Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Z jednej strony zaluje, że nie pojadę z Wami nad ten zalew, ale z drugiej jestem podniecony wyjazdem w Tatry Słowackie w tym terminie :D

Paweł myślę, że TDŁ zrobimy w pierwszy weekend sierpnia. Co do godziny około 10.00 na rogu Wycieczkowej i Warszawskiej. Jednak szczegóły niech podaje Xanagaz, ponieważ to on wyszedł z propozycją. Minor a skąd ja po prostu lubię ten szlak i chętnie się nim przejade w towarzystwie. To co piszesz to już legendy. W tej chwili odeszliśmy na emeryturę i tempo jest raczej emeryckie :P

Ja bym zaczynał znacznie wcześniej ten TdŁ, koło ósmej. Jak zaczniemy w Łagiewnikach w przeciwną stronę do wskazówek to najpierw wjedzemy w dobry teren, zostawiając na koniec asfalt na śrubowanie średniej, nigdy jeszcze tak nie jechałem, szlak wtedy prowadzi zupełnie inaczej ;p

To co piszesz to już legendy. W tej chwili odeszliśmy na emeryturę i tempo jest raczej emeryckie

Tia... pamiętaj, ze ja Cie mam w znajomych na BS i sobie tam zaglądam nieraz:D

@Miliron- skąd startujesz?

Jakby co- mnie Minor będzie ściągał z 'tam'(czyli skrzyżowanie Pietryna-Próchnika:P).

Jako, że większości pasuję przeprawa Pietryną, to proponuję spotkanie jutro o 8:00, na rogu Piotrkowskiej i Próchnika.

Jeżeli ktoś zna dobrą trasę, to na PW proszę o kontakt... Ja niby mógłbym coś układać, ale to się mija z sensem bo patrzę i zaginiemy w tym labiryncie wiejskich dróżek. Ja bym poszedł najmniejszą linią oporu, Rokicińską do końca, i w lewo... prosto do Tomaszowa, i tam już na tamę się nakierował jakoś:) Da się pojechać krócej, ale to musiałby ktoś znać, tam trasę... Bo zatrzymywanie się na każdym skrzyżowaniu i sprawdzanie na mapie mija się z sensem.

Panów z %, prosimy jednak o odrobinę rozwagi i umiaru:) silenoz, Ciebie też to dotyczy:P Tym razem nie zetniemy połowy szlaku w poszukiwaniu sklepu:P knajpki są po drodze. silenoz, to będziesz z nami jechał? Myślę że na tamie będziemy 11, może trochę wcześniej.

Od rana ma padać, mogą być burzę, więc proszę jednak o mobilizacje... deszcz ma być do 11, a potem wyjdzie słońce i zrobi się gorąco:(

Ostatecznie bym chciał żeby dziś tu wszyscy co jadą potwierdzili swoją obecność, żeby było wiadomo na kogo czekać itp.

Ale tu problem jest taki, że, ja wątpię czy ktoś będzie Ci w stanie udzielić odpowiedzi kiedy dokładnie będziemy na miejscu. Ja liczę na 11. I tak bym się po prostu na tamie ustawił, tam są parkingi jakieś, nie pamiętam czy płatne czy nie, ale coś sobie znajdziesz;). I albo chwilę poczekasz, albo my chwilę poczekamy... To wszystko.

Staw w Czarnocinie omijaliśmy, objazdem... Takim jaki był oznakowany. Na drodze przez Czarnocin trwa remont. A na Tuszyńską, hmm jechałem tak jak mi się wydawało, że jest dobrze i się nie zgubię.

Co do Czarnocina, to może silenoz się pochwalić cóż on tam nawyczyniał:P Na tym objeździe:P

W ogóle te całe gpsy, mapy i inne oznaczenia szlaków tylko w błąd wprowadzają:P

Piasek się czasem zdarza, ale przecież to sama przyjemność :) Poza tym część tego szlaku przejechaliśmy obładowani sakwami więc wam powinno pójść bezproblemowo :)

Taa... widać ja i mój rower jesteśmy w cholerę ciężcy:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...