Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

wycieczka zacna ale ta pogoda...... :P nie lubię błota i zimna:)

Wycieczka była zacna.

Praktycznie nie było błota i było na tyle ciepło, ze można było sobie spokojnie zrobić parominutowy postój bez dyskomfortu termicznego:P

90 kilometrów ze średnią ~22(jak widać pojeździliśmy mimo 'zwiedzania i fotografowania':P)

Osób sześć, trasę skróciliśmy o 10 km względem planowanej.

• 1 miesiąc temu...

Trochę zbyt optymistycznie z tym 'co tydzień'. Z tym wątkiem jest tak, ze posty pojawiają się tu falami. Nieraz się jakas ekipa zbierze, nieraz nie.

Np. my(czyli m.in. Lukaspec i ja) mamy ekipę częściowo pozaforumową i staramy się regularnie co niedzielę jeździć(ostatnio z nastawieniem na 'staramy' bo ja np. jutro nigdzie zadu nie rusze bo zad żąda odpoczynku i bym ekipie zabiła tempo:]). Ogłaszałam przez kilka tygodni te nasze wypady ale z czasem przestałam bo odniosłam wrażenie, że wszyscy którzy chcieliby z nami jeździć już mają inne kanały żeby się umawiać(przede wszystkim ogarniamy na facebooku).

Podobnie z Minorem, jak razem jeździliśmy(bo teraz jakoś to nie wychodzi:() to ustawialiśmy się via telefon. I tylko nieraz jak nam się zachciało większego towarzystwa albo ogarnialiśmy coś fajniejszego to się dzieliliśmy ze światem informacją, że jedziemy i pytaliśmy czy ktoś chce też;] najczęściej chętnych 'brak').

Ale za zrobieniem jakiegos większego spędu jak najbardziej jestem. Dotychczasowe z roku 2012 JEŚLI już się udawało urządzić były dość liczne i ciekawe:)

Niestety w wirtualnym świecie nie żyje - nie ma mnie na fejsie :) Zatem muszę skontaktować się z wami w inny sposób.

Btw. Przed chwila wróciłem z Łagiewnik...mimo białego puchu spotkałem kilku bikerów:)

Co powiecie na przyszłą niedzielę? 13-go stycznia 13 roku ?:)

Święty

Miliron- mnie nie boli, że jest mniej osób, oczywiście że fajnie nieraz zebrać jakąś większą ekipę, ale jak nie to mówi się trudno;]

Zaś co do marchewki pod postacią piwa... nie:P

Święty- ok, to w takim wypadku jak coś się będzie kroić to zacznę to znowu tu ogłaszać albo dostaniesz jakieś PW>

Na razie mogę powiedzieć, że na przyszłą niedzielę jestem chętna ale czas zweryfikuje.

Jeśli pogoda będzie sprzyjająca to oczywiście ja też jestem chętny na niedzielę

Jednak w przypadku opadów niestety odpadam. Albo kiedy temperatura spadnie za bardzo poniżej zera. Wiecie, starość nie radość. W końcu mój Spec kończy w tym roku 21 latek, muszę dbać o jego stare gnaty. ;)

Nadzieja w Łukaszu, a w zasadzie Łukaszach-> Lukaspecrh92 i Minor.

Czemu tak?

Ponieważ ta ekipa 'facebooczkowa' leży pokotem:

-jeden urwał pedał dezaktywując tym samym korbę,

-jeden chory,

-jeden popsuty,

-jedna rozłożyła amortyzator i ma egzaminy.

Pierwszy wymieniony jeszcze trochę się nie ogarnie, drugi dobrze rokuje, trzeci- czekamy na wyrok ortopedy, czwarta- jak dobrze pójdzie to w ciągu tygodnia skończy walczyć z egzaminami, złoży amor do kupy i może nie rozkręci nic innego;]

A ja hmm, jutro... a właściwie to dziś, jadę sobie na śnieg. Więc jeżeli ktoś ma chęci, to możemy skoczyć do Łagiewnik. Tylko że no zastrzegam że to wypad na chwilę będzie raczej, do godzinka max. dwie. Bo standardowo nie mam nadal SPD zimowych, a jakoś bez SPD nie umiem jeździć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...