eryk_kartman Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam wszystkich, Mam takie pytanie, Nie mieszkam juz w polsce 6 lat i tak sobie wlasnie wymyslilem ze wpadne w czasie wakacji na jakis tydzien - moze 2, no i chcialbym ten czas spedzic na rowerze jezdzac tu i tam. Mieszkam w Krakowie wiec w gory nie mam daleko, Mam kilka opcji na mysli i poradzcie mi co bylo by lepsze Czy pojechanie w jedno miejsce i objezdzanie okolicy czy moze z miejsca na miejsce - bede mial kierowce co mi graty bedzie wozil tak ze sakw nie musze miec No i w obu wypadkach co byscie polecili ? Powiem ze na rowerze jezdze juz troche i chialbym cos w miare technicznego - z duza iloscia single trackow itp Dodam ze rozpatruje tez opcje na cos bardziej lagodnego - tak zeby z dziewczyna objechac. mam na mysli traski dzienne w granicach 50 km. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.