gregluter Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 po prostu lubię jeździć wieczorem kiedy jest mniejszy rucg samochodowy. a jaką trasę dzisiaj zrobiłeś ? 2i Nie cytujemy całych postów znajdujących się bezpośrednio nad Twoim - Pixon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 a jaką trasę dzisiaj zrobiłeś ? Do stawów/jeziorka w Rochnej koło Koluszek i powrót przez Justynów. Koło 50 km wyszło. Ja mam teraz nawał roboty w pracy i b. ciężko jest mi zaplanować jakiś wypad, ale daj znać z wyprzedzeniem jak będziesz chciał pośmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Gdyby ktoś z grupy piwno-rowerowej był dzisiaj w Łagiewnikach to zapraszam na piwko. Od 13.00 będziemy się tam kręcić. Gdyby ktoś chciał to kontakt gg 11236193 jestem cały czas online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 A jutro nikt nie ma ochoty się pokręcić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 ja się mogę przejechać... tylko gdzie i o której? No i jak daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Daj więcej szczegółów może ja też pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Mi jest wszystko jedno .Łukasz, Rebel jak macie jakąś prpozycję to dajcie znać. Czekam . Ja mieszkam niedaleko Strykowa więc musicie dać mi tylko czas na dojazd do punktu zbornego . Mogę podać tel do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Ja mam w sumie, ochotę czarny zgodnie ze wskazówkami zegara pojechać. Generalnie tak do 80 no może 100km mogę dziś jechać. I jak bym miał ruszyć, to tak do 13 najpóźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Dajcie numer tel na kamil.kaczmarek.me.com to zadzwonię i się dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Poszło.. tylko następnym razem, to lepiej trochę wcześniej pytać Obecnie umówieni o 11:30 jesteśmy w Dobrej, tam przy takim stawie co jest w sumie po środku tej mieściny. Rebel jak będziesz chciał jechać, to wyślij nr, komuś... Jak coś możemy się gdzieś na trasie ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Poszło.. tylko następnym razem, to lepiej trochę wcześniej pytać Obecnie umówieni o 11:30 jesteśmy w Dobrej, tam przy takim stawie co jest w sumie po środku tej mieściny. Rebel jak będziesz chciał jechać, to wyślij nr, komuś... Jak coś możemy się gdzieś na trasie ustawić. Zapraszamy innych chętnych ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Ma być wcześniej to prosz: Kto chętny na czarny pekawueł w sobotę/niedziele( jak komu pasuje ja się dostosuję)? Tempo , koktajlowe...kierunek: zgodnie z zegarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Ma być wcześniej to prosz: Kto chętny na czarny pekawueł w sobotę/niedziele( jak komu pasuje ja się dostosuję)? Tempo , koktajlowe...kierunek: zgodnie z zegarem Jak nic nie wyskoczy to piszę się jak najbardziej . Ale planowanie tydzień do przodu to nie łatwa sprawa w niektórych przypadkach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Adami postaram się i mam nadzieję, że uda mi się dołączyć. Tylko ostrzegam, że kondycyjnie u mnie ostatnio słabiutko i KM na rowerze też mało kręcę ale będę walczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Wszyscy się przez tydzień umawiali . Przyszedł wekend i nikt nie jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ktoś ma jakieś rowerowe plany na dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Chyba zostałeś sam;) Ja bym może i pojechał, ale delikatnie mnie jakiś katar męczy itp... A nie chciałbym zachorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jutro ( środa ) jak ma ktoś ochotę przyłączyć się do wycieczki ( tak do 100 km ) to zapraszam. Start z teofilowa ( przy teofilku ) o 13.00 możemy ewentualnie złapać się gdzieś na mieście. Planu trasy nie ma. Albo pojedziemy pozwiedzać tereny za Pabianicami albo czarny szlak pkwl. Planowany postój na jakieś piwko bezalkoholowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ridee Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 W temacie (aby nikt nie mówił o off topach) - szukam chętnych na wypady w tygodniu - ok 2-3 godzinne (teraz już nawet bardziej 2, ciemno się robi ) , głównie Łagiewniki, ale inne trasy jak najbardziej wchodzą w grę. Godzinowo - od ok 17:00 , samemu jeździ się fajnie, ale w towarzystwie zawsze raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 W tygodniu może być ciężko... Mi może uda się wyrwać na siodło w weekend. Niedziela od rana, a jeśli w sobotę będę miał wolne to może być po południu na przykład Chętnie odwiedzę Łagiewniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ja chetnie ale dopiero od jutra jak cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 O, coś się ruszyło- ciekawe tylko z jakim skutkiem:D Ja na razie odpadam. Na pewno do wtorku i w następny weekend. Co będzie potem- się zobaczy ale mam ambitny plan odbić sobie za sierpniowe jeżdżenie tylko po bułki. Ale jak tak na to wszystko patrzę to wychodzi na to, że muszę się zaprzyjaźnić z jeżdżeniem wieczorami jeśli bym chciała większa ekipą pojeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam! Ja również chętnie się przyłączę i z kimś pojeżdżę. Na ogół na wycieczki rowerowe wybieram się sam, ale chociaż od czasu do czasu jazda w miłym towarzystwie będzie ciekawym urozmaiceniem :-) Dopiero w tym roku wsiadłem na (w końcu porządniejszy trochę) rower po ok. 2-letniej przerwie. Kondycji trochę brakuje, ale jest coraz lepiej :-) Najczęściej kieruję się w stronę Łagiewnik bądź Grotnik, ale na wszelkie propozycje jestem otwarty. Jedynie nie przepadam za zbyt długimi odcinkami po asfalcie. Trasy do 50 km spokojnie daję radę. Czasowo najlepiej mi odpowiadają godziny 15-17 (w tygodniu, w weekendy różnie), żeby wrócić przed zmrokiem. Pozdrawiam, Piotrek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 No też bym się chętnie dołączył :-) Pozd, BJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ja również chętnie sie dołącze , tylko tak od 01.09.2012( jak zjadę z Gór Izerskich ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.