Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

A tak w ogóle Oleczek to Ty nie miałeś Hexagona v3?

miałem ale poszedł w inne ręce a za pieniążki które dostałem za niego, powstał projekt single speed:)

Na co dzień korzystam z asfaltu dlatego mnie rower z tarczówkami, szerokimi kapciami oraz amorem nie potrzebny :)

co do mojego obecnego roweru, ważne że przeżył ale wątpiłem w to:)

Ja, o ile się nie rozchoruje bądź nie będzie innej katastrofy czarny za tydzień na sto procent jechać chcę. I liczę, że jacyś Panowie nam potowarzyszą.

Wiew, bo się nie pija jak się prowadzi;)

Olek, no i wszystko już jasne... ale jak widać po dziś- na takie wyprawy jak najbardziej możesz się na nim wybierać.

Tu chyba się jeszcze nie witałem , cześć wszystkim :)

W każdym razie robiłem ostatnio Czarny szlak ze słabo przygotowanymi znajomymi:

Cycling Workout | Endomondo

Wyszła słaba średnia no i jeszcze jednego musiała żona zabrać z trasy autem.

W każdym razie warto wyjechać wcześnie zabrać dużo wody i jeżeli ma być gorąco to coś do ochrony przed słońcem. A trasa bardzo fajna.

Czarny szlak jest wbrew pozorom prosty. Do zrobienia dla każdego bikera bądź osoby ogólnie aktywnej fizycznie, nawet bez większego przygotowania, o ile dzień wcześniej nie strzeli takiej samej trasy. chociaż wtedy też się przejedzie ale może boleć. No chyba, że ktoś ogólnie jeździ dystanse parę dni pod rząd:)

Tylko jedni go zrobią ze średnią 22, inni 16 km/h.

My jak pojedziemy to raczej bez zbędnej napinki:)

Przy czym niektórzy muszą brać pod uwagę, ze mają tam jeszcze dojazd z miejsca zamieszkania. Ja np. jadąc z centrum mam plus ~16 km:) reszta chyba więcej.

A co do godziny wyjazdu- ano, niestety, zgadzam się że trzeba ruszyć rano...

Edit: I cześć oczywiście @ralfbutton:)

Kumplowi wyszło tam 83, mi kiedyś 85, strona PKWł podaje 74.

Przy czym moje dane mogą być o tyle zawężone, że końcówkę od Okólnej robię przez las, nie trasą czarnego.

W ogóle fajne mamy tu różnice w odczuciach:D ja do dziś nie wiem m.in jak dokałdnie przebiega zielony po zjeździe z górki na Modrzewiu w stronę Dobrej oraz jak odbija w Ługach... dzięki Xanagaz za linka- moze pomoże.

Wycieczkowa/Warszawska? Mówię Ci jak dla mnie luz- mogę zacząć z każdej strony. Mogę nawet po Ciebie pod blok/dom podjechać i zabrać na miejsce zbiórki- tylko jak już się ze mną tak umówisz to masz pojechać :P

Ja się z chęcią wybiorę tylko że na chwilę obecną w domu nie mam neta :( i korzystam z dobrodziejstw pracowniczego :D internetu.Ostatni raz kiedy będę mógł sprawdzić forum to jest piątek do 15:00 więc do tego czasu chciałbym wiedzieć gdzie i o której start :icon_exclaim: .Jeśli od piątku coś się zmieni to trza będzie do mnie zadzwonić z info co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...