Mod Team Pixon Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Napisano 6 Marca 2013 Ja jestem mocno ograniczony również z czasem, głównie przez weekendy zajęte przez te przeklęte studia. Fakt faktem 16,17 coś się pojeździ, byle nie teren bo tam błota po pachy.
owurac Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Xanagaz, świetna propozycja. Wstępnie wyrażam chęć. Do czwartku wieczorem powinno mi się wyklarować.
Xanagaz Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Zobaczymy jak z pogodą będzie, póki co ma być źle
Mod Team Pixon Napisano 7 Marca 2013 Mod Team Napisano 7 Marca 2013 Podziękujcie mnie! Ja Wam tę pogodę taką wspaniałą zamówiłem. Wszystko za karę jak się planuje jakieś dziwne wycieczki w czasie kiedy studenci muszą iść na uczelnię, O!
silenoz Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 coś mi się wydaje że i taK pojadą bo orgiem jest WIKI hehe widzę że wszyscy w formie już na sezon skoro kilometraż nie odstrasza nikogo:)
Mod Team Pixon Napisano 7 Marca 2013 Mod Team Napisano 7 Marca 2013 coś mi się wydaje że i taK pojadą bo orgiem jest WIKI Sam wiki napisał że przekładają na 16.03, z uwagi na śnieg,deszcz i wiatr
owurac Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 To ja w tej sytuacji odpuszczam. Pojeżdżę sobie samochodem albo MPK. Oczywiście ciągle jestem chętny w bardziej sprzyjających okolicznościach.
Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2013 Mod Team Napisano 11 Marca 2013 c.d. http://www.forumrowe...efy-frorg-cz-2/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.