yellowfox Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 To jeszcze poproszę o kontakt do kogokolwiek jutro pedałującego. Dupowóz melinuję w okolicach ronda Lotników Lwowskich. O której startujecie i skąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didusieq Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Rondo Powstańców, 10.45 z tego co wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Jak wyżej:) 722 389 463 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Odważna, a boty grasują po forach i zapisują wszystkie cenne dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didusieq Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Toż to tylko telefon, tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ten numer wisi w tym temacie już w trzech postach chyba więc raczej nie będzie gorzej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 kto się na jutro z alkor umawiał... https://maps.google.pl/maps?q=Rondo+++Powsta%C5%84c%C3%B3w+1863+r.,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.801457,19.458571&spn=0.001365,0.002411&sll=51.80214,19.45919&sspn=0.021841,0.038581&oq=Rondo&t=h&gl=pl&hnear=Rondo+Powsta%C5%84c%C3%B3w+1863+r.,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA,+%C5%82%C3%B3dzkie&z=19 Tutaj miejsce spotkania o 10.45. Będziemy jechali najpierw na Malinkę koło Zgierza, żeby zobaczyć trasę rajdu w którym koleżanka alkor chce pojechać. A potem pewnie pojedziemy taką sporą pętlą w stronę Kalonki. Dziewczyny chcą dobić do 100km. Jak ktoś się będzie chciał spóźnić to dzwonić do alkor. Swoją drogą Asiu, może być gorzej.. zalezy kiedy komu ten numer bedzie potrzebny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Kurcze ono z góry jest bardziej okrągłe niż przepuszczałam... Uściślając do setki chcę dobić ja(moje kolano mniej ale liczę, że je przekonałam dzisiejszym urlopem), Aga jutro będzie wiedziała ile z nami jedzie bo 'coś tam'. Oprócz niej spoza forum przywlecze się mój znajomy, któremu od x czasu obiecywałam, że 'się w końcu na rower zgadamy'. A poza tym ludzie, którzy boją się setki- nic się nie martwić- jakbyście chcieli jechać ale nie taki dystans ja się upierać nie będę jakby co. Przynajmniej nie za bardzo. Przy czym nie mam żadnego wpływu na trasę bo nawet nie wiem co tam Minor nam przygotował więc do mnie ma sens uderzać tylko w kwestii tego, że np. się spóźni dziesięć minut;] Swoją drogą Asiu, może być gorzej.. zalezy kiedy komu ten numer bedzie potrzebny:) Weź bo jeszcze wykraczesz... zmieniać będę musiała, nowego się uczyć @Jimooo- Ty w końcu jedziesz? Dobijasz jakoś w trasie czy jednak przyjeżdżasz na rondo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Więcej zdjęć z wczoraj: https://plus.google.com/photos/111830747521253217759/albums/5751370251998984897?banner=pwa Oraz track: http://www.gpsies.com/map.do;jsessionid=AD6DCF6138195EE080A2501E73B9A7F2?fileId=nrmzbblzftpwlics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimooo Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 @Jimooo- Ty w końcu jedziesz? Dobijasz jakoś w trasie czy jednak przyjeżdżasz na rondo? Mam nadzieję, że jakoś dobiję Trochę mi się plany pokrzyżowały i będę już od 9tej śmigać gdzieś po PKWŁ, muszę na 13tą najpóźniej być w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k4m1l Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Kurcze dopiero teraz zobaczyłem, ze umawiliscie się dzisiaj na Malince, a szkoda bo też dzisiaj tam bylem to bym się do was podłączył:-) Mijałem grupkę 5-7 rowerzystów obok skoczni, może to wy byliście B-) Trasa fajna choć ogarniecie jej zajęło mi chwile czasu i gdzieś zgubiłem 600 metrów z planowanej trasy... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Gdyby ktoś miał ochotę to jutro ( niedziela ) planuję wycieczkę. Start o 9 rano przy wiadukcie na kaliskim następnie w stronę Łagiewnik, Moskwy, Brzezin a dalej się zobaczy... Prawdopodobnie pojedziemy w kierunku Koluszek. Dokładną trasę ustalimy na miejscu w zależności od nastrojów, pogody itp. Rodzaj wycieczki - Piwno rekreacyjny Tempo - Koktajlowe Dystans - Żałosny Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k4m1l Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 A i jeszcze pytanie trasę robi się zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara czy w stronę przeciwną??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Raczej przeciwną. Tak bylo na malince zawsze. Tym razem pewnie bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k4m1l Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 To dobrze pedalowalem:-) A może ktoś wie jakie były wykręcane czasy na Malince? Może by człowiek wystartował w pierwszych w życiu zawodach, ale boję się że będzie lipa, szczególnie jak jeździ się na rowerze dopiero od tego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 W przeciwną na bank, bo się lepiej układają podjazdy. Tak bardzo możliwe że to byliśmy my:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Jeszcze raz dzieki za przejazdzke W drodze powrotnej obdzwonilem wszystkich znajomych zeby nie przysnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Polecamy się tylko musisz do Łodzi częściej wpadać. No, ewentualnie byśmy te hałdy podjechali zobaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Hałda "Skalny" http://www.panoramio.com/photo/60510915 http://mikolow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1018371,laziska-gorne-halda-skalny-moze-byc-turystyczna-atrakcja,1317065,id,t,zid.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Asia, jedziemy do Mikołowa... Podsumowując wczorajszą wycieczkę trzon zrobił ponad 120km;) Poznaliśmy Patryka, który przyjechał z Rudy Ślaskiej do Łodzi tylko po to żeby pojechać z nami. Czym wywołał powszechne poruszenie:P Z najważniejszych atrakcji, zwiedzaliśmy las z szyszkami:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didusieq Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 A zamiast z Wami to odwiedziłem Zieloną Górę W drodze powrotnej złapał deszcze i niestety ździebko zmokłem. Ale już w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Hmmm, my się w sumie cały dzień pałętaliśmy a nigdzie nas nie zmoczyło. Asia, jedziemy do Mikołowa... Jak sobie życzysz. Ale ja chcę przynajmniej jedną taką jeszcze nie wygaszoną obadać A szyszki... Szyszki są epickie. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 www.nowinyzabrzanskie.pl/download/2011-07-28_nz-zwh.pdf Ta jeszcze niedawno była "aktywna" alkor nie mogłem sie powstrzymać http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=10510 . Kiedyś skutecznie wyczulono mnie na słowo "epickie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 alkor nie mogłem sie powstrzymać Poradnia językowa . Kiedyś skutecznie wyczulono mnie na słowo "epickie". Spoko. Lubię jak ktoś mi poprawia błędy językowe także dziękuję w sumie nigdy się akurat nad tym słowem nie zastanawiałam... tylko teraz, cholera, nie wiem jak opisać szyszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Sosnowe, jodłowe, modrzewiowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.