alkor Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ejjj, nie fair, nie fair! Mnie ostatni raz zapytali jakieś dwa lata temu jak byłam ubrana w wersji 'wyglądasz jak przedszkolak' a jestem od Ciebie, przynajmniej wg danych z forum, młoooodsza. Super... poczułam się staro. Chyba pójdę się pouczyć do egzaminu dzięki temu przypomnę sobie, że przynajmniej ciągle jestem studentem- pasożytem na zdrowej tkance społeczeństwa pracującego, czy jak to kiedyś tam ująłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Do jutra , jestem o 09:00 na dworcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Studia... kiedy to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 jakie studia..... a pamietasz w 69 jak paliwo z KRAZa spuszczaliśmy na bazie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 buehehehehehe "Młodzież" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 to zdjęcie wydaje mi się zrobione tuz po upadku muru berlińskiego...pamięć już nie ta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cienko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Szaleństwo... Zdjęcie, jak rozumiem, wspominkowe- sprzed paru lat i kilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Zimówki :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 zgadza się, kolega w karbon poszedł w tym roku:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Coś na stare lata trzeba robić... więc można i w karbonie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ech.... to były czasy. Więcej się jeździło, więcej się piło, wszystkiego było więcej... No prawie. Teraz jest więcej kasy to i karbon jest Ale to były czasy. Każdy w dobre kondycji i napier*** konkrety a nie popierdółki bo to bo tamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 true, true..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 http://xanagaz.bikestats.pl/816226,Pod-Koluszki.html Wszyscy cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 A gdzie to zapowiadane 150 km? Chociaż, z mojego punktu widzenia, to akurat pocieszające... 85 mogę sobie spokojnie strzelić sama, 150 już nie bardzo. Fajnie, fajnie. I względnie z pogoda trafiliście choć rano obiecująca nie była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 O 11 zaczęło mocniej padać, wtedy podjechaliśmy na piwo na stację PKP, przeczekaliśmy ale podjeliśmy decyzję, że nie jedziemy dalej na południe tylko pokręcimy się na południe od Koluszek, i dlatego nie ma 150 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Taka pora roku... będziecie robili kolejne podejście do dłuższego wypadu jakoś?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 BTW Jak ktoś ma ochotę na mniej hardkorową jazdę niż 150 km to zapraszam na czarny PKWŁ albo objazd Rochny...I lepiej niedziela bo w sobotę może popadać... Ja bardzo chętnie o ile będzie w miarę ciepło, niestety jeszcze cieplejszych ciuchów na rower nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Kto ma ochotę, coś poplanować sobie na weekend? A dokladniej moze niedziela... Powinno byc stosunkowo ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 O ile nie wyjadę(co będzie wiadomo dziś/jutro) to w weekend może i ja. Przy czym w sobotę. W niedzielę jak uda mi się wyrwać na jakieś 1,5h to już będzie dobrze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 No fajnie, fajnie. A dokąd, ile i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Ja mogę coś zaplanować na północ i północny-wschód od Łodzi... jeżeli w inne rejony będą propozycje to trasy ktoś inny prowadzi:) Bo ja mogę sobie błądzić, ale to sam a nie z innymi:P Dystans pod 100km to pewnie wyjdzie z 5-6h zależy jakie postoje by wyszły, i jaka średnia zostanie utrzymana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Ok, to proponuję, żebyś był "przewodnikiem" :-) 100 km może być z tymi postojami. Sobota, czy niedziela ? O której godzinie i skąd start ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Widzę, że temat tam samo szybko umarł jak się narodził. Szkoda. Już zaplanowałem sobie weekend. Może następnym razem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.