Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

No, i im nas więcej tym weselej. To co? Jeszcze jacyś chętni?

W każdym razie dzięki za info Silenoz.... tak coś własne myślałam, że kartą nie bardzo będzie szło się rozliczyć:D

Chociaż przy czterech chyba większy sens miałaby opcja jednego auta z bagażnikiem... chyba.

Siemka, od roku jeżdżę samotnie i strasznie brakuje mi towarzystwa do wypadów za miasto. Przez ostatnie kilka miesięcy zjeździłem Łódź dookoła i chętnie bym zjeździł coś jeszcze. Dysponuję autkiem dla 4 osób i jednym bagażnikiem rowerowym. Jak by co, to bym sie chetnie ptzyłączył do kogoś, jeśli nie byłoby sprzeciwu.

• Mod Team

Zapowiada mi się weekend 27,28 października wolny od zajęć. Chętnie bym się wybrał wtedy na jakąś wycieczkę wraz z dziewczyną i kilkoma znajomymi. Macie jakieśplany na wtedy. Oczywiście o ile pogoda będzie w miarę tzn. bez deszczowa.

Wiem że czasu jeszcze sporo jest, ale warto już się rozeznać w sytuacji.

Ja mam jakąś imprezę w sobotę(tj. 27.10) ale jeżeli by się coś ciekawego szykowało to jakoś to ogarnę bo chętnie bym się z Wami wybrała;]

Przy okazji mam propozycję na niedzielę(tj. 21.10).

Wybieramy się, na ten moment, w cztery osoby do arboretum w Rogowie. Założenia są następujące:

-start na dworcu widzewskim ok. 10,

-pakujemy się w pociąg do Rogowa,

-zwiedzamy arboretum(tylko to wymaga przypięcia rowerów//ZA bramą, już na terenie arboretum, żeby nie było wątpliwości//),

-wracamy borem- lasem rowerami do Łodzi na Widzew, z którego potem każdy rozjeżdża się w swoja stronę.

Trasa ma mieć maks. 70 km(takie życzenie jednego uczestnika), lecieć terenem, bez jechania na rekord- raczej krajoznawczo, ale też nie tempem rowerzysty miejskiego;P

Niedługo dostanę jakiś jej plan to wrzucę.

Jacyś chętni do nas dołączyć?

BJan- na imprezę to ja jestem zabierana;], Ciebie mogę zabrać do Rogowa:P

Jakby co na ten weekend co Pixon proponował, jakby nikt tutaj nie miał jakiś ciekawych pomysłów to mogę poprosić takiego jednego kreatywnego kolegę- jakby dostał jakieś założenia jak to ma wyglądać to pewnie by jakąś wycieczkę zaplanować.

• Mod Team

Jeszcze nie mam żadnych koncepcji. Po prostu dawno nie byłem na rowerze i chętnie bym sie ruszył gdziekolwiek, jakkolwiek i z kimkolwiek :P Tyle że to będzie tempo rekreacyjne ok. 15 kmh bo dziewczyna szybciej nie pojedzie. Dawno nie byłem w okolicach lasów w Nakiełnicy i tamtejszych terenów.

Nad wycieczką na następny weekend będziemy jeszcze pracować:] a na razie nius na tę niedzielę.

Skład nam się zmienił i zamiast jechać w dwie baby i dwóch chłopa wygląda na top, że jadą trzy baby i jeden chłop. Dziwnie się z tym czuje bo najczęściej jestem jedyną dziewczyna w składzie a tu takie coś...:D

Śladu trasy nie dostałam ciągle, ale przynajmniej dla mnie to żaden problem.

Jakby co zbiórka o 10 na dworcu widzewskim.

Ja mam jakąś imprezę w sobotę(tj. 27.10) ale jeżeli by się coś ciekawego szykowało to jakoś to ogarnę bo chętnie bym się z Wami wybrała;]

Przy okazji mam propozycję na niedzielę(tj. 21.10).

Ja nie dam rady 21.10, mam już inne plany, a 27.10 jeszcze mocno odległy, ale jutro mam zamiast w okolicach przedpołudniowych uderzyć na Stryków/Głowno ewentualnie Łagiewnicka -> Przklasztorna i na Smardzew, powrót przez Zgierz jakoś. Jakby ktoś był chętny, chociaż taka trasa, że i tak mało możliwości jazdy obok siebie. Tempo powiedzmy średnie (prosta ok. 25-30).

Fajno:) jeszcze jeden kolega wspominał żeby się wybrał, ale nie wiem na czym stanęło...

Jestem nowy ale chętnie bym się przyłączył.

Lukaspecrh92- wybierasz się z nami?

Tylko jeszcze raz podkreślam- zaczynamy od zwiedzania arboretum czyli trzeba mieć albo czym rower przypiąć albo bardzo dobre samopoczucie(mimo, że zostawiać je będziemy za bramą);]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...