Mod Team Pixon Napisano 25 Października 2012 Mod Team Napisano 25 Października 2012 Tomku może zatem należałoby wprowadzić plan w życie? Chętnie bym się przejechał w sobotę ale mocniejszym tempem co by nie zmarznąć bądź niezamaraznąć
Xanagaz Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Patrzyłem na pociągi do Kielc jadące przez Wa-wę blisko 6 godzin, 322 km, autem to jest około 170 km, joł PKP Zagadam do Olka co robi w weekend Olek odpada
Cuberider Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Dziś trochę pośmigałem po lesie łagiewnickim ale tyle tych liści że trochę rzuca rowerem przy wyższych prędkościach I już dają się we znaki chłodu w stopach widział ktoś gdzieś tanie i beznapisowe ochraniacze na buty z membraną poza Top Printem ?
Xanagaz Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Relacja Szczyrk 2012 dodana na BS, fani mogą poczytać i zobaczyć na co się decydują jadąć z nami gdziekolwiek
Cuberider Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Nowatex może? A widziałaś gdzieś to w Łodzi ? kto to moze mieć bo tak na ślepo z netu trochę się obawiam
Mod Team Pixon Napisano 25 Października 2012 Mod Team Napisano 25 Października 2012 W takim razie jedziesz pod kasztany w sobotę? ja tam zamierzam się zjawić.
nogger Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Cuberider - w poniedziałek kupiłem ocieplacze nowatex na buty w go sporcie w manufakturze. Cena miło mnie zaskoczyła - 39,99zł.
Mod Team Pixon Napisano 26 Października 2012 Mod Team Napisano 26 Października 2012 No to zapowiada się jutro pierwszy śnieg i przymrozek w tym roku
alkor Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 kto to moze mieć bo tak na ślepo z netu trochę się obawiam Ja na przykład;]
Nrv Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 DŻEMDOBRYYY O której wyjazd w niedziele.? Może bym się ogarnął
alkor Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 10. Spod Castoramy na Radegaście;] Przy czym jeśli nie będzie deszczu.
alkor Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Ale śnieg nie jest takim problemem jak deszcz czy deszcz ze śniegiem dlatego mowa jest o deszczu;] poza tym- w niedzielę nie jutro.
rasmik Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Witam Wszystkich:) Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem dołączenia do Was by popedałować w jakąs niedzielę Jak możecie to powiedzcie coś więcej na temat tych wyjazdów... ile km robicie, jakie trasy w jakim czasie itp... z góry dzięki za odpowiedż pozdrawiam
nogger Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Jutrzejszy śnieg przy temp. ok. 1 stopnia może być sporym problemem
rasmik Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Dla chcącego nic trudnego W końcu sezon trwa cały rok
alkor Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Nogger, ale jutrzejszy śnieg jest jutrzejszy:D a wycieczka niedzielna. co prawda ja tam planuje jutro od rana mały wypad no, ale najwyżej wrócę z podkulonym ogonem;] Rasmik- jeśli chodzi o wypady to nie ma jednej odpowiedzi na Twoje pytanie innej niż 'każdy inny, każdy wyjątkowy'.
satanijime Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Ja tam w niedziele sie pojawię.Jak bedzie śnieg będzie zabawniej
oleczek1988 Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Patrzyłem na pociągi do Kielc jadące przez Wa-wę blisko 6 godzin, 322 km, autem to jest około 170 km, joł PKP Zagadam do Olka co robi w weekend Olek odpada żadko tu zaglądam ostatnimi czasy z braku czasu ^^ ale nie oznacza że mnie nie ma
Nrv Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Olku tak jak Ci pisałem szykujemy się wstępnie na niedziele. Mam nadzieje, że uda mi się jutro wyjść wcześniej z pracy i jakoś się ogarnąć na tripa. Tak jest alkor, warunkiem dla mnie również jest brak deszczu, ponieważ od roku czasu nie mogę zaopatrzyć się w kurtkę deszczową
alkor Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 O, wychodzi na to że może się znów zrodzić spora ekipa:) zacnie. Olek, Ty na tym czornym sztywniaku jedziesz czy coś nowego się w stajni pojawiło?;> Rasmik- wbijaj też. Inaczej, niż przez praktykę, się nie dowiesz jak te nasze wypady wyglądają
oleczek1988 Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Olek, Ty na tym czornym sztywniaku jedziesz czy coś nowego się w stajni pojawiło?;> mam w planach aby zrobić nowy projekt bez obaw o swoje zęby ^^ jak na razie powstal singiel 9,2kg może nie jest to rekord ale jak dla mnie wynik zadowalający Uploaded with ImageShack.us
alkor Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Spoko, chociaż singli nie doceniam więc żadnej mądrej opinii nie urodzę^^' Tylko teraz muszę zadać takie małe pytanie dotyczące jutra- Ty wiesz, ze to jest trasa w większości terenowa?
satanijime Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Za oknem biało jak widać i ciekawi minie bardzo jedna kwestia. Ilu to mianowicie narwańców się jutro pojawi pod Castoramą bo warunki zapowiadają że wycieczka będzie diabolicznie ciekawa (O ile będze )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.