wojtek76 Napisano 15 Listopada 2010 Napisano 15 Listopada 2010 Dzień dobry to jest mój pierwszy post na tym forum, mam prośbę o opinię na temat roweru cube ams 125 hayes st http://www.bikekatal....125.Hayes.ST/. Poszukuję roweru z pełnym zawieszeniem do jazdy główmie po lesie + czasami wypad w góry czy ten rower nadaje się do tego czy raczej poszukać czegoś innego. Nie ukrywam że mogę kupić ten rower w dużo niższej cenie w związku z tym się nim zainteresowałem. Pozdrawiam
Gilevich Napisano 16 Listopada 2010 Napisano 16 Listopada 2010 Myślę że na takim sprzęcie pokojnie dasz sobie radę w górach, o pobliskim lasku nawet nie mówiąc. Ogólnie rzecz biorąc bardzo dobry sprzęt do konkretnej jazdy. Będzie dużo frajdy!
wojtek76 Napisano 16 Listopada 2010 Autor Napisano 16 Listopada 2010 Dzięki już myślałem że nikt nie napisz, muszę szybko podjąć decyzję bo rower nie będzie czekał na mnie za długo. Mam jeszcze jedno pytanie. Ponieważ rower ma przejechane "trochę" kilometrów i przydałoby się wymienić opony, proszę o jakieś sugestie co do modelu i szerokości. Jak pisałem głównie do jazdy po lesie (czesto piasek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.