Miliron Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Laweta tandeta ... Ja jeszcze do plecaka sobie dam ze 2-3 piwka PS. To o której jedziemy ? ps2. o której się ustawiamy na objazd TDŁ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Z jednej strony zaluje, że nie pojadę z Wami nad ten zalew, ale z drugiej jestem podniecony wyjazdem w Tatry Słowackie w tym terminie Paweł myślę, że TDŁ zrobimy w pierwszy weekend sierpnia. Co do godziny około 10.00 na rogu Wycieczkowej i Warszawskiej. Jednak szczegóły niech podaje Xanagaz, ponieważ to on wyszedł z propozycją. Minor a skąd ja po prostu lubię ten szlak i chętnie się nim przejade w towarzystwie. To co piszesz to już legendy. W tej chwili odeszliśmy na emeryturę i tempo jest raczej emeryckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ja bym zaczynał znacznie wcześniej ten TdŁ, koło ósmej. Jak zaczniemy w Łagiewnikach w przeciwną stronę do wskazówek to najpierw wjedzemy w dobry teren, zostawiając na koniec asfalt na śrubowanie średniej, nigdy jeszcze tak nie jechałem, szlak wtedy prowadzi zupełnie inaczej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 silenoz- myślę, że na 11 powinniśmy być, zaczynamy od tamy objazd. Co do startu, planujemy gdzieś 8-9 ruszyć, przy czym nie wiem skąd. Bo to zależy kto jedzie, z jakich rejonów Łodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 To co piszesz to już legendy. W tej chwili odeszliśmy na emeryturę i tempo jest raczej emeryckie Tia... pamiętaj, ze ja Cie mam w znajomych na BS i sobie tam zaglądam nieraz:D @Miliron- skąd startujesz? Jakby co- mnie Minor będzie ściągał z 'tam'(czyli skrzyżowanie Pietryna-Próchnika:P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Mi idzie jechać z pod Zgierza Więc pietryna to dobry pomysł na miejsce, z którego można by było wyruszyć. Co do TDŁ i pierwszego tygodnia sierpnia .... Będę cały tydzień pił nad Odrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 heheheh W czwartek mam wolne i oczywiście jade. Zapowiada się kolejny udany wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A ja nie mam wolnego i ch.... pojadę . Sam jestem w pracy i o dniu urlopu mogę pomażyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Jako, że większości pasuję przeprawa Pietryną, to proponuję spotkanie jutro o 8:00, na rogu Piotrkowskiej i Próchnika. Jeżeli ktoś zna dobrą trasę, to na PW proszę o kontakt... Ja niby mógłbym coś układać, ale to się mija z sensem bo patrzę i zaginiemy w tym labiryncie wiejskich dróżek. Ja bym poszedł najmniejszą linią oporu, Rokicińską do końca, i w lewo... prosto do Tomaszowa, i tam już na tamę się nakierował jakoś Da się pojechać krócej, ale to musiałby ktoś znać, tam trasę... Bo zatrzymywanie się na każdym skrzyżowaniu i sprawdzanie na mapie mija się z sensem. Panów z %, prosimy jednak o odrobinę rozwagi i umiaru:) silenoz, Ciebie też to dotyczy:P Tym razem nie zetniemy połowy szlaku w poszukiwaniu sklepu:P knajpki są po drodze. silenoz, to będziesz z nami jechał? Myślę że na tamie będziemy 11, może trochę wcześniej. Od rana ma padać, mogą być burzę, więc proszę jednak o mobilizacje... deszcz ma być do 11, a potem wyjdzie słońce i zrobi się gorąco:( Ostatecznie bym chciał żeby dziś tu wszyscy co jadą potwierdzili swoją obecność, żeby było wiadomo na kogo czekać itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 no bym pojechał tylko muszę się skomunikować z kimś kto odbiera telefon na rowerze:P Wtedy będę wiedział gdzie jesteście i czy już mam jechać na miejsce:) Ktoś taki może mi posłać swój numer na PM byłbym wdzięczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ale tu problem jest taki, że, ja wątpię czy ktoś będzie Ci w stanie udzielić odpowiedzi kiedy dokładnie będziemy na miejscu. Ja liczę na 11. I tak bym się po prostu na tamie ustawił, tam są parkingi jakieś, nie pamiętam czy płatne czy nie, ale coś sobie znajdziesz;). I albo chwilę poczekasz, albo my chwilę poczekamy... To wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Na ten moment to ja bym za bardzo na deszcz nie liczyła, szczerze mówiąc... chociaż kto wie może i się do rana prognoza zmieni:P gorzej, że nie w kwestii upałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Gratuluje, fajnie o godzinę 8 zostać w 2 osoby;-) silenoz, zadzwoń do mnie jak cos... Ale jak, mówię o 11 powinnismy być z aska na tamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Nie wiem jak na śródmieściu ... U mnie padało całą noc i cały ranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 O siódmej na południu już nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 no więc polało konkret, doszorowuje się z błota:) a te hardcory dalej jadą...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Albo ugrzęzły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Już EDIT// http://www.endomondo.com/workouts/jJFg0ioRZ6I http://www.endomondo.com/workouts/jK67Nhrrs00 W dwóch częściach bo mi telefon się wyłączył, z nieznanych mi przyczyn. @Pixon, dzięki za wskazówki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Widzę staw w Czarnocinie omijaliście nie z tej strony co trzeba No i trochę niepotrzebnie na Tuszyńską się pakowaliście na początku, chyba że kilometry nabijaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Staw w Czarnocinie omijaliśmy, objazdem... Takim jaki był oznakowany. Na drodze przez Czarnocin trwa remont. A na Tuszyńską, hmm jechałem tak jak mi się wydawało, że jest dobrze i się nie zgubię. Co do Czarnocina, to może silenoz się pochwalić cóż on tam nawyczyniał Na tym objeździe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 jaaa, stwierdziłem że GPS wciska mi kit więc pojechałem inną trasą.nadłożyłem z lekka i droga zrobiła się tak dziurawa i pełna kombajnów że musiałem zwalniać miejscami do 80 km/h...!!! skandal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 W ogóle te całe gpsy, mapy i inne oznaczenia szlaków tylko w błąd wprowadzają Piasek się czasem zdarza, ale przecież to sama przyjemność Poza tym część tego szlaku przejechaliśmy obładowani sakwami więc wam powinno pójść bezproblemowo Taa... widać ja i mój rower jesteśmy w cholerę ciężcy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunnKern Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Jest ktoś chętny na jutro? Wszystko jedno gdzie , może być daleko lub blisko , szybko lub wolno byle na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregluter Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 czy jest ktoś chętny na wypad dzisiaj (środa wieczorem) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Trochę późno dajesz, ja właśnie wróciłem z Koszulek. ;-) wcześniej dawaj znać.. 2i Nie cytujemy całych postów znajdujących się bezpośrednio nad Twoim - Pixon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.