alkor Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Ma dwa kółka, jest ubzdryngolony jak choinka i ma nową szerszą kierownicę i bardzo go lubię, Psze Pana:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Cudo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Och, ucieszył się jak się dowiedział Swoja drogą jakby się większa ekipa zebrała i brakłoby aut to tam jest bardzo dobry dojazd pociągiem do Tomaszowa a potem z Tomaszowa ścieżką rowerową do Spały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 jestem za spałą w niedzielę, mój wehikuł łyka mnie i 2 osoby ( wariant rowery w środku) lub 4 osoby i 4 rowery jeżeli Xanagaz pożyczy bagażnik na dach:) jak ktoś jeszcze ma furę łapka w górę jakoś tak nie chce mi się odnawiać znajomości z PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Ja się mogę ewentualnie dowiedzieć jak wygląda w tę niedzielę dostępność auta, ale to niestety dopiero jutro po południu(bo auto wyjechało i nie ma z nim kontaktu:P)- czyli opcja baaardzo awaryjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Schabie, Olek jedzie razem ze swoją Meganką, więc jeżeli Alkor nadal chce jechać to mamy 4 osoby, po dwie na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Jak alkor weźmiecie to chce jechać;] Ile nam mniej więcej na benzynę zejdzie? Chyba, że kierowcy obsługują karty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 do spały jest jakieś 65 kaemów w jedną, nie wiem dokładnie gdzie mamy wylądować. czyli 130 km moja rakieta swoje pije więc obliczam koszt na jakieś 70 zł na dwie osoby Kolega z Meganki pewnie spala mniej....im więcej osób pojedzie tym mniej kasy będzie do wydania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 No, i im nas więcej tym weselej. To co? Jeszcze jacyś chętni? W każdym razie dzięki za info Silenoz.... tak coś własne myślałam, że kartą nie bardzo będzie szło się rozliczyć Chociaż przy czterech chyba większy sens miałaby opcja jednego auta z bagażnikiem... chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Do jutra bagażnika nie skołuje, leży w komórce gdzieś podpierając ścianę 10 km od mojego obecnego miejsca zamieszkania Jestem zdania, że ta Astra pomieści 4 os. + rowery bez problemu - w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 rozwalać rowery na czynniki pierwsze? e tam;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 A już niezależnie od takich drobnych szczegółów technicznych:D jakieś szczegóły logistyczne dotyczące startu z Łodzi są znane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Niestety wypadła mi sprawa którą muszę jutro załatwić nie dam rady się wyrwać na cały dzień, więc odpadam:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Siemka, od roku jeżdżę samotnie i strasznie brakuje mi towarzystwa do wypadów za miasto. Przez ostatnie kilka miesięcy zjeździłem Łódź dookoła i chętnie bym zjeździł coś jeszcze. Dysponuję autkiem dla 4 osób i jednym bagażnikiem rowerowym. Jak by co, to bym sie chetnie ptzyłączył do kogoś, jeśli nie byłoby sprzeciwu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Zapowiada mi się weekend 27,28 października wolny od zajęć. Chętnie bym się wybrał wtedy na jakąś wycieczkę wraz z dziewczyną i kilkoma znajomymi. Macie jakieśplany na wtedy. Oczywiście o ile pogoda będzie w miarę tzn. bez deszczowa. Wiem że czasu jeszcze sporo jest, ale warto już się rozeznać w sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ja mam jakąś imprezę w sobotę(tj. 27.10) ale jeżeli by się coś ciekawego szykowało to jakoś to ogarnę bo chętnie bym się z Wami wybrała;] Przy okazji mam propozycję na tę niedzielę(tj. 21.10). Wybieramy się, na ten moment, w cztery osoby do arboretum w Rogowie. Założenia są następujące: -start na dworcu widzewskim ok. 10, -pakujemy się w pociąg do Rogowa, -zwiedzamy arboretum(tylko to wymaga przypięcia rowerów//ZA bramą, już na terenie arboretum, żeby nie było wątpliwości//), -wracamy borem- lasem rowerami do Łodzi na Widzew, z którego potem każdy rozjeżdża się w swoja stronę. Trasa ma mieć maks. 70 km(takie życzenie jednego uczestnika), lecieć terenem, bez jechania na rekord- raczej krajoznawczo, ale też nie tempem rowerzysty miejskiego;P Niedługo dostanę jakiś jej plan to wrzucę. Jacyś chętni do nas dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Jestem nowy ale chętnie bym się przyłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 alkor - zabierz mnie na imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 BJan- na imprezę to ja jestem zabierana;], Ciebie mogę zabrać do Rogowa:P Jakby co na ten weekend co Pixon proponował, jakby nikt tutaj nie miał jakiś ciekawych pomysłów to mogę poprosić takiego jednego kreatywnego kolegę- jakby dostał jakieś założenia jak to ma wyglądać to pewnie by jakąś wycieczkę zaplanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Jeszcze nie mam żadnych koncepcji. Po prostu dawno nie byłem na rowerze i chętnie bym sie ruszył gdziekolwiek, jakkolwiek i z kimkolwiek Tyle że to będzie tempo rekreacyjne ok. 15 kmh bo dziewczyna szybciej nie pojedzie. Dawno nie byłem w okolicach lasów w Nakiełnicy i tamtejszych terenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Nad wycieczką na następny weekend będziemy jeszcze pracować:] a na razie nius na tę niedzielę. Skład nam się zmienił i zamiast jechać w dwie baby i dwóch chłopa wygląda na top, że jadą trzy baby i jeden chłop. Dziwnie się z tym czuje bo najczęściej jestem jedyną dziewczyna w składzie a tu takie coś... Śladu trasy nie dostałam ciągle, ale przynajmniej dla mnie to żaden problem. Jakby co zbiórka o 10 na dworcu widzewskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cahirrp Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja mam jakąś imprezę w sobotę(tj. 27.10) ale jeżeli by się coś ciekawego szykowało to jakoś to ogarnę bo chętnie bym się z Wami wybrała;] Przy okazji mam propozycję na tę niedzielę(tj. 21.10). Ja nie dam rady 21.10, mam już inne plany, a 27.10 jeszcze mocno odległy, ale jutro mam zamiast w okolicach przedpołudniowych uderzyć na Stryków/Głowno ewentualnie Łagiewnicka -> Przklasztorna i na Smardzew, powrót przez Zgierz jakoś. Jakby ktoś był chętny, chociaż taka trasa, że i tak mało możliwości jazdy obok siebie. Tempo powiedzmy średnie (prosta ok. 25-30). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Hmmm ja mam niedziele wolną (wreszcie !!!) więc się na dworcu pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Fajno:) jeszcze jeden kolega wspominał żeby się wybrał, ale nie wiem na czym stanęło... Jestem nowy ale chętnie bym się przyłączył. Lukaspecrh92- wybierasz się z nami? Tylko jeszcze raz podkreślam- zaczynamy od zwiedzania arboretum czyli trzeba mieć albo czym rower przypiąć albo bardzo dobre samopoczucie(mimo, że zostawiać je będziemy za bramą);] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Tak jak pisałem, chętnie sie przyłączę za pozwoleniem sznownego towarzystwa. Ale na 100% zdecyduję sie jutro wieczorem. Jak co, to pojawie sie na dworcu na widzewie o 10. Bedę na fioletowym, sztywnym, starym specu i w czarnym kasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.