nogger Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 SunnKern - ja właśnie sie przeprowadziłem do Strykowa i szukam kogoś kto jeździ w okolicy. Jeśli masz ochotę to moglibyśmy pośmigać razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 SunnKern - ja właśnie sie przeprowadziłem do Strykowa i szukam kogoś kto jeździ w okolicy. Jeśli masz ochotę to moglibyśmy pośmigać razem. OK. Bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipgolarz Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ja właśnie sie przeprowadziłem do Strykowa i szukam kogoś kto jeździ w okolicy witam, jestem z Głowna, jak by co z chęcią się podłączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nadal sa chetni na dzisiejsze popoludniowe krecenie? Jak tak to gdzie i o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nadal sa chetni na dzisiejsze popoludniowe krecenie? Jak tak to gdzie i o ktorej? Gdzieś w terenie, czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No najlepiej w terenie jak juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ja za pol godziny jade do Lagiewnik- moze gdzies tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ja za godzinę kończę pracę, wracam do domu... także jakoś około 19tej będę mógł wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 O 19 to moze jutro, wlasnie wchodze z domu. Jak cos to pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jedzie ktoś jutro na masę? Po godzinie masy planujemy ognisko na poligonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A gdzie to i o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja się wybieram. Do ogniska przyłączę się bardzo chętnie. Jak coś to daj znać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 O 18 na pasażu Schillera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Jak wiecie jak wygląda Pixon albo silenoz to podbijajcie do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Uuuu masa na krajowej jedynce - to się dzisiaj nasłuchacie inwektyw pod swoim adresem, a korek będzie chyba do Rzgowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ridee Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Uuuu masa na krajowej jedynce - to się dzisiaj nasłuchacie inwektyw pod swoim adresem, a korek będzie chyba do Rzgowa. Ja masę odpuszczam - jakoś nie kręci mnie to (mimo, że inicjatywa zacna i miałem przyjemność na niej być). Dzisiaj planuję wypad do Łagiewnik , ok godz 17:00 - 17:30 . Na góra 2 godziny. Jeśli ktoś jest chętny , zapraszam na GG - 2126698 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A t ak z ciekawości, jako, że nigdy nie byłem na tego typu przejazdach... Co to za organizacja i po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ehh lenistwo... http://masakrytyczna.org/o-masie/istota-masy-krytycznej.html Pogoda się psuję zobaczymy co z tego w ogóle wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Pixon - Dziękuję uprzejmie za link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ridee Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Pixon - Dziękuję uprzejmie za link. Generalnie na luźny wypad w tempie... 10 km/h. Fajne, ale mnie po czerwcowej masie jakoś nie chce się dziś jechać. Jesień za pasem, warto wykorzystać każdą wolną chwilę na wpakowanie się w łagiewnickie lasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Jesienią też można jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Szczególnie, że las jesienią jest śliczny. I genialnie jedzie się po dywanie z liści(gorzej, że nic pod nim nie widać;]). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Szczególnie, że las jesienią jest śliczny. I genialnie jedzie się po dywanie z liści(gorzej, że nic pod nim nie widać;]). Nie ma ryzyka, nie ma zabawy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie ma ryzyka, nie ma zabawy :] To ja wolę nie ryzykować. W zeszłym roku straciłem tak prawie tylną przerzutkę Jutro ktoś planuje jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.