Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Nrv jakie masz plany na Niedzielę ?

Kręcenie korbami :icon_cool:

Tempo: koktajlowe, bez napinki. Załóżmy że nie wszyscy zapier... tak jak NRV ;-)

ahhaha :w00t:

Zobaczę jeszcze jak zakończy się moja sobota, bo mam małe plany ale postaram się to jakoś przyzwoicie ogarnąć :thumbsup:

GIT, im nas więcej tym weselej, a jak koleżanka z dzieckiem to może wiewowi wpadnie w oko ;-). Tylko błagam, to że będę (prawdopodobnie) najstarszy nie znaczy, że najlepiej znam trasę, i nie traktujcie mnie jak przewodnika PTTK czy innego dowódcę ekipy. Zabierajcie kogo chcecie, koleżankę, psa czy łotever nic mi do tego, chcę po prostu pojeździć inaczej niż samemu i Wy pewnie tez ;-) A o pogodę sie nie martwcie, już dzisiaj się stabilizuje cieplutki wyż i potrwa co najmniej do niedzieli.

Jakbyś nie napisał, że masz szansę być najstarszy nawet bym sobie o tym nie przypomniała:D

Ja ze swojej strony zastrzegam tylko, że nie mam pojęcia gdzie jedziemy i, że uczestniczyć w wyborze odpowiedniego kierunku nie będę w stanie... a no, i że lamię NIESAMOWICIE na zjazdach. Szczególnie, że nos mi jeszcze się nie ogarnął- nie chce powtórki:)

Zaś co do pogody- z nią akurat rzadko miewam jakiś problem.

Wiem, kurcze, sorry ale Aga dzieci nie ma...:P

Umówić się możemy, ale przy jakiej budce?! Bo zupełnie takowej nie kojarzę...

No, i na czym Ty jeździsz bo muszę Cię jakoś poznać? :)

A i no, będzie też Aga, ale że ona jest z Widzewa to już na miejscu.

Pomyślcie czy robimy dużą pętlę czyli przez Wiączyński, Lipiny, Małczew czy skracamy jadąc ze sklepu przez Andrespol (przy torach) do Bedonia, Janówki ,Gałkowka itd. Niektórzy widzę jadą z Retkini a to dodatkowe 30 km w obie strony a będzie cieplutko dzisiaj i widzę wiaterek też może wiać od przodu ;-)

Wiew jedzie z Retkini:) po drodze ściąga mnie i jedziemy już razem na miejsce, gdzie będzie między innymi Rebel i moja koleżanka.:)

A co do trasy pomyśli się na miejscu... ja zaś na razie mam ważki problem- top czy koszulka kolarska:D

Na tak początek sorry za zwłokę ale siły wyższe :whistling:

Swoja drogą dziękuję za okazanie mi szacunku że poczekaliście na mnie :thumbsup:

Mój pierwszy taki długi wypad w życiu:)

trasa fajna :)

Tylko rower nie do końca przystosowany na zmienny teren [opony 1,5] ;)

a teraz lece zjeść dobry obiad z mięsem :)

pozdrawiam :thanks:

Tutaj nasza trasa, jest to print screen ze sport trackera. Dla zainteresowanych dokładniejszą analizą ;-) mogę wysłać na maila track gps'u w formacie gpx - można go otworzyć w np. google earth

https://picasaweb.google.com/lh/photo/LU3FJSNvHA_0HyCbOVPhLHy0i8lxv1pbBWIoDdsWsZU?feat=directlink

Średnia wyszła, nie za bardzo, ale chyba nie o to chodziło, BTW fajnie sie jeździło, do zobaczenia na następnej wycieczce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...