Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Polecam jeszcze jedną wycieczkę Szlakiem zabytkowych kościołów (20 sierpnia - niedziela) dokładniejsze informacje znajdziecie pod wskazanym adresem. A jeszcze jedno miło było by zobaczyć kogoś z tego forum na tej wycieczce.

To jak ludzie przyjedziecie ??..??..??........ PRZYJEDZIEMY :):P

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Proponuję, by w temacie tym wpisywał się każdy, kto planuje jazdę w obrębie i w okolicach Naszego pięknego miasta, a ma ochotę bryknąć w większym gronie.

Wpisujcie jaką trasę zakładacie przejechać i z jakim tempem, oraz miejsce i godzinę proponowanego spotkania.

Wówczas ewntualne chętne osoby będą mogły stawić się i razem pojeździć.

Żeby dać dobry przykład sam zacznę:

Dzień: 3.X.2006 (Wtorek) - o ile nie będzie lało, lekką mżawkę zniosę

Trasa: Łódź Retkinia - Lublinek - Pabianice - Łódź CZMP (trasa może ulec zmianom)

Tempo: spokojne. sądzę, że średnia nie przekroczy 20km/h (dużo zależy od pogody)

Miejsce spotkania: Retkinia. krańcówka 99 (róg Maratońskiej i Popiełuszki)

Godzina: 16.00 - 16.15

Co do ustawek to: http://www.cyklomaniak.pl/forum/viewforum....8ac0f858c27ba47

A co do jutra to może wpadnę, ma padać.

O cyklomaniaku wiem, ale... jakoś to forum bliższe memu sercu jest :) A z desczem może nie będzie tragedii - według prognozy z www.imgw.pl dzisiaj też miało padać, a było całkiem miło i jak śmignąłem do Dobieszkowa, to nie zmokłem.

hmm... wycieczka odbyła się. Ci, którzy zostali w domach (czyli wszyscy oprócz mnie - jechałem sam) nie mają czego żałować - od Pabianic cały czas siąpił deszcz i było zimno :/ Jak dojechałem z Pabianic na Rudę, uznałem, że nie chce mi się tłuc na tym mrozie przez las do CZMP, a potem przez całe miasto i w końcu przez Retkinie wróciłem na Teofilów.

:-|

Ja mam w planie wybrać się na dłuższą wycieczkę rowerową w okolice Łodzi w sobotę. Może są jacyś chętni? Tempo raczej wolne bo moja średnia prędkość to okolo 17-20 km/h. Czy są chętni? Start okolo 9.00-9.30.

Napisz coś więcej.. skąd.. gdzie.. jaką trasą.. jaki dystans.?

Napisz coś więcej.. skąd.. gdzie.. jaką trasą.. jaki dystans.?

Zazwyczaj jeżdzę, gdzie mnie oczy poniosą, a nogi dadzą radę dojechać. Nie mam pomysłu, myślałem o pojechaniu do Wiączynia i/lub Gałkówka, ale nie wiem czy dam rade, bo to zależy od pogody, nastroju, pomysłu, czasu i tysiąca innych spraw.

Jak ktoś ma jakieś pomysły to chętnie wysłucham i może bym się też przyłączył.

Rejnów Wiączynia nie znam praktycznie wcale... jako swoją propozycję podaję np.:

Trasa 1. zielony szlak do Parowów Janinowskich - latem byłem, a jesienne fotki wyglądają zachęcająco.

(mapka np. tutaj)

Trasa 2. Zgierz - Jedlicze - Grotniki - Sokolniki - Głowa - Dąbrówka - Malinka (znaczna część po lasach).

Może po prostu spotkać się w jakimś ustalonym miejscu i znając swoją formę na dany dzień, ilość czasu, pogodę, nastrój itp. coś ustalić na miejscu.

Rejnów Wiączynia nie znam praktycznie wcale... jako swoją propozycję podaję np.:

Trasa 1. zielony szlak do Parowów Janinowskich - latem byłem, a jesienne fotki wyglądają zachęcająco.

(mapka np. tutaj)

Może po prostu spotkać się w jakimś ustalonym miejscu i znając swoją formę na dany dzień, ilość czasu, pogodę, nastrój itp. coś ustalić na miejscu.

Ta trasa wydaje się ciekawa, i jakoś mi tak bardziej pasują te rejony. Pozostaje kwesti gdzie i o której się umawiamy? Proponuję godzinę 9.30, może CPN róg Strykowskiej i Wycieczkowej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...