BJan Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Oki, weekendy mi pasują. Ja rano w tygodniu pracuję, także...nie bardzo dlatego jeżdżę wieczorami, ale nie po lasach, ponieważ nie mam, aż tak mocnego oświetlenia... Sobota 9:30 Manufaktura, przed wejściem od stron fontanny. Jak się domyślam, płacicie na miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Tak, na miejscu- przyjmujemy wariant 'bez spiny':] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Oki, rozumiem, wyluzować poślady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ja niestety nie mogę jutro od rana, choćbym bardzo chciał Miłej zabawy Za to całą niedzielę i poniedziałek mam prawdopodobnie wolne, także jakby ktoś chciał to bardzo chętnie Reszta tygodnia gdzieś od ok. 16. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcountry Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Gdyby ktoś z okolic Koluszek chciał pokręcić to zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Jedzie w weekend ktoś dalej, wypad na cały dzień, gdzieś ze 150 km? Ostatnio pomysł pojawił się jazdy na wschód właśnie pod Koluszki. Jakoś tak: Genera�a Jaros�awa D�browskiego, ��d� - Mapy Google w jedną stronę. Pasowałoby więcej terenu, coś się wybierze. xcountry Jest tam gdzie jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ... dlaczego wszystkie fajne rzeczy muszą się dziać akurat w ten weekend-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Jak to dlaczego? Bo zła kobieta jesteś... i wszyscy czekali tylko na ten moment gdy nie będziesz mogła się dołączyć, żeby sobie coś zorganizować Ja zaś pytam, o chętnych do nocnej jazdy po terenach PKWŁ? W weekendy może być dłuższa wyprawa nocna, w tygodniu raczej bym się ograniczył do Lasu Łagiewnickiego i najbliższych jego okolic. Tzn. no nikt nie każe o 24 jeździć Ale po zmroku..... ma to klimat swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ale po zmroku..... ma to klimat swój. Można se guza nabić i na elquatro wylądować...:-] BTW Jak ktoś ma ochotę na mniej hardkorową jazdę niż 150 km to zapraszam na czarny PKWŁ albo objazd Rochny...I lepiej niedziela bo w sobotę może popadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ale po zmroku..... ma to klimat swój. Klimat pędzącego zwierzaka... Jak ktoś ma ochotę na mniej hardkorową jazdę niż 150 km to zapraszam na czarny PKWŁ albo objazd Rochny...I lepiej niedziela bo w sobotę może popadać... A ile km, tempo itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nie bardzo wiem, skąd u was takie dziwne podejście do jazdy w nocy po lasach itp... Ja jestem dość wygodny i survival to nie dla mnie zbyt, ale tu to przegięcie już... Jeden guzem się martwi, drugi zwierzętami... Cholera tyle jeździłem, tyle zwierząt widziałem... Baaa z tylu ludzie w środku nocy widziałem. I jakoś nic się nigdy nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Pozwol ze posluze sie cytatem: "jeden lubi gdy mu nogi smierdza a drugi jak wojsko maszeruje" Po prostu taka jazda nie sprawia mi przyjemnosci tak samo jak boks czy akrobacja samolotowa. Ale moze kiedys sie skusze tylko dobra lampe musze kupic a to spora inwestycja. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Około 90 PLN sama lampa: http://dx.com/p/smallsun-zy-t624-cree-xml-t6-5-mode-1200lm-white-led-flashlight-1-x-18650-116589?item=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ok ja wolę jak mi nogi śmierdzą podczas przemarszu wojska kiedy nie ma zwierząt leśnych:)tak czy owak z tych ustaleń nic nie wynika niestety...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ustawiamy się jakoś na jutro ? Są jakieś propozycje? Tomato żyjesz ( rowerek do ładu doprowadzony po górach) ? Jak ktoś coś to ja chętnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Jutro o 9.00 na dworcu łódź widzew. Kierunek taki jak podal tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Jutro o 9.00 na dworcu łódź widzew. Kierunek taki jak podal tomek. OK, rozumiem że to otwarta imprezka i można się dołączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 wpisowe 50 zł i trzeba zlizać coś z kolan ojca dyrektora(czyli kierownika wycieczki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 say what nigga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ustawiamy się jakoś na jutro ? Są jakieś propozycje? Tomato żyjesz ( rowerek do ładu doprowadzony po górach) ? Jak ktoś coś to ja chętnie ! Żyję, żyję Ten weekend odpada. Zapowiada się remont nowego lokum. Ale przyszły tydzień może ta Spała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Żyję, żyję Ten weekend odpada. Zapowiada się remont nowego lokum. Ale przyszły tydzień może ta Spała ... Chyba się pokołuję z nimi , ale mam coś dziwne przeczucie że mnie ta młodzież zajedzie jutro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Jaka młodzież? Księgowo-handlowo-tłumaczeniowe towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Przynajmniej duchem możecie starać się być młodzi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Mnie proszą o dowód średnio raz na dwa tygodnie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.