Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Tomku może zatem należałoby wprowadzić plan w życie? :)

Chętnie bym się przejechał w sobotę ale mocniejszym tempem co by nie zmarznąć bądź niezamaraznąć :P

Napisano

Dziś trochę pośmigałem po lesie łagiewnickim ale tyle tych liści że trochę rzuca rowerem przy wyższych prędkościach ;)

I już dają się we znaki chłodu w stopach

widział ktoś gdzieś tanie i beznapisowe ochraniacze na buty z membraną poza Top Printem ?

Napisano

Ale śnieg nie jest takim problemem jak deszcz czy deszcz ze śniegiem dlatego mowa jest o deszczu;] poza tym- w niedzielę nie jutro.

Napisano

Witam Wszystkich:)

Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem dołączenia do Was by popedałować w jakąs niedzielę :)

Jak możecie to powiedzcie coś więcej na temat tych wyjazdów... ile km robicie, jakie trasy w jakim czasie itp...

z góry dzięki za odpowiedż

pozdrawiam

Napisano

Nogger, ale jutrzejszy śnieg jest jutrzejszy:D a wycieczka niedzielna.

co prawda ja tam planuje jutro od rana mały wypad no, ale najwyżej wrócę z podkulonym ogonem;]

Rasmik- jeśli chodzi o wypady to nie ma jednej odpowiedzi na Twoje pytanie innej niż 'każdy inny, każdy wyjątkowy'.

Napisano

Patrzyłem na pociągi do Kielc jadące przez Wa-wę blisko 6 godzin, 322 km, autem to jest około 170 km, joł PKP :P Zagadam do Olka co robi w weekend :D

Olek odpada

żadko tu zaglądam ostatnimi czasy z braku czasu ^^

ale nie oznacza że mnie nie ma :D

Napisano

Olku tak jak Ci pisałem szykujemy się wstępnie na niedziele. Mam nadzieje, że uda mi się jutro wyjść wcześniej z pracy i jakoś się ogarnąć na tripa. Tak jest alkor, warunkiem dla mnie również jest brak deszczu, ponieważ od roku czasu nie mogę zaopatrzyć się w kurtkę deszczową :woot:

Napisano

O, wychodzi na to że może się znów zrodzić spora ekipa:) zacnie.

Olek, Ty na tym czornym sztywniaku jedziesz czy coś nowego się w stajni pojawiło?;>

Rasmik- wbijaj też. Inaczej, niż przez praktykę, się nie dowiesz jak te nasze wypady wyglądają:D

Napisano

Olek, Ty na tym czornym sztywniaku jedziesz czy coś nowego się w stajni pojawiło?;>

mam w planach aby zrobić nowy projekt bez obaw o swoje zęby ^^

jak na razie powstal singiel :sweat:

9,2kg może nie jest to rekord ale jak dla mnie wynik zadowalający :thumbsup:

dscf5290.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

Spoko, chociaż singli nie doceniam więc żadnej mądrej opinii nie urodzę^^'

Tylko teraz muszę zadać takie małe pytanie dotyczące jutra- Ty wiesz, ze to jest trasa w większości terenowa?

Napisano

Za oknem biało jak widać i ciekawi minie bardzo jedna kwestia. Ilu to mianowicie narwańców się jutro pojawi pod Castoramą bo warunki zapowiadają że wycieczka będzie diabolicznie :devil: ciekawa :D (O ile będze :036: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...