Żaba Napisano 16 Września 2005 Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To śmigamy jutro czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Słuchaj my z szalikiem możemy jechać, ale jest jeden problem musimy się w domu wstawić na ok. 14/14.30. Czyli Parowy odpadają jutro, ale można spokojnie gdzie indziej pojechać, o ile nie będzie padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 16 Września 2005 Udostępnij Napisano 16 Września 2005 OK. w takim razie jutro każdy sobie rzepkę skrobie , ja pojeżdżę z żonką rekraacyjnie/handlowo , a ustawiamy się na inny termin.Jutro mnie nie ma w Arturówku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 16 Września 2005 Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No oki to ustawimy sie na jakis inny termin. Bo jakos nawet chetnych niebyło zbyt wielu tak. pozdro [ Dodano: 2005-09-27, 21:04 ] Mam pytanko ktoś chetny na sobotnia ustawke tam gdzie ostatnio czyli petla w arturówku o godzinie 10:30 co wy na to????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 To jakaś ustawka w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 No ja bym proponował ale niewiadomo jak z pogoda bo jak na razie to pada :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Jeżeli nie będzie padać i będzie niezła pogoda, można było by pojechać do tych parowów Janinowskich to co jest wcześniej zamieszczona mapa. Także jakby co to o 10.30 byśmy się spotkali. Kto by przyjechał :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dopiero jutro mogę dać konkretną odpowiedź , ale chętny jestem 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Ja bym wpadł, jakby nie było mokro konkretnie, jak będzie mokro to kupię błotniki i tak czy siak będę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Nie no ludzie jak bedzie mokro (zaraz po deszczu to raczej nie ma co). Jeszcze zobaczymy w sobotę. Grunt to wziąć sobie coś do żarcia, picia. Bo to jest ok. 60 km do przejechania. :!: P.S Ludzie jutro masa krytyczna o 18 :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Gdzie:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 29 Września 2005 Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Pasaz Schillera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 1 Października 2005 Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Jedziemy gdzieś dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2005 nie wiem pogoda średnia, ale to by jakoś przeszło. Tylko coś chętnych nie ma :| Może się wystraszyli tej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 1 Października 2005 Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dajmy im trochę więcej czasu. Pisałem do Żaby i jego nie będzie bo ma dużo roboty. Czekamy na jakiś większy skład i jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 1 Października 2005 Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Noi pewnie poczekajmyu az wszystkim bedzie odpowiadało no i oczywiscie jak pogodabedzie wporzadku bo ostatnio cos cienko z nia :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Października 2005 Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Żeby nie wszysło tak jak ostatnio to ktoś, oprócz mnie, deklaruje chęć wzięcia udziału w ustawce sobotniej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 4 Października 2005 Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Byłem w lesie i jeździłem śladami pixonowymi , ale dopiero w niedzielę po 17.oo miałem na to czas.Nawet "ciekawie" się zrobiło , bo pojechałem na żywioł z kumplem całkowicie nie przygotowany.Pewnie dlatego gdzieś tam w pobliżu tego bajora w lesie rozsypał się koledze pedał.Musieliśmy odkręcić ramkę od osi za pomocą...... kluczy od mieszkania i kolega wracał na samej ośce pedałk do domciu.Swoją drogą ,zaczynało się już zmieszchać jak nas to złapało. Co do soboty ,to znowu nic nie wiem, aż do piątku wieczorem :sad: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Panowie taka piękna pogoda a wy w domu siedzicie... Wróciłem właśnie z tych Parowów Janinowskich. Świetna trasa, samopoczcie się polepszyło, a wieczorkiem na 8nastke. Może jeszcze się gdzieś wyjdzie. Żaba mieliście pecha z tych rowerem, czyżby makrokesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 10 Października 2005 Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ten rower to taki niby makro , ale już tylko z ramy (stalowa jednak solidna , stara robota jeszcze) , wszsystko inne systematycznie modyfikowane.Pedałki to VP takie jak te :arrow: http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=2715 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 12 Października 2005 Udostępnij Napisano 12 Października 2005 http://www.lodz.travel.pl/40_rowerowe.htm Mam nadzieję, że wreszcie dojedzie do skutku ustawka. Chciałbym zwiedzić zielony szlak :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2005 ja też mam taką nadzieję :grin: , jakby co to 10.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 12 Października 2005 Udostępnij Napisano 12 Października 2005 10:30 - krańcówka w Arturówku przed mostem, czyli tam gdzie zawsze 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Hejka. Czyli spot jest jutro o 10:30 ? Kto sie zjawi? Pozdr. [jezeli wszystko pozwoli to powinienem byc] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 14 Października 2005 Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ja będę, jeżeli pogoda mnie nie zatrzyma. Na razie sie zanosi, że będę 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.