Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Ejjj, nie fair, nie fair! Mnie ostatni raz zapytali jakieś dwa lata temu jak byłam ubrana w wersji 'wyglądasz jak przedszkolak':P a jestem od Ciebie, przynajmniej wg danych z forum, młoooodsza.

Super... poczułam się staro. Chyba pójdę się pouczyć do egzaminu dzięki temu przypomnę sobie, że przynajmniej ciągle jestem studentem- pasożytem na zdrowej tkance społeczeństwa pracującego, czy jak to kiedyś tam ująłeś:D

A gdzie to zapowiadane 150 km?:P

Chociaż, z mojego punktu widzenia, to akurat pocieszające... 85 mogę sobie spokojnie strzelić sama, 150 już nie bardzo.

Fajnie, fajnie. I względnie z pogoda trafiliście choć rano obiecująca nie była...

BTW Jak ktoś ma ochotę na mniej hardkorową jazdę niż 150 km to zapraszam na czarny PKWŁ albo objazd Rochny...I lepiej niedziela bo w sobotę może popadać...

Ja bardzo chętnie o ile będzie w miarę ciepło, niestety jeszcze cieplejszych ciuchów na rower nie mam.

Ja mogę coś zaplanować na północ i północny-wschód od Łodzi... jeżeli w inne rejony będą propozycje to trasy ktoś inny prowadzi:) Bo ja mogę sobie błądzić, ale to sam a nie z innymi:P

Dystans pod 100km to pewnie wyjdzie z 5-6h zależy jakie postoje by wyszły, i jaka średnia zostanie utrzymana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...