Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz, ja również nie siedzę cały czas na forum, ale szanuję to, że jak ktoś się z kimś umawia, to nie zostawia tego na ostatnią chwilę, ponieważ ludzie też chcą sobie coś planować, a nie czekać, aż może ktoś coś odpisze....

Akurat zerkałem codziennie na temat, czekając czy może ktoś się jeszcze odezwie... Niedziela to taki termin, ze sporo osób ma możliwość.

Zostaje ci też PW, oraz możesz oznajmić, że potrzebujesz odpowiedzi już, teraz, w tej chwili. Ale wolałeś się umówić ;) Rozumiem.

No i może ze mną coś jest nie tak, ale mamy czwartek a ja pisałem o niedzieli, dla mnie nijak to nie jest na ostatnią chwilę, wcześniej to nawet trudno coś sensownego o pogodzie powiedzieć, a prawdopodobne informacje to może w sobotę się da uzyskać co do tego co nas czeka za oknem w niedziele.

Tylko z drugiej strony, pogoda się popsuła, wiec i tak pewnie jedyna Aśka by była skłonna ze mną jechać, ale z nią mi ostatnio nie po drodze. Wiec może lepiej tak, niż dowiadywać się w dzien startu, że jadę sam bo dla reszty zbyt wilgotno.

Nie mniej oczywiście, jeżeli są chętni to nadal niedziela jest w moim wykonaniu aktualna, oraz zapraszam na wieczorne wypady ze światełkami praktycznie w dowolny dzien tygodnia.

Ze mną niedługo będzie po drodze- chwilowo koniec użerania się z uczelnią, nigdzie na ten moment nie wyjeżdżam i w ogóle.

Przy czym, jak pisałam, muszę nabyć nowy kask bo obecny zakończył dziś żywot swój... tylko jest taka sprawa, że muszę złożyć Paragrafowi ofiarę w wysokości złotych tysiąca, coby pozwolili mi tam dalej studiować i nie wiem kiedy będę miała na niego fundusze. Dlatego też na razie czynię kroki aby uprowadzić Wojtkowi jego:D

BJan- a Minor ma rację. O 'ostatniej chwili' mógłbyś mówić w sobotę, ale w czwartek? My się nieraz, nie dwa tutaj umawialiśmy z dnia na dzień. Niektórzy decydują się godzinę przed startem,że jadą itd. Także bez przesady:]

Ja bardzo chętnie bym dołączył, tylko po południu to jest która godzina? Chociaż jak ja napiszę to pewnie chętnych nie będzie ;-) Zresztą jak dla mnie i sobota i niedziela jest (racze) ok. Trzeba nadrobić tygodniowy kompletny brak czasu na jeżdżenie.

Pozdrawiam! :)

W najbliższy weekend planujemy wyjazd do Spały. Na obecną chwilę ustalamy szczegóły. Więcej na temat wyjazdu napisze wkrótce Tomato.

No niestety ale w ten weekend nic z tego nie wyjdzie ( Tomato lekko zaboljeł). Ale może jeszcze w tym roku uda się coś zoorganizować . Jak coś ktoś planuję to ja chętnie się przyłącze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...