Centek Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Potrzebuje zrobić zabieg kosmetyczny w mojej aluminiowej ramie. Chciałbym poprawić frezy w główce ramy pod stery zintegrowane. Frez musi mieć odpowiednią średnicę (41mm) i zakończenie na 45* Obdzwoniłem już kilka serwisów w Rybniku, Tychach i Katowicach ale nigdzie nie mają takiego sprzętu żeby to wykonać. Maszynka do tego typu zadań nie jest tania a i frezy kosztują sporo, wiec podejrzewam, że małe serwisy tego mieć nie będą. LINK Jeśli znacie porządne serwisy z dobrym zapleczem to dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Spróbuj u niego, choć nie wiem: http://www.simseybike.pl/index.html Poza tym z tych większych może Bike Atelier, Bikershop, Twomark? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Dziękuję za namiary Ciężko będzie, wszystkie serwisy w jakich pytam nie maja takich narzędzi. Te serwisy, które planują główki ramy i mufy suportu to nie maja takiego frezu. Będę musiał odpuścić wyrównanie tych bieżni albo wykombinować taki frez Mam pewien pomysł i jak się uda to opiszę technologię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.