wiew Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 70 km z średnią 20,5 km/h też dzięki:) To piwo źle na mnie podziałało:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 A tak w ogóle Oleczek to Ty nie miałeś Hexagona v3? miałem ale poszedł w inne ręce a za pieniążki które dostałem za niego, powstał projekt single speed:) Na co dzień korzystam z asfaltu dlatego mnie rower z tarczówkami, szerokimi kapciami oraz amorem nie potrzebny co do mojego obecnego roweru, ważne że przeżył ale wątpiłem w to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga76 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 hej, również dzieki za dzisiaj. to za tydzień tez sie widzimy? niedziela czarny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ja, o ile się nie rozchoruje bądź nie będzie innej katastrofy czarny za tydzień na sto procent jechać chcę. I liczę, że jacyś Panowie nam potowarzyszą. Wiew, bo się nie pija jak się prowadzi;) Olek, no i wszystko już jasne... ale jak widać po dziś- na takie wyprawy jak najbardziej możesz się na nim wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mnie ciężko powiedzieć czy dam radę, jeśli tak to raczej od rana (9-10) niż od południa ;-) co Wam raczej nie po drodzę balangowicze :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Czarny szlak to już kawałeczek też myślę że lepiej z rana zrobić, najwyżej będziemy pić w piątek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Tu chyba się jeszcze nie witałem , cześć wszystkim W każdym razie robiłem ostatnio Czarny szlak ze słabo przygotowanymi znajomymi: Cycling Workout | Endomondo Wyszła słaba średnia no i jeszcze jednego musiała żona zabrać z trasy autem. W każdym razie warto wyjechać wcześnie zabrać dużo wody i jeżeli ma być gorąco to coś do ochrony przed słońcem. A trasa bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Czarny szlak jest wbrew pozorom prosty. Do zrobienia dla każdego bikera bądź osoby ogólnie aktywnej fizycznie, nawet bez większego przygotowania, o ile dzień wcześniej nie strzeli takiej samej trasy. chociaż wtedy też się przejedzie ale może boleć. No chyba, że ktoś ogólnie jeździ dystanse parę dni pod rząd:) Tylko jedni go zrobią ze średnią 22, inni 16 km/h. My jak pojedziemy to raczej bez zbędnej napinki:) Przy czym niektórzy muszą brać pod uwagę, ze mają tam jeszcze dojazd z miejsca zamieszkania. Ja np. jadąc z centrum mam plus ~16 km:) reszta chyba więcej. A co do godziny wyjazdu- ano, niestety, zgadzam się że trzeba ruszyć rano... Edit: I cześć oczywiście @ralfbutton:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ja dodam od siebie, że oznakowanie w niektórych miejscach jest fatalnie. A skąd chcecie go zaczynać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 W porównaniu z zielonym jest cudowne:) Mnie wszystko jedno, od której zaczniemy więc się dostosuje do wyboru reszty. Ty byś jechał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 No nie wiem, tu wyszło prawie 90. Na jeden dzień? Jechałem kiedyś fragmentem tej trasy, równo jak stół to nie jest (w końcu nazwa- "Wzniesień Łódzkich" jest nie od parady). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 W porównaniu z zielonym jest cudowne:) Mnie wszystko jedno, od której zaczniemy więc się dostosuje do wyboru reszty. Ty byś jechał? Zielony bardzo przyjemnie oznaczony, track prosty jak po sznurku ;p http://www.gpsies.com/map.do?fileId=orbpcgphqgpthwrn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Kumplowi wyszło tam 83, mi kiedyś 85, strona PKWł podaje 74. Przy czym moje dane mogą być o tyle zawężone, że końcówkę od Okólnej robię przez las, nie trasą czarnego. W ogóle fajne mamy tu różnice w odczuciach:D ja do dziś nie wiem m.in jak dokałdnie przebiega zielony po zjeździe z górki na Modrzewiu w stronę Dobrej oraz jak odbija w Ługach... dzięki Xanagaz za linka- moze pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ma ktoś dziś ochotę na pingla w parku Poniatowskiego po 17? BTW. Nie umie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jak będę miał w tym czasie okienko to wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Alkor, ja jestem zakręcony jak świński ogon, i sam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Jak na Wycieczkowej zaczniemy, to szanse na to że ruszę tyłek wzrastają 2x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Wycieczkowa/Warszawska? Mówię Ci jak dla mnie luz- mogę zacząć z każdej strony. Mogę nawet po Ciebie pod blok/dom podjechać i zabrać na miejsce zbiórki- tylko jak już się ze mną tak umówisz to masz pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Nie no nie będę się wygłupiał... Chyba że chcesz na kawę/herbatę wpaść? Pojadę... Sobota czy Niedziela, deszcz czy słońce... Pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Tia, jakbym wpadała to byśmy nigdzie nie pojechali:P w każdym razie- słowo się rzekło, nie ma przebacz:) teraz mi pomóż popracować nad Tomkiem żeby też pojechał bo ma ten weekend wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 To ja też, najwyżej będę miał transport do domu i ambulans na "speed dial" ;-) proponuję zacząć o 10.00 albo wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ratujcie, torturować mnie chcą o 10? Wcześniej jeszcze? Jej:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 To Ty sobie wstań o 12 i nas dogonisz, ale czekać nie będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aluzja zrozumiana;) Miłego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Hej, przed chwilą żeś obiecywał, że 'pojedziesz'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ja się z chęcią wybiorę tylko że na chwilę obecną w domu nie mam neta i korzystam z dobrodziejstw pracowniczego internetu.Ostatni raz kiedy będę mógł sprawdzić forum to jest piątek do 15:00 więc do tego czasu chciałbym wiedzieć gdzie i o której start .Jeśli od piątku coś się zmieni to trza będzie do mnie zadzwonić z info co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.