13k2 Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 To zostańmy przy kierowniczce skoro, bardziej Ci się podoba A z wyjazdem lepiej się upewnić, zawsze może być ten pierwszy raz, ale oby nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 13k2, może się zdarzyć ża trzeba bedzie na kogos poczekać pod Zoo albo nie. Jak co, to dostaniesz esa jeśli bedzie opóźnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 OK, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 wycieczka zacna ale ta pogoda...... nie lubię błota i zimna:) Wycieczka była zacna. Praktycznie nie było błota i było na tyle ciepło, ze można było sobie spokojnie zrobić parominutowy postój bez dyskomfortu termicznego:P 90 kilometrów ze średnią ~22(jak widać pojeździliśmy mimo 'zwiedzania i fotografowania') Osób sześć, trasę skróciliśmy o 10 km względem planowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Dzięki za miły wyjazd Oby częściej i oby dłużej była tak ładna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Taka jeszcze pamiątkowa słitfocia z wczorajszego wypadu fr.org feat. panda-team. Oczywiście wypadu bardzo udanego, choć początki mogły napawać lekkim niepokojem z powodu fatum, ktore przez chwile krążyło nad łańcuchami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Na tę niedzielę też się szykuje wypad jakby co;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 15 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Bedzie mniej więcej takie cos-> Wikiloc - Wycieczka 2 szlak - Cyganka, Wojew�dztwo ł�dzkie (Rzeczpospolita Polska) - GPS track W zalezności od pogody może ulec skróceniu, a w zalezności od prac nad autostradą- przeksztalceniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 15 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dobra, konkret, trzeba jechać to w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Chłopaki startuja jutro o 9.30 spod Zoo. Sami bo jedyna baba(tj. ja) postanowiła się rozchorować-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Sami bo jedyna baba(tj. ja) postanowiła się rozchorować-.- Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwietyGniew Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Od kilku miesięcy mieszkam w Łodzi i poszukuję osób chętnych do wspólnych treningów/wypraw rowerowych - woj. łódzkie. Zauważyłem ten temat i zapytam...Co wy na to, aby zorganizować jakiś wyjazd w nowym roku? Święty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Siema Święty. Zapewne najdziesz tu wiele chętnych osób do wspólnych wypadów. Wystarczy śledzić ten wątek a na pewno conajmniej raz w tygodniu jakaś wyprawa się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Trochę zbyt optymistycznie z tym 'co tydzień'. Z tym wątkiem jest tak, ze posty pojawiają się tu falami. Nieraz się jakas ekipa zbierze, nieraz nie. Np. my(czyli m.in. Lukaspec i ja) mamy ekipę częściowo pozaforumową i staramy się regularnie co niedzielę jeździć(ostatnio z nastawieniem na 'staramy' bo ja np. jutro nigdzie zadu nie rusze bo zad żąda odpoczynku i bym ekipie zabiła tempo:]). Ogłaszałam przez kilka tygodni te nasze wypady ale z czasem przestałam bo odniosłam wrażenie, że wszyscy którzy chcieliby z nami jeździć już mają inne kanały żeby się umawiać(przede wszystkim ogarniamy na facebooku). Podobnie z Minorem, jak razem jeździliśmy(bo teraz jakoś to nie wychodzi:() to ustawialiśmy się via telefon. I tylko nieraz jak nam się zachciało większego towarzystwa albo ogarnialiśmy coś fajniejszego to się dzieliliśmy ze światem informacją, że jedziemy i pytaliśmy czy ktoś chce też;] najczęściej chętnych 'brak'). Ale za zrobieniem jakiegos większego spędu jak najbardziej jestem. Dotychczasowe z roku 2012 JEŚLI już się udawało urządzić były dość liczne i ciekawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Przy organizacji wycieczki napisz, że będzie piwo ... Czasami pomaga w pojawieniu się większej ilości osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwietyGniew Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Niestety w wirtualnym świecie nie żyje - nie ma mnie na fejsie Zatem muszę skontaktować się z wami w inny sposób. Btw. Przed chwila wróciłem z Łagiewnik...mimo białego puchu spotkałem kilku bikerów:) Co powiecie na przyszłą niedzielę? 13-go stycznia 13 roku ? Święty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Miliron- mnie nie boli, że jest mniej osób, oczywiście że fajnie nieraz zebrać jakąś większą ekipę, ale jak nie to mówi się trudno;] Zaś co do marchewki pod postacią piwa... nie:P Święty- ok, to w takim wypadku jak coś się będzie kroić to zacznę to znowu tu ogłaszać albo dostaniesz jakieś PW> Na razie mogę powiedzieć, że na przyszłą niedzielę jestem chętna ale czas zweryfikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Jeśli pogoda będzie sprzyjająca to oczywiście ja też jestem chętny na niedzielę Jednak w przypadku opadów niestety odpadam. Albo kiedy temperatura spadnie za bardzo poniżej zera. Wiecie, starość nie radość. W końcu mój Spec kończy w tym roku 21 latek, muszę dbać o jego stare gnaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja moge pojechac, ale w mniejszym gronie... Jakos tak wlasnie. Moze być i 13 stycznia. Zbrodni dokonano z Live with Walkman™, przy pomocy Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwietyGniew Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Zapowiadają śniegi i mrozy...co wy na to ? Święty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Nadzieja w Łukaszu, a w zasadzie Łukaszach-> Lukaspecrh92 i Minor. Czemu tak? Ponieważ ta ekipa 'facebooczkowa' leży pokotem: -jeden urwał pedał dezaktywując tym samym korbę, -jeden chory, -jeden popsuty, -jedna rozłożyła amortyzator i ma egzaminy. Pierwszy wymieniony jeszcze trochę się nie ogarnie, drugi dobrze rokuje, trzeci- czekamy na wyrok ortopedy, czwarta- jak dobrze pójdzie to w ciągu tygodnia skończy walczyć z egzaminami, złoży amor do kupy i może nie rozkręci nic innego;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 A ja pracuję w niedzielę, a pogoda nie wróży wypadu, dla którego oplacałoby mi się brać urlop, jak niegdyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwietyGniew Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Niestety warunki niesprzyjające, a następny weekend zapowiada się podobnie zatem trzeba poczekać Wrócę z propozycją gdy pogoda się poprawi. Święty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Może wtedy będzie już komu jeździć;] A warunki wbrew pozorom- fajne. Przynajmniej po krzakach bo na mieście to syf straszny-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 A ja hmm, jutro... a właściwie to dziś, jadę sobie na śnieg. Więc jeżeli ktoś ma chęci, to możemy skoczyć do Łagiewnik. Tylko że no zastrzegam że to wypad na chwilę będzie raczej, do godzinka max. dwie. Bo standardowo nie mam nadal SPD zimowych, a jakoś bez SPD nie umiem jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.