alkor Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dziękuję Wychodzi na to, że to są te okolice o których myślałam. Dojazd jakoś ogarnę- albo bardziej znanymi mi rejonami, bardziej 'od góry' mapy albo może wykorzystam fragment Twojej trasy. Zresztą zobaczymy, może da się z kimś zgadać na wspólny dojazd. Przy czym, jako że ja nie wiem jak ta impreza wygląda, to miejsce i czas spotkania przed startem musisz już Ty określić;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 alkor - ja będę jechać z Kozin, także możemy się ustawić gdzieś w centrum jeżeli Ci to pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogger Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ja będę jechał ze Strykowa więc spotkam się z Wami na miejscu :] Będę w czerwono-czarno-żółtej koszulce "freeride lycra team", na plecach ksywa NOGAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 BJan- jasne, możemy:) w ogóle jeśli o mnie chodzi to w sporo miejsc w sumie mogę podjechać żeby z nich ruszyć na Kalonkę. //Mieszkam w okolicach Placu Wolności I Manufaktury.// Tylko przydałoby się jakoś ustalić jak się wszyscy widzimy na miejscu/o której chcemy tam być bo np. ja od tego uzależnię kiedy płacę i odbieram pakiet. W przeciwieństwie do Noggera nie wiem jeszcze w jakich ciuchach będę ale za to mam z rower z cytuję 'oczo######nymi pomarańczowymi elementami' i jego będę tam mieć na pewno:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 alkor - no to możemy nawet gdzieś w na placu Manufaktury. Mieszkam na osiedlu obok MAKRO. Jeżeli chodzi o płatność, to też jeszcze nie wiem, czy wcześniej zapłacę, czy zapiszę się dopiero na miejscu i tam zapłacę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ja na Kalonkę z Retki pomykam mogę jechać przez central i pietryną a mogę przez manufakturę tempo znośne powyżej 22 xD nikt nie umrze, nikt się nie zanudzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 O! Silenoz! Jakiś człek, który wiem jak wygląda:D Co do miejsca spotkania to w szeroko(bardzo) pojętych okolicach mojego miejsca zamieszkania mogę się umawiać praktycznie wszędzie- Manu, Central, pod Makro, Rondo Solidarności, Kaloryfer:P i tak dalej, i tym podobne. Także to już jak reszcie wspólnie wędrujących będzie pasować. Mnie na ten moment przede wszystkim interesuje dogranie godziny bo jak pisałam od tego uzależnię jak zapłacę kwotę straszliwą za możliwość wzięcia w rzeczonej imprezie udziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 biuro zawodów do 11... jak się o 9 :30 w manu ustawimy to chyba będzie dość czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Mnie się wydaje, że jak najbardziej się dowleczemy. Nawet zahaczając o paliwo po drodze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ty mnie tu paliwem Koleżanko nie kuś, ostatni maraton w Płocku robiłem na paliwie "rakietowym" :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Toż to jawne przyznanie się do stosowania niedozwolonego dopingu! Edytuj zanim Ci wszystkie starty anulują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 napój cytrynowy destylowany to nie doping jest legalny i dostępny w każdym sklepie hehehehe over and out jutro mam dużo roboty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ej, co to za impreza i czemu ja o niczym nie wiem. Proszę mi nakreślić z grubsza o co chodzi, gdzie, kiedy i za ile. Powoli wracam do mtb więc może byłbym zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ej, co to za impreza i czemu ja o niczym nie wiem. http://tourdekalonka.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ahaa, tylko pewnie nie będzie mi się chciało wstać albo będę miał 1000 innych rzeczy do zrobienia Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ahaa, tylko pewnie nie będzie mi się chciało wstać albo będę miał 1000 innych rzeczy do zrobienia Xd mhm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Na miejscu to musicie być na 9.30 aby się załapać z pierwszą grupą która startuje o 10.