Lukaszeczek Napisano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Panowie i Panie, co byście rzekli na spotkanie w wakacje? Proponuję termin zawierajacy się w granicach ostatniego tygodnia lipca i pierwszego sierpnia - wtedy powinienem nawiedzać Polskę. Jednego chętnego już mam - Żaba się zowie :grin: - prosimy innych chętnych o ewentualną sugestię, czy byliby skłonni sie pojawić. Oczywiście, jeśli ktokolwiek spoza Łodzi, ma ochotę dołaczyć, to serdecznie zapraszamy - Żaba coś o stawianiu lodów wspomniał :mrgreen: pozdro dla @ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Spoko , lody będą dla nieletnch , a dla letnich zimne piwko :grin: Będzie troszku jazdy , ale myślę że więcej pogaduchy. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 No, to my z Rycerzem wstępnie na TAK :grin: ! Pozdrówko wakacyjne :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 No, to my z Rycerzem wstępnie na TAK :grin: !Pozdrówko wakacyjne :-) :-) :-) . No to bomba - na roweruch przybedziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 No to bomba - na roweruch przybedziecie? Oczywiście 8) . Jeśli tylko ostatecznie okaże się, że nic nam nie przeszkodzi przybyć - to żaden inny środek transportu nie wchodzi w grę ;-) . Rumaczki by nam nie wybaczyły :lol: ! Pozdrówko trekkingowe :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Ciekawa propozycja, nawet bardzo kuszaca oczywiscie chetnie bym wyskoczylam na takie spotkanie, ale nie wiem kiedy mykam na wakacje i boje sie, ze te terminy sie pokryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Miejmy nadzieję , że nie pokryją się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 No własnie zobaczymy jak z tymi terminami wypadnie. Sam jeszcze nie wiem jak będzie u mnie. Ale jeżeli będzie pasować to chętnie przyjadę. P.S. A kto był wczoraj na masie :cool: Jak nie byliście to żałujcie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Nooooo , kto tu zawitał :wink: Pan Pixon , długo cię nie było. :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Oj Żaba żebyś wiedział w końcu się kilometraż bije na rowerze pogoda się zrobiła i ogólnie jakoś brak czasu, ale teraz to jakoś nadrobię. W ten poniedziałek wyjeżdżam czyli 27 i wracam chyba 15 lub 16 lipca. Także jestem wolny i na lipcową masę jeszcze zdąże. Widzieliście :?: :grin: http://www.toya.net.pl/~blondi/skan.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 No tak, a ja jak zwykle niedoinformowana i przegapilam mase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Pati wszystko na stronie jest https://gandalf.fic.uni.lodz.pl/masakrytycz...zna/miasto.html lub na forum https://gandalf.fic.uni.lodz.pl/forum/ Tam wszystkiego się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dzieki serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Oj Żaba żebyś wiedział w końcu się kilometraż bije na rowerze pogoda się zrobiła i ogólnie jakoś brak czasu, ale teraz to jakoś nadrobię. W ten poniedziałek wyjeżdżam czyli 27 i wracam chyba 15 lub 16 lipca. Także jestem wolny i na lipcową masę jeszcze zdąże. Widzieliście :?: :grin: http://www.toya.net.pl/~blondi/skan.jpg No to jest już nas trzech, plus honorowi goście Ecia z Rycerzem, i oczywiście Pati - choć ci honorowi, to jeszcze nie wiedzą, co :twisted: :?: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 choć ci honorowi, to jeszcze nie wiedzą, co :twisted: :?: Lajf bywa brutal :-( ... Ale postaramy się zrobić wszystko, żeby nie zawieść szanownych gospodarzy-łodziaków . Pozdrówko honorne :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Jeżeli ja pojadę to pojedzie ze mną też mój kuzyn ale po uprzednim zalogowaniu o ile się plany wyjazdów nie pokrzyżują. ;-) Zrobiłem sobie taki mały bilansik - Ecia ma znów dość sporą ilość postów jak na tak krótki czas pobytu na forum - Pati odznaczy się najmniejszą ilością postów ale i najmniejszym wiekiem wśród kobiet i najmniejszym starzem - Bedę najmłodszą osobą na spotkaniu ale zarazem najstarszą starzem na forum. - Żaba będzie najwyższy rangą i najwyższy wiekiem i jeszcze najwięcej postów ma napisane - Lukaszeczek jest najblizej średniej wieku średnia wieku: 25 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 :lol: Pixon, ułóż z tego zadanie logiczne - a najlepiej kilka, będziemy mieć rozrywkę po śmiganku :twisted: Pozdrówko łamigłówkowe :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Ja znam część wspólną tych "zbiorów" :arrow: rowerek :idea: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 A czy dla bikerów w wieku szkolnym też będzie miejsce ? Bo jeśli tak no to spodziewajcie się czerwonego Unibika Evo i niebieskiego Treka 4300 disc... O ile termin dopisze... mamy wolne 28-31 VII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Ej mistrzu :-D A czy gdzieś było napisane o wieku. Jeżeli cię rodzice puszczą to nie widzę żadnego problemu . Im nas wiecej tym lepiej. P.S To jak Żaba pojedziemy na żółty szlak ;-) :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Ma jeszcze pare pytan co do zjazdu :grin: Macie juz ulozony jakis plan tego spotkania? Kto jest glownym organizatorem? Ile dni mialoby trwac to "zgrupowanie" 1, 2, 3 dni...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ma jeszcze pare pytan co do zjazdu :grin: Macie juz ulozony jakis plan tego spotkania? Kto jest glownym organizatorem? Ile dni mialoby trwac to "zgrupowanie" 1, 2, 3 dni...? Co do planów, ułozymy, jak będzie wiadomo ile osób będzie na 100%. Myśłę, że można by sie spotkać koło południa przy Kościele w Łagiewnikach, pośmigać spacerowo sobie grupką, a potem lody/piwo, pogadanki do wieczora. Proponowałbym ustawienie terminu - proponuję coś między 25 a 29 lipca, bo chyba się wybiorę w góry na kilka dni, więc potem już null czasu. Ale oczywiście nie trzeba się ogladać na mnie :grin: Jak wam się to widzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o termin - to ustalajcie bez nas, a my się po prostu dopasujemy, jeśli da radę ;-) . Niestety - w związku z charakterem naszej pracki jesteśmy nieprzewidywalni i nie możemy umawiać się na 100% z miesięcznym wyprzedzeniem :-( . Damy znać na jakieś +/- 10 dni przed planowanym terminem zlotu, czy uda nam się dołączyć do szacownego grona 8) . Acha, i jeszcze jedno: czy - w razie czego - znajdzie się jakiś kawałek podłogi na nockę dla nas i naszych dzielnych rumaków :-D ? Pozdrówko wędrowne :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matin Napisano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Siema Jestesmy ze Zgierza wiec moze wpadniemy. Do lagiewnik mamy kolo 5km drogi wiec mozecie sie spodziewac 2 osobowej ekipy enduro(ja) i xc(kumpel) -zgierz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ad Ecia: Pewnie cosik znajdę w żabiej jamie lub pobliżu. 8) Ad Łukaszeczek: Cosik tak w środku tygodnia planujesz , więc ja dołącze dopiero po 17.00 Chyba że sobótka , to co innego. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.