SteveY Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Witam. Obecnie mam stery Ritchey Logic OE (cokolwiek by to nie znaczyło). Wygląda to tak: Na dniach będę wymieniał amortyzator więc pomyślałem sobie, że może warto też parę złotych wydać na nowe stery... Lekkie i trwałe (tak to tylko w erze pewnie) Mostek chciałbym mieć oddalony o góra 10mm od ramy. Im niżej tym lepiej. Prosiłbym bardzo o propozycje, cena hmmm, nie za bardzo się w nich orientuje, do 200zł pewnie coś sensownego by się znalazło?
Minor Napisano 14 Listopada 2010 Napisano 14 Listopada 2010 Jeżeli masz coś takiego jak na zdjęciu to nie musisz nic zmieniać, wystarczy wyjać podkładki z pod mostka, i albo skrócić rurę sterową, albo przełożyć nad mostek.
SteveY Napisano 14 Listopada 2010 Autor Napisano 14 Listopada 2010 To wiem, że można wyjąć podkładki Po prostu skoro oddaje rower do serwisu (nie wiem za bardzo jak prosto nabić gwiazdkę) to myślałem przy okazji wymienić stery na lepsiejsze. Placebo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.