alkor Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Wiesz, ludzie niekoniecznie cały czas siedzą na forum;] W każdym razie ja dopóki nie kupię nowego kasku odpadam ze wszelkich ustawek... a kiedy kupię nie wiem bo na razie muszę dofinansować fontannę pod Paragrafem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Wiesz, ja również nie siedzę cały czas na forum, ale szanuję to, że jak ktoś się z kimś umawia, to nie zostawia tego na ostatnią chwilę, ponieważ ludzie też chcą sobie coś planować, a nie czekać, aż może ktoś coś odpisze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Akurat zerkałem codziennie na temat, czekając czy może ktoś się jeszcze odezwie... Niedziela to taki termin, ze sporo osób ma możliwość. Zostaje ci też PW, oraz możesz oznajmić, że potrzebujesz odpowiedzi już, teraz, w tej chwili. Ale wolałeś się umówić Rozumiem. No i może ze mną coś jest nie tak, ale mamy czwartek a ja pisałem o niedzieli, dla mnie nijak to nie jest na ostatnią chwilę, wcześniej to nawet trudno coś sensownego o pogodzie powiedzieć, a prawdopodobne informacje to może w sobotę się da uzyskać co do tego co nas czeka za oknem w niedziele. Tylko z drugiej strony, pogoda się popsuła, wiec i tak pewnie jedyna Aśka by była skłonna ze mną jechać, ale z nią mi ostatnio nie po drodze. Wiec może lepiej tak, niż dowiadywać się w dzien startu, że jadę sam bo dla reszty zbyt wilgotno. Nie mniej oczywiście, jeżeli są chętni to nadal niedziela jest w moim wykonaniu aktualna, oraz zapraszam na wieczorne wypady ze światełkami praktycznie w dowolny dzien tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ze mną niedługo będzie po drodze- chwilowo koniec użerania się z uczelnią, nigdzie na ten moment nie wyjeżdżam i w ogóle. Przy czym, jak pisałam, muszę nabyć nowy kask bo obecny zakończył dziś żywot swój... tylko jest taka sprawa, że muszę złożyć Paragrafowi ofiarę w wysokości złotych tysiąca, coby pozwolili mi tam dalej studiować i nie wiem kiedy będę miała na niego fundusze. Dlatego też na razie czynię kroki aby uprowadzić Wojtkowi jego:D BJan- a Minor ma rację. O 'ostatniej chwili' mógłbyś mówić w sobotę, ale w czwartek? My się nieraz, nie dwa tutaj umawialiśmy z dnia na dzień. Niektórzy decydują się godzinę przed startem,że jadą itd. Także bez przesady:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Rozumiem, macie rację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Bartek w sobotę po południu mam wolne od wszystkiego, możemy pośmigać - tyle że tempo oldboy'a ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Chętnie. Gdzie, o której, dokąd ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja bardzo chętnie bym dołączył, tylko po południu to jest która godzina? Chociaż jak ja napiszę to pewnie chętnych nie będzie ;-) Zresztą jak dla mnie i sobota i niedziela jest (racze) ok. Trzeba nadrobić tygodniowy kompletny brak czasu na jeżdżenie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 a kto idzie na browar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Browar ? ktoś mnie wywołał do tablicy ? A poważnie mówiąc jak gdzieś się jutro wybieracie to chętnie się przyłączę. Wprawdzie na rower wiele czasu nie będę miał ale jakąś godzinkę chętnie z wami pokręcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 W najbliższy weekend planujemy wyjazd do Spały. Na obecną chwilę ustalamy szczegóły. Więcej na temat wyjazdu napisze wkrótce Tomato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Kto co i jak, bo ja też planuje, ale do Ldzania pod Kolumną na ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 a ja planuję się dołączyć o ile nie będzie ulewy i gradobicia....tyle że nie wiem do kogo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 W najbliższy weekend planujemy wyjazd do Spały. Na obecną chwilę ustalamy szczegóły. Więcej na temat wyjazdu napisze wkrótce Tomato. No niestety ale w ten weekend nic z tego nie wyjdzie ( Tomato lekko zaboljeł). Ale może jeszcze w tym roku uda się coś zoorganizować . Jak coś ktoś planuję to ja chętnie się przyłącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 A gdzie ognisko, czym i o której ? Można się dołączyć ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ognisko będzie w okolicach Ldzania, dojazd rowerem Wstępnie start w sobotę o 9.00 prawdopodobnie z Retkini, z powrotem wychodzi pod 100 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ognisko będzie w okolicach Ldzania, dojazd rowerem Wstępnie start w sobotę o 9.00 prawdopodobnie z Retkini, z powrotem wychodzi pod 100 km. Tomek wstęp wolny czy coś do plecaka muszę wrzucić ? A tak na poważnie to zabierzecie dziadka ze sobą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dziadka Mroza chyba Jedziesz, tylko zabierz ze sobą jakąś gorącą laskę hehehe, najlepiej kilka ;] Nic do plecaka nie bierz, niedaleko miejscówki jest sklep, tam się zaopatrzymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dziadka Mroza chyba Jedziesz, tylko zabierz ze sobą jakąś gorącą laskę hehehe, najlepiej kilka ;] Nic do plecaka nie bierz, niedaleko miejscówki jest sklep, tam się zaopatrzymy. W moim wieku to się asystentka nazywa. OK to jutro się jakoś ustawiamy na wyjazd. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Urwałem się z roboty i idę pojeździć do Łagiewnik . Jak coś ustalicie w sprawie jutrzejszego wyjazdu do Ldzania to napiszczcie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wstępnie niech będzie 9.30 przy McDonald's na rogu Retkińskiej i Wyszyńskiego na Retkini. Jeżeli aura nie będzie sprzyjająca to dam znać, ma padać pod wieczór. Jeżeli się sprężymy i szybko wrócimy to deszcz nas minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jutro ktoś jeździ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kilka osób jedzie do Ldzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 To doczytałem :-) natomiast bardziej chodziło mi np. o Łagiewniki :-) No trudno, samemu też można pośmigać :-). Udanego ogniska ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogger Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ja będę się jutro kręcił w okolicach Łagiewnik. Startuje ze Strykowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.