Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Pojeździć proszę państwa pojeździć :)

To gdzie jedziemy w następną niedzielę, wg. speców od pogody mamy 20% szans na deszcz - to niewiele - można planować. Tym razem dołączam. Mam nadzieję, że wiew, NRV i oleczek też ;-) Nieśmiało zaproponuję Rochnę.

https://mapy.google.pl/maps/ms?msid=212537818388744003128.0004c11d2de591a417a50&msa=0&ll=51.769327,19.796162&spn=0.062356,0.154324

Każ im pod obciążeniem sprawdzić, to nie koniecznie musi być suport. Np u Tomka strzela sztyca. U mnie też kiedyś tak było, i długo myślałem że to suport, bo tak rytmicznie akurat jak się kręciło to strzelało.

Mogą to tez być pedały. Gwarancja będzie tak samo wyglądać, stwierdzą ze u nich nie strzela nic i tyle. Chyba, że dla świętego spokoju Ci zmienią wkład.

Jak masz korby na kwadrat, to najpierw je odkrec i wyczysc jedne i drugie. Jesli stuk jest rownomierny i nie ma na niego wplywu (albo niewielki) nacisk na pedaly to poszlo lozysko w kasecie suportu.

Sent from my HTC Vision

Suport, korby, pedały, sztyca, łańcuch na zębakach, łańcuch o przerzutkę, paradoksalnie kiera, mostek, jarzmo siodła- rama świetnie niesie odgłosy...

Pośpieszyłeś się z tą gwarancją. No, ale teraz to już musztarda po obiedzie- trzeba czekać.

Ale to 50 to taki plan minimum-minimum, co? Dla mnie im więcej do tej ~14.30(bo jak pisałam na 15.00 to bym już na chacie chciała być, chociaż jakieś pół godziny później też przeżyję) zrobię tym fajniej:)

Tak marudzę bo mi się egzaminy zaczynają na poważnie to chce wyjeździć ile da rade póki mogę;]

No, to jak ładnie nam się składa:)

Tylko jeszcze jedna rzecz- bo ja się pośpieszyłam stwierdzając, że miejsce mi pasuje- chodzi o krańcówkę Wycieczkowa-Warszawska, tak? :whistling:

Co za życie, w czwartek ma być chłodniej...a miałam sobie powyrównywać opaleniznę w rower:D

https://maps.google.pl/maps?q=Warszawska&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.807616,19.47251&spn=0.001365,0.002411&sll=51.807383,19.472285&sspn=0.001365,0.002411&t=h&hnear=Warszawska,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA,+%C5%82%C3%B3dzkie&z=19&layer=t

Czwartek. Tutaj zbiórka, godzina 10:00, kto jedzie obcy niech poda tel. Lekka zmiana aczkolwiek istotna:) Trasa najpierw przez las łagiewnicki a potem szosa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...