Skocz do zawartości

[kierownica] 31.8mm, gieta, ok. 660mm

Quink

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie, poszukuje kierownicy giętej o szerokości ok. 600mm (może być troche wiecej), średnicy mocowania 31.8mm, wadze pnizej 300g, w ciemnym odcieniu i cenie do 150zl. Jakieś propozycje?

Napisano

Dziś rano zamówiłem Ritchey-Pro Rizer WET BLACK 2010 skusiła mnie waga i rozmiar, tylko niepokojące jest to ze waga jest naprawdę nie duża jak na kierownice za 105zl, no ale ma niby 60cm. Niby bo w nagłówku napisane jest ze ma ona 67cm a z opisu wynika co innego. Może jak zakup tej pójdzie nie tak to skusze sie Twoje propozycje. Dzięki

Napisano

Dziś rano zamówiłem Ritchey-Pro Rizer WET BLACK 2010 skusiła mnie waga i rozmiar, tylko niepokojące jest to ze waga jest naprawdę nie duża jak na kierownice za 105zl, no ale ma niby 60cm. Niby bo w nagłówku napisane jest ze ma ona 67cm a z opisu wynika co innego. Może jak zakup tej pójdzie nie tak to skusze sie Twoje propozycje. Dzięki

"Kierownice można polecić dla osób lubiących proste i szerokie kierownice, które sprawdzają się lepiej w wymagających maratonach poprawiając komfort i precyzję prowadzenia. "

Opis dotyczy kierownicy prostej 60cm więc nie napalaj się na tą niską masę bo ona też dotyczy prostej 60cm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...