Nrv Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 No i już lipa bo główny pomysłodawca odpadł, według prognozy w Łodzi dzisiaj najcieplej i jakieś przelotne deszcze mogą się pojawić. Kto teraz przejmie rolę przewodnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2012051300&row=418&col=223&lang=pl&cname=%A3%F3d%BC Ulewy to ja tu nie widzę;] jedynie wiatr zapowiada się irytująco, ale bywało gorzej. W każdym razie- ja się w tamtych okolicach nijak nie orientuje i wolałabym żeby był jakiś przewodnik. Nie bardzo mogę sobie pozwolić na wycieczkę, która przez poszukiwania drogi znacznie wydłuży się w czasie. Przy czym- jedziemy w ogóle gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jeśli znajdzie się ktoś kto nas poprowadzi to można jechać. Ja niestety się tego zadania nie podejmę... EDIT. Ewentualnie można przenieść miejsce spotkania na drugą stronę miasta: Uroczysko/Łagiewniki/coś innego>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jak dla mnie można. Po PKWŁ ogarniam różne warianty tras, choć ja niechętnie prowadzę- sczególnie, że jeżdżę tam praktyczniee cały czas i już mi się nudzą schematy:P. Tylko muszę w ciągu pół godziny wiedzieć czy jedziemy.... btw. Wiem mi napisał esa, że odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Lipa, zostałaś tylko Ty i ja + ew. Olek ze mną. To może odpuśćmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ja sie wybieram i będę na 12 wskazanym miejscu mogę się spóźnić z 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 W zasadzie został jeszcze Minor. No, ale jak mówiłam ja w ciągu pół godziny musiałam mieć konkretne info czy w ogóle, skąd i o której... więc ja już odpadam. Na pewno gdzieś dziś pojadę ale teraz nie wiem gdzie i o której, bo w takim wypadku muszę najpierw inne zobowiązania zrealizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 spotkajmy się w Decathlonie na Jana Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Dobra nie jedziemy dzisiaj.. Ja w takim razie idę trochę poczyścić bike'a. Jak ktoś ma możliwość to niech poinformuje nieobecnych na forum, żeby nie przyjeżdżali ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Kurde, Panowie- ale to jedziecie czy nie? Bo jeden pisze jedno, drugi- drugie:P O której, skąd i dokąd- ile mniej więcej to zajmie, jeśli jednak tak? E: dobra... nie mogę już więcej czekać. Ja definitywnie odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Joanno nie jedziemy. Zwłaszcza, że właśnie się rozpadało. Odpadam na 100%, dziękuje i sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ja nawet jak by padało bym nie pojechał;(... Powiedzmy problemy osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jeszcze raz przepraszam, sila wyzsza mial byc piekny wolny dzien a wyszlo jak zawsze. Mam nadzieje ze sie nie obraziliscie, moze niedlugo bede mial szanse to naprawic :-). Nastepnym razem biore urlop na zadanie i nie odbieram tel z roboty. BTW wyladowalem w katowicach a tu leje okrutnie. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 U nas też deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 ale dzisiaj piękna pogoda na rower szkoda że wczoraj nie było takiej pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Po południu wczoraj jakoś się trochę ogarnęła chociaż chłodno było. Ja dzisiaj trochę pokręciłem do pracy, na siłownie i na zakupy do centrum. Lekko przeszkadzał wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Niedziela ładnie się zapowiada, jeśli nic się nie zmieni z prognozami to proponuję tą samą trasę i to samo miejsce o 11.00. "Nie ma lipy" jak to mówi jeden ze sławnych intelektualistów. Piszę z duży wyprzedzeniem, żebyście mogli sobie już zaplanować ;-). Tym razem, widzimy sie w komplecie nawet ci którzy mieli robotę i sprawy osobiste ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Za 2 tyg mam akademickie mistrzostwa polski to z wielką chęcią się piszę;p Ja też dziś pokręciłem do laski na karate i na pingla;p Polecam pingla o 22 w nocy w parku poniatowskiego;p Niedawno wróciłem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Za 2 tyg mam akademickie mistrzostwa polski to z wielką chęcią się piszę;p Ja też dziś pokręciłem do laski na karate i na pingla;p Polecam pingla o 22 w nocy w parku poniatowskiego;p Niedawno wróciłem;p Pisałem o niedzieli 20.06 br. Może być tez sobota, dla mnie oba dni sa OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Chodziło mi że z wielką chęcią potrenuje jeszcze:) Wole niedziele:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja też jakby co:) przy czym z deklaracją obecności poczekam jeszcze parę dni. Tyle tego dobrego, że mam już nowe suport i korbę i nie będzie, oby, słychać klekotu i moich na jego temat komentarzy jeśli pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Panowie, jako że umawiam się na niedzielę z koleżanką potrzebuję info czy wypad będzie miał miejsce? Jak tak to pewnie pojedziemy we dwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 do Niedzieli jeszcze jest czas Jaka będzie trasa ? Nrv jakie masz plany na Niedzielę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Niedziela ładnie się zapowiada, jeśli nic się nie zmieni z prognozami to proponuję tą samą trasę i to samo miejsce o 11.00. "Nie ma lipy" jak to mówi jeden ze sławnych intelektualistów. Piszę z duży wyprzedzeniem, żebyście mogli sobie już zaplanować ;-). Tym razem, widzimy sie w komplecie nawet ci którzy mieli robotę i sprawy osobiste ;-) Taka sama jak miała być ostatnio;] zresztą pytam dlatego, że taka propozycja ze strony Rebela się pojawiła. A czy daleko do niedzieli... zależy jak dla kogo- ja, niestety, często wiele rzeczy muszę mieć zaplanowane z dużym wyprzedzeniem. Szczególnie jak zaczynam egzaminy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jedziemy, jedziemy, tylko zbiórkę proponuję o 11.00 - nieco wcześniej bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia po południu. Zbiórka: róg Malowniczej i Rokicińskiej Trasa: Olechów - Wiączyński - Lipiny - Eufeminów - Janówka - lasy Gałkowskie - Justynów - Bukowiec (obserwatorium astronomiczne) - Wiśniowa Góra - PKP Olechów około 50 km Tempo: koktajlowe, bez napinki. Załóżmy że nie wszyscy zapier... tak jak NRV ;-) Orientacyjny czas wycieczki: 3 godziny. Tradycyjnie w niedziele rano odhaczamy się tutaj. Liczę szczególnie na wiewióra (Konrada) z nowym płynem w hamulcach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.