Mod Team Pixon Napisano 9 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jestem już w Łodzi proponuje Sobote na jakąś dłuższą wyprawę. Może czarny ewentualnie zielony szlak. Zbióreczka była by w Arturówku na moście ok. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 A moze jakaś ustawka na jutro (wtorek)?? Bo pewnei bede mykał na rowerku można by się ustawić na placu wolności albo w łagiwnikach przy mostku... jak coś to pisać na gg albo pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Ja bym sobie chciał objechać trasę maratonu łodzkiego, ale to nie jutro bo nie mam opon terenowych jeszcze, na razie tylko po szosie mykam. Jak Ci pasuje to możesz poczekać i codziennie możemy gdzieś jeździć po lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Trase maratonu tez musze w koncu objechac:) Sam mam slicka z tyłu ale nei narzekam:) Niestety ale jednak dzisiaj Wtorek 15sierpnia raczej mnie nei będzie na placu:/ Uszkodziłem Damper i z jazdy raczej nici:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ktoś chętny na objechanie trasy maratonu w sobotę o godzinie 11 na mostu w Arturówku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zapraszam na łódzką stronę www.cyklomaniak.pl Na forum znajdziecie informację o ustawkach "grupek" objeżdżających traskę maratonu co tydzień. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Mysle że ja będe bo damper dopiero w poniedziałek wysyłam na serwis... a jeszcze jakos da sie jechac:/ Tylko jakie tempo będzie lightowe?? czy jakies szybkie?? :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Pewnie lightowe Info właśnie z cyklomaniaka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Polecam jeszcze jedną wycieczkę Szlakiem zabytkowych kościołów (20 sierpnia - niedziela) dokładniejsze informacje znajdziecie pod wskazanym adresem. A jeszcze jedno miło było by zobaczyć kogoś z tego forum na tej wycieczce. To jak ludzie przyjedziecie ??..??..??........ PRZYJEDZIEMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbanek1 Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Będzie ktoś z forum? Jeśli tak, to stawię się jutro. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Oczywiście ja się jutro wstawiam na stary rynek, żeby z ciekawości zobaczyć jak to będzie wyglądać. Wiem, że prędkość pewnie nie będzie zbyt wielka, ale można się przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ktoś jedzie? http://www.cyklomaniak.pl/forum/viewtopic.php?t=232 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Proponuję, by w temacie tym wpisywał się każdy, kto planuje jazdę w obrębie i w okolicach Naszego pięknego miasta, a ma ochotę bryknąć w większym gronie. Wpisujcie jaką trasę zakładacie przejechać i z jakim tempem, oraz miejsce i godzinę proponowanego spotkania. Wówczas ewntualne chętne osoby będą mogły stawić się i razem pojeździć. Żeby dać dobry przykład sam zacznę: Dzień: 3.X.2006 (Wtorek) - o ile nie będzie lało, lekką mżawkę zniosę Trasa: Łódź Retkinia - Lublinek - Pabianice - Łódź CZMP (trasa może ulec zmianom) Tempo: spokojne. sądzę, że średnia nie przekroczy 20km/h (dużo zależy od pogody) Miejsce spotkania: Retkinia. krańcówka 99 (róg Maratońskiej i Popiełuszki) Godzina: 16.00 - 16.15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Bendus , zapomniałem powiedzieć, że już podobny temat istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Co do ustawek to: http://www.cyklomaniak.pl/forum/viewforum....8ac0f858c27ba47 A co do jutra to może wpadnę, ma padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Co do ustawek to: http://www.cyklomaniak.pl/forum/viewforum....8ac0f858c27ba47 A co do jutra to może wpadnę, ma padać. O cyklomaniaku wiem, ale... jakoś to forum bliższe memu sercu jest A z desczem może nie będzie tragedii - według prognozy z www.imgw.pl dzisiaj też miało padać, a było całkiem miło i jak śmignąłem do Dobieszkowa, to nie zmokłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Kurde, chętnie bym pojeździł ale mam zajęcia do 17. A to 3 minuty od mojego bloku. Cóż może innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 hmm... wycieczka odbyła się. Ci, którzy zostali w domach (czyli wszyscy oprócz mnie - jechałem sam) nie mają czego żałować - od Pabianic cały czas siąpił deszcz i było zimno :/ Jak dojechałem z Pabianic na Rudę, uznałem, że nie chce mi się tłuc na tym mrozie przez las do CZMP, a potem przez całe miasto i w końcu przez Retkinie wróciłem na Teofilów. :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja mam w planie wybrać się na dłuższą wycieczkę rowerową w okolice Łodzi w sobotę. Może są jacyś chętni? Tempo raczej wolne bo moja średnia prędkość to okolo 17-20 km/h. Czy są chętni? Start okolo 9.00-9.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ja mam w planie wybrać się na dłuższą wycieczkę rowerową w okolice Łodzi w sobotę. Może są jacyś chętni? Tempo raczej wolne bo moja średnia prędkość to okolo 17-20 km/h. Czy są chętni? Start okolo 9.00-9.30. Napisz coś więcej.. skąd.. gdzie.. jaką trasą.. jaki dystans.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ja na pewno wybieram się na rower w sobotę, więc... jeśli jakaś ciekawa traska jest w planach, to z chęcią pojadę w grupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Napisz coś więcej.. skąd.. gdzie.. jaką trasą.. jaki dystans.? Zazwyczaj jeżdzę, gdzie mnie oczy poniosą, a nogi dadzą radę dojechać. Nie mam pomysłu, myślałem o pojechaniu do Wiączynia i/lub Gałkówka, ale nie wiem czy dam rade, bo to zależy od pogody, nastroju, pomysłu, czasu i tysiąca innych spraw. Jak ktoś ma jakieś pomysły to chętnie wysłucham i może bym się też przyłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Rejnów Wiączynia nie znam praktycznie wcale... jako swoją propozycję podaję np.: Trasa 1. zielony szlak do Parowów Janinowskich - latem byłem, a jesienne fotki wyglądają zachęcająco. (mapka np. tutaj) Trasa 2. Zgierz - Jedlicze - Grotniki - Sokolniki - Głowa - Dąbrówka - Malinka (znaczna część po lasach). Może po prostu spotkać się w jakimś ustalonym miejscu i znając swoją formę na dany dzień, ilość czasu, pogodę, nastrój itp. coś ustalić na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Rejnów Wiączynia nie znam praktycznie wcale... jako swoją propozycję podaję np.: Trasa 1. zielony szlak do Parowów Janinowskich - latem byłem, a jesienne fotki wyglądają zachęcająco. (mapka np. tutaj) Może po prostu spotkać się w jakimś ustalonym miejscu i znając swoją formę na dany dzień, ilość czasu, pogodę, nastrój itp. coś ustalić na miejscu. Ta trasa wydaje się ciekawa, i jakoś mi tak bardziej pasują te rejony. Pozostaje kwesti gdzie i o której się umawiamy? Proponuję godzinę 9.30, może CPN róg Strykowskiej i Wycieczkowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Mi pasuje. O ile tylko nie będzie padało, to się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.