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Cytując klasyka- 'przecież to sobota'... żeby na miejscu być na 9.30(o której myśleliśmy z Silenozem jako godzinie startu z Łodzi:P) trzeba byłoby wstać o jakiś barbarzyńskich porach. Nie przejdzie raczej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No cóż.... To może sami zorganizujemy sobie sobotni przejazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 BJan, spokojnie, Xanagaz wyraźnie napisał o starcie z PIERWSZĄ grupą;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 BJan, spokojnie, Xanagaz wyraźnie napisał o starcie z PIERWSZĄ grupą;] A, no ok. A ile jest grup ? A, że tak zaproponuję... Może są jacyś chętni, do wspólnego śmigania tudzież treningów np. wieczorami oraz w weekendy ? Tylko chodzi mi o bardziej systematyczne jazdy, a nie na zasadzie "może przyjadę, a może nie". Nie chodzi tutaj też o "profesjonalne" zapierniczanie, ale mile widziane zaangażowanie :-) Ktoś chętny na taką "wspólnotę" ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Jeszcze chwilę poczekaj, do końca tego tygodnia powinienem się oświetlić już. Przy czym no nie wiem co rozumiesz przez zapierniczanie? Ja wolno nie jeżdżę. W tempie @alkor, może delikatnie szybciej, no tak tylko, że ona skubana tak z 90% osób z którymi jechaliśmy zajeździ;) A sporo ich było. I możemy się ustawiać wieczorami częściej. Ale nie każdego, tego Ci nie obiecam... też mam życie prywatne itp. PS: Tylko co rozumiesz przez wieczór? Bo ja to myślę o tym że w ciemnościach już wypady w las... Generalnie zawsze tu na forum było tylu chętnych, a jak przyszło co do czego, to zostawałem ja z Tomkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 BJan- ile jest grup, nie wiem. Ale z programu 'imprezy' i posta Xanagaza wnioskuję, że więcej niż jedna. Jakby co Silenoz mówił, że ewentualnie na 9 mógłby się do Manu dowlec. Ja mam tam patologicznie blisko ale też nie kwapię się zwijać z łózka nie wiadomo o której- bo mnie zebranie się do wyjścia z domu jakieś półtorej godziny minimum pochłania:P No, ale możemy dyskutować jakby większej ilości osób zależało na wcześniejszym przybyciu do Kalonki. I możemy się ustawiać wieczorami częściej. Ale nie każdego, tego Ci nie obiecam... też mam życie prywatne itp. Ejjj, a mnie mówiłeś, że w tygodniu to Ty teraz czasu mieć nie będziesz w ogóle. FOCH. Z przytupem. a ja się już zdążyłam za Tobą stęsknić... PHI. BJan(again)- ja raczej preferuję jazdę od rana więc, jeśli będziemy się dogadywać, mogę Ci ewentualnie w weekendy potowarzyszyć bo i tak jeżdżę, przy czym raczej nie w oba dni. Nie wiem może Minor też się ruszy chociaż mówił, że w soboty też może być przyblokowany(tylko, że teraz nie jestem pewna czy to przypadkiem nie była wersja specjalnie dla mnie:P), no ale jeszcze siódmy dzień zostaje. Tylko to od października tak po prawdzie bo teraz ta Kalonka, potem weekend przed OSTATECZNYM bezplatnym terminem egzaminu, następnie jak Bóg da, Partia pozwoli- wyjeźdżam. Jak nie dadzą i nie pozwolą mogę już wtedy popedałować(chyba, że będe musiała sprzedać rower żeby zapłacic za repetę roku:D). W październiku też będę znała swój magiczny plan i może okaże się tak, że życie mnie zmusi do jazdy wieczorami;] Czyli na razie żadnych konkretów z mojej strony. Ale może to dobrze bo mam czas żeby się po miesięcznym zastoju rozruszać żeby się nie kończyło tak jak dzisiaj, że mnie po trzydziestym kilometrze raczyło odciąć //a taka ładna średnia była...// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 wiecie co może was w auto wcisnąć jak wy chcecie tak rano jechać>> to jest rajd zabawa nie spinajcie się jak ktoś chce się poważnie scigac (jak ma siłe i lubi muzę metalową ) to zapraszamy na mazovie polandbiki i inne...to miał być lajcik z afterparty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja się nie spinam i mnie się nigdzie nie śpieszy. Podtrzymuję co wczoraj pisałam-> 9.30 jest godziną optymalną. No, ale jakby miało dojść do jakiegoś demokratycznego jej przegłosowania- przeżyję. W bólach ale przeżyję Edyta: Dobra. BJan, rozmawiałam przed chwilą z Silenozem i definitywnie padło na 9.30 pod głównym wejściem Manu, na tym rynku z fontannami. Pasuje Ci to i jedziesz z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.