 nie wiem nawet jak wygląda mobilna. nie zaglądałem do niej ani nic z nią nie robiłem. Była razem z aktualizacją całego skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jeszcze jedna prośba. Zauważyłem, że w "Nowej zawartości" nie ma podglądu posta w okienku - da się zrobić żeby był, bo to przydatna funkcja? Jak "cytowanie selektywne" zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Listopada 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 "cytowanie selektywne" które wróciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Chodzi mi o to, żeby można było cytować tylko część postu z nawet kilku poszczególnych postów (i żeby przy każdym cytacie postu była automatycznie wstawiana informacja o autorze i dacie cytowanego postu). Cytaty pojawiałyby się w polu "Szybkiej odpowiedzi" od razu. ^ Jak nie powiem gdzie (na innym rowerowym forum) jest , bo akurat to podoba mi się tam i jest przydatne. Wtedy byłoby idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Listopada 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 no to mówie, że już działa... masz guzik pod awatarem do selektywnego cytowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 masz guzik pod awatarem O mamo! Dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A co z opcja ostatnie moje posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Listopada 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ? nie wiem o co chodzi. W profilu mozesz sobie sprawdzic swoje posty. zawsze mozna bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 nie wiem o co chodzi. Zapewne o odnośnik na stronie głównej, pod którym kryła by się lista postów własnego autorstwa. Swoją drogą to szybkie cytowanie jest mega dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Wow Znalazłem kolejną pozytywną zmianę - z końcu można sprawdzić od kogo otrzymało się punkty reputacji. I są rowery w garażu przypisane do profilu użytkownika oraz mamy do nich skróty przy każdym poście. Mieciu, a tak poza tym coś jeszcze, czegoś nie zauważyłem? Wstaw nick, też już to zbadałem. Oczywiście nie zapominajmy o cytowaniu selektywnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 29 Listopada 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Uruchomiłem system taptalk dla Iphona, androida, blackberry i nokia.. tylko nie wiem jak działa, bo nie mam na czym sprawdzić na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Mam jeszcze jedną sugestię - okienko z podglądem pierwszego i ostatniego postu jest fajne i przydatne, ale dlaczego nie ma go w "Nowej zawartości", przecież tego się chyba najczęściej używa? Aha, dobrze byłoby przenieść przycisk do cytowania selektywnego na drugą stronę, lub przynajmniej go jakoś wyróżnić. Dobry pomysł z odnośnikiem do "Garażu", takie dodatki scalają Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jak nie ma jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zgaduję, że to jest tak zakamuflowane ze względów technicznych. Ale to świetnie, że się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nie względy techniczne tylko taka była wola userów: http://www.forumrowe...post__p__792522 http://www.forumrowe...post__p__791793 Pierwotnie było włączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Hm, ale oni mówili o podglądzie w ogóle. IMO podgląd jest dobry i ładuje się szybko, a jeśli jest potrzebny, to w "Nowej zawartości" szczególnie. Jak się nie chce, to się nie najeżdża, proste Poza tym ładuje się chyba z sekundowym opóźnieniem, więc tym bardziej jest ok. Jeszcze raz powtórzę prośbę o bardziej "ergonomiczny" przycisk cytowania selektywnego. Tak w ogóle, wszystkie modyfikacje ładnie ewoluują, a Forum razem z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Grudnia 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jeszcze raz powtórzę prośbę o bardziej "ergonomiczny" przycisk cytowania selektywnego. Przyzwyczaisz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Chociaż ikonkę inną A nie, to nie ta się powtarza, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.