nogger Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Już powinno hulać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nogger, fajne "kółko". Odbierz PW. strzała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 "Przedstawiam plan na kolejną wycieczkę W sobotę lub niedzielę (jak pogoda pozwoli). Tym razem będzie coś fajnego do zwiedzania i oglądania. Nie zabraknie dużej ilości terenu i lasów (jak na warunki zachodniej części Łodzi). - Rezerwat Torfowisko Rąbień, ciekawe zgromadzenie torfianek z kładką widokową - Dworek z 1884 r. w Zgniłym Błocie, niestety strasznie zniszczony, wygląda trochę jak nawiedzony - Rezerwat Jodły Oleśnickie, jedyne takie miejsce w okolicach łodzi z tak dużą ilością jodły pospolitej - Pałac w Piorunowie, najciekawszy obiekt na naszej trasie zbudowany w 1925 r. Teraz mieści się tam hotel. Pięknie odrestaurowany otoczony zabytkowym parkiem. Przed samym budynkiem znajduje się fontanna i kilka rzeźb. Jeden z najładniejszych takich obiektów w okolicach Łodzi - Modrzewiowy dworek w Wodzieradach, najstarszy drewiany budenek tego typu w województwie (1825). Kilka lat temu wykupiony od gminy i powolutku odretaurowany. Można wejść na jego teren, a nawet do środka. Zachowały się stare meble oraz piękny zabytkowy piec kaflowy. Warty obejrzenia - Panorama Łodzi z Górki Pabianickiej" http://pl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3577623 "Myślę, że można się ustawić o 9,30 koło wejścia do ZOO" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Jak na tę porę roku oraz warunki atmosferyczne szykuje Wam się długa trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Tak, dlatego przy wszystkim takich trasach jest też w odwodzie opcja skrócenia jakby się okazało, że jednak warunki będą gorsze niż się jawiły:) Nikt nie zamierza się zabijać w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja się na tą wycieczke absolutnie zapisuję . Trasa się zapowiada ciekawie... błotko, torf, hmm miodek Proponuje punkt startowy na Zdowiu pod pomnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja też chętnie dołączę – o ile mnie weźmiecie ;-) Nie ukrywam, że najlepiej w niedzielę. I do tego, na tę chwilę, lepsza pogoda zapowiadają na niedzielę, ale teraz to tak szybko się zmienia, że trudno przewidzieć. Tylko dołączyłbym do Was na krańcówce na Rojnej skoro i tak tamtędy planujecie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Każdy jest mile widziany. Piotr, ja mieszkam w okolicy kranćówki, więc jak chcesz możemy jechac razem na miejsce spotkania na Zdrowie. Po drodze pewnie jeszcze ktos dołączy . Taka mała rozgrzewka. A jak chcesz zaczekać przy krancówce jak napisałeś, to ewntualnie możesz zostawić swój numer telefonu, tak na wszelki wypadek , w razie gdyby trasa byla lekko zmieniona. Ale nie musisz jak nie chcesz. Tomek, koniecznie bądź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Co do tego, że wszyscy są mile widziani to mała poprawka- kolega Wiew ma nawet nie próbować pokazywać swojej... twarzy na żadnym wypadzie ogłaszanym tu przeze mnie. Natomiast poza tym jednym, potwierdzającym regułę, wyjątkiem- im nas więcej, tym weselej:) Także, 13k2, wbijaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Sorki za tą nieścisłość. Nawet pojęcia nie mam o ilu rzeczach pojęcia nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nie, nie, nie- żadnego 'sorki' To moja totalna prywata, mająca na celu uchronienie wszystkich uczestników wycieczek przed wylądowaniem w niemiłej i zapewne dla nich niezręcznej sytuacji; a mnie(i Minorowi jeśli w końcu się gdzieś z nami ruszy) zapewniająca spokój i zadowolenie z niczym nie zmąconego fajnego towarzystwa:P Z ogłaszaniem powyższego nie czuję się jakoś super ale po rozważeniu 'za' i 'przeciw'(rozważanie ta ma jakis tydzień) postanowiłam to przy najbliższej okazji podkreślić, a okazja pojawiła się sama własnie teraz. W sumie to była jedyna rzecz, o której nie miałeś pojęcia więc już chyba masz pojecie o ilu go nie masz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dzięki za pozwolenie Czym więcej ludu tym cieplej... ale w tym wypadku chyba się nie sprawdzi ;D Łukasz, ale chodzi o to, że po mieście w tę i we w tę jeździć średnio mi się chce, chociaż to tylko kawałek A dokładniej gdzie mieszkasz, bo w takim razie gdzieś blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja też mogę wpaść ale w niedzielę tylko. W sobotę mam egzamin na pomarańczowy pas w kickboxingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Nie możesz w jakiś dzień to nie możesz- nikt nie wymaga tłumaczenia czemu:P W każdym razie padło na niedzielę. 9.30 przed wejściem do Zoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Fajnie, jak trafimy na jakąś manifestcję, i komuś się nie spodobaja nasze rajtuzki, będzie ktoś kto nas obroni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Fajnie, jak trafimy na jakąś manifestcję, i komuś się nie spodobaja nasze rajtuzki, będzie ktoś kto nas obroni. będą wąchać błoto z pod naszych kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 wycieczka zacna ale ta pogoda...... nie lubię błota i zimna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Dlatego lepiej ustawić się na szosę , ale zastanawiam się czy jechać na ten wyścig czy nie. Wydam 20 zł a i tak formy brak na ściganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Dlatego lepiej ustawić się na szosę , ale zastanawiam się czy jechać na ten wyścig czy nie. Wydam 20 zł a i tak formy brak na ściganie. A tak z innej beczki wiecie gdzie można epicona kupić w Łdz na raty? Najwyższy czas odprawić zastępczego xctka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 spytaj w dynamo na kilińskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 ZTCW allegrowe raty - te przez Paypal mają bardzo przyzwoite warunki i niewielkie wymagania formalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 To jak w końcu jedziemy jutro czy nie jedziemy? Jeśli tak to dokłdnie z kąd i o której ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 W każdym razie padło na niedzielę. 9.30 przed wejściem do Zoo. Jak widać jadymy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 To super Też miałem się pytać czy plany nie uległy nagłym zmianom. Chociaż do rana jeszcze to może być różnie ;-) To ja w takim razie będę czekał na krańcówce Rojna/Szczecińska ok. 9:45, jak coś Łukaszowi wysłałem numer telefonu na pw. Czy Pani Kierowniczce wycieczki też podać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Jak już pisałam- jak coś się zmieni informacja się, w miarę moich możliwości, pojawi- na razie nigdy nie było tak, że wypad jednak się nie odbył. Numery można by wymienić, lepiej jak ma je więcej niż jedna osoba- na tak zwane zaś. Zaraz wyślę Ci PW. I żadna ze mnie kierowniczka raptem zwykły posłaniec tylko trochę się panoszący;D Chociaż... po namyśle jednak tytuł kierowniczki bardziej mi sie podoba:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.