Nrv Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Nrv jakie masz plany na Niedzielę ? Kręcenie korbami Tempo: koktajlowe, bez napinki. Załóżmy że nie wszyscy zapier... tak jak NRV ;-) ahhaha Zobaczę jeszcze jak zakończy się moja sobota, bo mam małe plany ale postaram się to jakoś przyzwoicie ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Kto ma ochote na niedziele ok 11? Ew sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No, Rebel, ja być może z koleżanką, Ty chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 GIT, im nas więcej tym weselej, a jak koleżanka z dzieckiem to może wiewowi wpadnie w oko ;-). Tylko błagam, to że będę (prawdopodobnie) najstarszy nie znaczy, że najlepiej znam trasę, i nie traktujcie mnie jak przewodnika PTTK czy innego dowódcę ekipy. Zabierajcie kogo chcecie, koleżankę, psa czy łotever nic mi do tego, chcę po prostu pojeździć inaczej niż samemu i Wy pewnie tez ;-) A o pogodę sie nie martwcie, już dzisiaj się stabilizuje cieplutki wyż i potrwa co najmniej do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jakbyś nie napisał, że masz szansę być najstarszy nawet bym sobie o tym nie przypomniała:D Ja ze swojej strony zastrzegam tylko, że nie mam pojęcia gdzie jedziemy i, że uczestniczyć w wyborze odpowiedniego kierunku nie będę w stanie... a no, i że lamię NIESAMOWICIE na zjazdach. Szczególnie, że nos mi jeszcze się nie ogarnął- nie chce powtórki:) Zaś co do pogody- z nią akurat rzadko miewam jakiś problem. Wiem, kurcze, sorry ale Aga dzieci nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Może wpadnie, może wypadnie:) Jadę jeśli tylko nie będzie powtórki z deszczu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ja się zgubiłem, w sobotę czy w niedziele? O 11? Tam gdzie tydzień temu miało być tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 W niedzielę. 11. Tamto skrzyżowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Tragedia te juwenalia powiem wam....godzina 22 a ludzie już nieżywi Takiego bydła dawno nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 I dlatego ja zostałam w domu uczyć się do egzaminu:) a w trakcie Juwe mojej uczelni byłam na konkurencyjnym spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 @Asiu Jadę z retkini wiec możemy o 10:20 się umówić koło takiej budki z telefonami(chyba pomarańczowa) na pietrynie/pilsudskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Umówić się możemy, ale przy jakiej budce?! Bo zupełnie takowej nie kojarzę... No, i na czym Ty jeździsz bo muszę Cię jakoś poznać? A i no, będzie też Aga, ale że ona jest z Widzewa to już na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryna89 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Pogoda zapowiada się całkiem przyjemnie więc najprawdopodobniej też będę, piszę teraz od kumpla bo mam w domu awarię neta.. Nrv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Pomyślcie czy robimy dużą pętlę czyli przez Wiączyński, Lipiny, Małczew czy skracamy jadąc ze sklepu przez Andrespol (przy torach) do Bedonia, Janówki ,Gałkowka itd. Niektórzy widzę jadą z Retkini a to dodatkowe 30 km w obie strony a będzie cieplutko dzisiaj i widzę wiaterek też może wiać od przodu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 pomysli sie na miejcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 kto z retkini jedzie? szybkie tempo moze bym tez pojechal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wiew jedzie z Retkini:) po drodze ściąga mnie i jedziemy już razem na miejsce, gdzie będzie między innymi Rebel i moja koleżanka. A co do trasy pomyśli się na miejscu... ja zaś na razie mam ważki problem- top czy koszulka kolarska:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 ja retka. wyjezdzam o 10 z ch piaski. o 10:25 na pietrynie/mieckiewicza z alkor jestem umówiony. tempo nie wiem, dostosuje sie:) nic nie zakładaj;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 dobra chyba sie ogarne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 605536799 dzwon jak sie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Na tak początek sorry za zwłokę ale siły wyższe Swoja drogą dziękuję za okazanie mi szacunku że poczekaliście na mnie Mój pierwszy taki długi wypad w życiu:) trasa fajna Tylko rower nie do końca przystosowany na zmienny teren [opony 1,5] a teraz lece zjeść dobry obiad z mięsem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 no i 70 km zrobione dzieki za miły wypad ale słoneczko cymber podgrzało a żołądek krzyczy o jadło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Tutaj nasza trasa, jest to print screen ze sport trackera. Dla zainteresowanych dokładniejszą analizą ;-) mogę wysłać na maila track gps'u w formacie gpx - można go otworzyć w np. google earth https://picasaweb.google.com/lh/photo/LU3FJSNvHA_0HyCbOVPhLHy0i8lxv1pbBWIoDdsWsZU?feat=directlink Średnia wyszła, nie za bardzo, ale chyba nie o to chodziło, BTW fajnie sie jeździło, do zobaczenia na następnej wycieczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Dziękować za wypad:) A co do tej średniej- coś Ci ten track przekłamuje... A tak w ogóle Oleczek to Ty nie miałeś Hexagona v3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Tak przekłamuje, tez to zauważyłem, kiedyś pokazał max speed. 122 km/h. Ot, taka niedoskonałość GPSu albo tego programu. Zresztą ja go włączałem/wyłączałem kilka razy może tez dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.