Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

kto się na jutro z alkor umawiał...

https://maps.google.pl/maps?q=Rondo+++Powsta%C5%84c%C3%B3w+1863+r.,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.801457,19.458571&spn=0.001365,0.002411&sll=51.80214,19.45919&sspn=0.021841,0.038581&oq=Rondo&t=h&gl=pl&hnear=Rondo+Powsta%C5%84c%C3%B3w+1863+r.,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA,+%C5%82%C3%B3dzkie&z=19

Tutaj miejsce spotkania o 10.45. Będziemy jechali najpierw na Malinkę koło Zgierza, żeby zobaczyć trasę rajdu w którym koleżanka alkor chce pojechać. A potem pewnie pojedziemy taką sporą pętlą w stronę Kalonki. Dziewczyny chcą dobić do 100km.

Jak ktoś się będzie chciał spóźnić to dzwonić do alkor.

Swoją drogą Asiu, może być gorzej.. zalezy kiedy komu ten numer bedzie potrzebny:)

Kurcze ono z góry jest bardziej okrągłe niż przepuszczałam...

Uściślając do setki chcę dobić ja(moje kolano mniej ale liczę, że je przekonałam dzisiejszym urlopem), Aga jutro będzie wiedziała ile z nami jedzie bo 'coś tam'. Oprócz niej spoza forum przywlecze się mój znajomy, któremu od x czasu obiecywałam, że 'się w końcu na rower zgadamy'.

A poza tym ludzie, którzy boją się setki- nic się nie martwić- jakbyście chcieli jechać ale nie taki dystans ja się upierać nie będę jakby co. Przynajmniej nie za bardzo. Przy czym nie mam żadnego wpływu na trasę bo nawet nie wiem co tam Minor nam przygotował więc do mnie ma sens uderzać tylko w kwestii tego, że np. się spóźni dziesięć minut;]

Swoją drogą Asiu, może być gorzej.. zalezy kiedy komu ten numer bedzie potrzebny:)

Weź bo jeszcze wykraczesz... zmieniać będę musiała, nowego się uczyć;)

@Jimooo- Ty w końcu jedziesz? Dobijasz jakoś w trasie czy jednak przyjeżdżasz na rondo?

@Jimooo- Ty w końcu jedziesz? Dobijasz jakoś w trasie czy jednak przyjeżdżasz na rondo?

Mam nadzieję, że jakoś dobiję :) Trochę mi się plany pokrzyżowały i będę już od 9tej śmigać gdzieś po PKWŁ, muszę na 13tą najpóźniej być w domu...

Kurcze dopiero teraz zobaczyłem, ze umawiliscie się dzisiaj na Malince, a szkoda bo też dzisiaj tam bylem to bym się do was podłączył:-) Mijałem grupkę 5-7 rowerzystów obok skoczni, może to wy byliście B-) Trasa fajna choć ogarniecie jej zajęło mi chwile czasu i gdzieś zgubiłem 600 metrów z planowanej trasy... :-)

Gdyby ktoś miał ochotę to jutro ( niedziela ) planuję wycieczkę. Start o 9 rano przy wiadukcie na kaliskim następnie w stronę Łagiewnik, Moskwy, Brzezin a dalej się zobaczy... Prawdopodobnie pojedziemy w kierunku Koluszek. Dokładną trasę ustalimy na miejscu w zależności od nastrojów, pogody itp.

Rodzaj wycieczki - Piwno rekreacyjny

Tempo - Koktajlowe

Dystans - Żałosny ;)

Zapraszam.

To dobrze pedalowalem:-) A może ktoś wie jakie były wykręcane czasy na Malince? Może by człowiek wystartował w pierwszych w życiu zawodach, ale boję się że będzie lipa, szczególnie jak jeździ się na rowerze dopiero od tego sezonu.

Asia, jedziemy do Mikołowa...

Podsumowując wczorajszą wycieczkę trzon zrobił ponad 120km;) Poznaliśmy Patryka, który przyjechał z Rudy Ślaskiej do Łodzi tylko po to żeby pojechać z nami. Czym wywołał powszechne poruszenie:P

Z najważniejszych atrakcji, zwiedzaliśmy las z szyszkami:P:P

Hmmm, my się w sumie cały dzień pałętaliśmy a nigdzie nas nie zmoczyło.

Asia, jedziemy do Mikołowa...

Jak sobie życzysz. Ale ja chcę przynajmniej jedną taką jeszcze nie wygaszoną obadać;)

A szyszki... Szyszki są epickie. O.:D

alkor nie mogłem sie powstrzymać Poradnia językowa . Kiedyś skutecznie wyczulono mnie na słowo "epickie".

Spoko. Lubię jak ktoś mi poprawia błędy językowe także dziękuję:) w sumie nigdy się akurat nad tym słowem nie zastanawiałam... tylko teraz, cholera, nie wiem jak opisać szyszki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...