wiew Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Minor należy do grupy osób obrażalskich:) W końcu za jego obrażanie obraziłem się na niego;p Jak w przedszkolu....
alkor Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Ale nawet ja- baba, nie jestem w stanie zrozumieć jak o coś takiego można strzelić focha... Minor, ogarnij się, przestań dramatyzować i jedź. Co do miejsca proponuję start ze skrzyżowania Warszawska-Wycieczkowa o tej 10. Oczywiście uważam, że im wcześniej tym lepiej ale... to niedziela i w ogóle:D Jakieś inne propozycje? Tomku, nie ma problemu- wszelkie ewentualne 'popiątkowe' ustalenia przekażę Ci esem.
rebel Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 To Minor trochę jak Edyta Górniak...Lubi pogwiazdorzyć ;-)
silenoz Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 może być 10 na kaloryferze-parkingu w niedziele? teraz tak: jedzie ktoś dziś do Łagiewnik pokręcić tak koło 16?
rebel Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 A w piątek około 17-18 ma ktoś ochotę na Łagiewy? Wiem jest masa, ale może znajdzie się jeszcze, ktoś kto nie lubi dużych spędów.
Minor Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Tak, Edyta Górniak jest chętna... i patrz nawet za masą nie przepada. I może Konrad się przyłączy...
alkor Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 może być 10 na kaloryferze-parkingu w niedziele? Jak reszcie pasuje- spoko:) Czyli wstępnie mamy trzech panów chętnych(Silenoz, Satanijime, Rebel), dwie panie(Aga i ja). Ktoś jeszcze reflektuje? Minor się odbraził?
lunatic Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Czesc wszystkim. Mozna sie zalapac na ta ustawke czy to jest jakas zamknieta impreza:)? Jaka trasa chcecie jechac, ile km? Pozdrawiam, Marcin.
alkor Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Cześć! Ustawki tu ogłaszane są raczej otwarte;] jak się chce z czymś kryć to nie ma się co afiszować, nie? A chcemy sobie śmignąć czarny szlak po PKWŁ. W zależności od źródeł wszelakich ma on różną długość ale circa 80 km. Plus indywidualne dojazdy w miejsce zbiórki.
rebel Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 @lunatic tutaj jest planowana trasa "czarny szlak" http://www.pkwl.pl/tresc/19/1/
Minor Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Dobra, ja pojadę jeżeli będę miał taką możliwość. Bowiem drogi rebelu to nie do końca ode mnie zależy, czy uda mi się ocknąć na 10. A jako wrak człowieka jechał też nie będę, bo szkoda waszego czasu.
rebel Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Dobra Minor, jeśli Ty jedziesz, to ja zostawię Edytę przed TV i jadę na masę. Kto jeszcze z tej naszej XC zone się wybiera?
Minor Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 To napisz ten swój post, tak żebym zrozumiał o co Ci się rozchodzi, żeby nie było że znów się jak dziecko zachowuję. Bo poważnie, nie wiem czy właśnie mi ciśniesz, czy to jakiś żart, zupełnie obok mnie.
satanijime Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Ja się chyba na masę wybiorę ale nie wiem jak do końca to ze mną będzie
wiew Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Konrad się nie wybiera, jutro ampy. Swoją drogą poli zrobiła nas w konia....zapłać ze swoich my ci oddamy...
lunatic Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Hej, z dojazdem wyszoby mi ponad 100km, wiec tym razem odpadam. Na cos krotszego chetnie sie wybiore jesli bedzie okazja. Pozdrawiam i udanej wycieczki:)
rebel Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Hej, z dojazdem wyszoby mi ponad 100km, wiec tym razem odpadam. Na cos krotszego chetnie sie wybiore jesli bedzie okazja. Pozdrawiam i udanej wycieczki:) Spokojnie, mnie z dojazdem wyjdzie koło 110. Do Włoszczowskiej mi "troszkę" daleko ;-) na ostatniej jeździe dzielnie obstawiałem tyły - wiesz, żeby nikt się nie zgubił albo coś w tym rodzaju ;-) - ale bawiłem się świetnie, atmosfera jest naprawdę fajna (ujmuje poczucie humoru wiew'a). Tempo łagodne - spokojnie dasz radę, w razie czego obaj wsiądziemy do autobusu i wrócimy do Łodzi.Nie chodzi o to żeby bić jakieś rekordy jak "kasztany"- po prostu cool ride ;-)
alkor Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Ano, mi też wychodzi ok. 100. A jak nie wyjdzie to i tak pewnie przejadę się do domu tak żeby ją przekroczyć Nie jedziemy forsować tempa ani dystansu- zresztą akurat ta trasa ma przynajmniej dwie fajne możliwości skrócenia pętli 'jakby co'. Setka to wbrew pozorom nic strasznego- szczególnie jak się ją robi w koktajlowym tempie(bardzo mi się spodobało to określenie, Rebel:)) w celach przede wszystkim towarzyskich:) spróbuj.
rebel Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Nieee, gdzie tam!!! Muszę przyznać, że dawno się tak szczerze nie śmiałem ;-)
lunatic Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 No dobra, zobacze jeszcze. Setki co prawda juz pekaly ale nie czuje sie na silach na niedziele, dlugo bylem z rowerem w separacji Bede sledzil temat.
rebel Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 @lunatic - nie będzie źle, dasz radę spokojnie - widzimy się na kaloryferze w nd o 10.00.
alkor Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 Wbijaj- wbijaj. Naprawdę, najwyżej skrócimy wszyscy albo jakaś grupka, a trzeba wykorzystywać te rzadkie momenty kiedy się udaje zebrać ekipę;] W każdym razie jakby co to masz w temacie nasze numery telefonów. Wiesz jakbyś się miał spóźnić czy cośD:
oleczek1988 Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 pytanie z innej beczki kto jedzie na masę ? ja się wybieram więc jak będzie mnie chciał mnie znaleźć, to poznacie mnie po tym wynalazku:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.