Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

a jaką trasę dzisiaj zrobiłeś ?

Do stawów/jeziorka w Rochnej koło Koluszek i powrót przez Justynów. Koło 50 km wyszło. Ja mam teraz nawał roboty w pracy i b. ciężko jest mi zaplanować jakiś wypad, ale daj znać z wyprzedzeniem jak będziesz chciał pośmigać.

Poszło.. tylko następnym razem, to lepiej trochę wcześniej pytać;)

Obecnie umówieni o 11:30 jesteśmy w Dobrej, tam przy takim stawie co jest w sumie po środku tej mieściny. Rebel jak będziesz chciał jechać, to wyślij nr, komuś... Jak coś możemy się gdzieś na trasie ustawić.

Poszło.. tylko następnym razem, to lepiej trochę wcześniej pytać;)

Obecnie umówieni o 11:30 jesteśmy w Dobrej, tam przy takim stawie co jest w sumie po środku tej mieściny. Rebel jak będziesz chciał jechać, to wyślij nr, komuś... Jak coś możemy się gdzieś na trasie ustawić.

Zapraszamy innych chętnych !

Ma być wcześniej to prosz:

Kto chętny na czarny pekawueł w sobotę/niedziele( jak komu pasuje ja się dostosuję)? Tempo , koktajlowe...kierunek: zgodnie z zegarem

Jak nic nie wyskoczy to piszę się jak najbardziej . Ale planowanie tydzień do przodu to nie łatwa sprawa w niektórych przypadkach!

Jutro ( środa ) jak ma ktoś ochotę przyłączyć się do wycieczki ( tak do 100 km ) to zapraszam. Start z teofilowa ( przy teofilku ) o 13.00 możemy ewentualnie złapać się gdzieś na mieście. Planu trasy nie ma. Albo pojedziemy pozwiedzać tereny za Pabianicami albo czarny szlak pkwl.

Planowany postój na jakieś piwko bezalkoholowe ;)

• 2 tygodnie później...

W temacie (aby nikt nie mówił o off topach) - szukam chętnych na wypady w tygodniu - ok 2-3 godzinne (teraz już nawet bardziej 2, ciemno się robi :D) , głównie Łagiewniki, ale inne trasy jak najbardziej wchodzą w grę. Godzinowo - od ok 17:00 , samemu jeździ się fajnie, ale w towarzystwie zawsze raźniej :)

O, coś się ruszyło- ciekawe tylko z jakim skutkiem:D

Ja na razie odpadam. Na pewno do wtorku i w następny weekend. Co będzie potem- się zobaczy ale mam ambitny plan odbić sobie za sierpniowe jeżdżenie tylko po bułki.

Ale jak tak na to wszystko patrzę to wychodzi na to, że muszę się zaprzyjaźnić z jeżdżeniem wieczorami jeśli bym chciała większa ekipą pojeździć...

Witam!

Ja również chętnie się przyłączę i z kimś pojeżdżę. Na ogół na wycieczki rowerowe wybieram się sam, ale chociaż od czasu do czasu jazda w miłym towarzystwie będzie ciekawym urozmaiceniem :-) Dopiero w tym roku wsiadłem na (w końcu porządniejszy trochę) rower po ok. 2-letniej przerwie. Kondycji trochę brakuje, ale jest coraz lepiej :-) Najczęściej kieruję się w stronę Łagiewnik bądź Grotnik, ale na wszelkie propozycje jestem otwarty. Jedynie nie przepadam za zbyt długimi odcinkami po asfalcie. Trasy do 50 km spokojnie daję radę. Czasowo najlepiej mi odpowiadają godziny 15-17 (w tygodniu, w weekendy różnie), żeby wrócić przed zmrokiem.

Pozdrawiam,

Piotrek :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...