Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Oki, weekendy mi pasują. Ja rano w tygodniu pracuję, także...nie bardzo dlatego jeżdżę wieczorami, ale nie po lasach, ponieważ nie mam, aż tak mocnego oświetlenia...

Sobota 9:30 Manufaktura, przed wejściem od stron fontanny.

Jak się domyślam, płacicie na miejscu ?

Ja niestety nie mogę jutro od rana, choćbym bardzo chciał :( Miłej zabawy :)

Za to całą niedzielę i poniedziałek mam prawdopodobnie wolne, także jakby ktoś chciał to bardzo chętnie :) Reszta tygodnia gdzieś od ok. 16.

Pozdrawiam!

Jedzie w weekend ktoś dalej, wypad na cały dzień, gdzieś ze 150 km? Ostatnio pomysł pojawił się jazdy na wschód właśnie pod Koluszki. Jakoś tak: Genera�a Jaros�awa D�browskiego, ��d� - Mapy Google w jedną stronę. Pasowałoby więcej terenu, coś się wybierze.

xcountry

Jest tam gdzie jeździć? :)

Jak to dlaczego? Bo zła kobieta jesteś... i wszyscy czekali tylko na ten moment gdy nie będziesz mogła się dołączyć, żeby sobie coś zorganizować:)

Ja zaś pytam, o chętnych do nocnej jazdy po terenach PKWŁ? W weekendy może być dłuższa wyprawa nocna, w tygodniu raczej bym się ograniczył do Lasu Łagiewnickiego i najbliższych jego okolic. Tzn. no nikt nie każe o 24 jeździć;) Ale po zmroku..... ma to klimat swój.

Ale po zmroku..... ma to klimat swój.

Można se guza nabić i na elquatro wylądować...:-]

BTW

Jak ktoś ma ochotę na mniej hardkorową jazdę niż 150 km to zapraszam na czarny PKWŁ albo objazd Rochny...I lepiej niedziela bo w sobotę może popadać...

Ale po zmroku..... ma to klimat swój.

Klimat pędzącego zwierzaka...

Jak ktoś ma ochotę na mniej hardkorową jazdę niż 150 km to zapraszam na czarny PKWŁ albo objazd Rochny...I lepiej niedziela bo w sobotę może popadać...

A ile km, tempo itp ?

Nie bardzo wiem, skąd u was takie dziwne podejście do jazdy w nocy po lasach itp... Ja jestem dość wygodny i survival to nie dla mnie zbyt, ale tu to przegięcie już... Jeden guzem się martwi, drugi zwierzętami... Cholera tyle jeździłem, tyle zwierząt widziałem... Baaa z tylu ludzie w środku nocy widziałem. I jakoś nic się nigdy nie stało.

Pozwol ze posluze sie cytatem:

"jeden lubi gdy mu nogi smierdza a drugi jak wojsko maszeruje"

Po prostu taka jazda nie sprawia mi przyjemnosci tak samo jak boks czy akrobacja samolotowa.

Ale moze kiedys sie skusze tylko dobra lampe musze kupic a to spora inwestycja.

Sent from my HTC Vision

Ustawiamy się jakoś na jutro ? Są jakieś propozycje? Tomato żyjesz ( rowerek do ładu doprowadzony po górach) ? Jak ktoś coś to ja chętnie !

Żyję, żyję :) Ten weekend odpada. Zapowiada się remont nowego lokum. Ale przyszły tydzień może ta Spała ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...