satanijime Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 zadzwonił bym ale numer twój gdzieś mi się zapodział jak by co to 796-283-685 start z krańcówki 66 na warszawskiej tak mniej więcej 22:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 No to będę, tam o 22:30, jak ktoś jeszcze chętny, to miejsce sie nazywa Rondo Powstańców 1896r. Ale jest kwadratowe jak by co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Co do znajomości okolicy to ja siebie oceniam na 3 z plusem - słowem gdzieś na pewno dojedziemy, a jak nie to będziemy jechać "na wschód - tam na pewno jest jakaś cywilizacja" (cyt. Machulski) Akurat w tych okolicach cywilizacja jest W Bukowcu jest ruch wahadłowy, wiec ja bym sobie darowala-remontuja tam aktualnie droge i robie chodniki .... Fajne sa tereny w lesie w Justynowie (takie mini Lagiewniki, powiedzmy). W Andrespolu macie sklepy czynne do 18 (supermarket), choc moze i ktorys jest dluzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 2,5h = 40km w ciemnościach:P Niech żałują Ci co nie chcą z nami jechać w nocy. Wycieczka pełen spontan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Spontan Srontan.... mówiłem 2 razy że ok 23 mogę jechać....ale nie bo za późno Jesteś nie konsekwentny. To już jest koniec, nie ma już nic jesteśmy wolni możemy iść! Też żałuj;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Potwierdzam swój udział o ile nie będzie deszczu - nie mam ani ciuchów na deszcz ani błotników. Spotkanie o 11 czy o 12 ?;-). @chickenowa Bukowiec przecinam zwykle od obserwatorium prostopadle do tej drogi - także wahadełko mnie nie zatrzymuje. Ten ruch wahadłowy chyba jest tam zawsze. Panowie wiew i minor, widzę że łączy Was szorstka męska przyjaźń (bez podtekstów) ;-) Zapraszam na niedzielną przejażdżkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ja również w razie deszczu odpadam. Może spotkanie na forum o 9-10 i wtedy każdy się określi? Ja na dzień dzisiejszy się pojawię jeśli tylko będzie sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 @chickenowa Bukowiec przecinam zwykle od obserwatorium prostopadle do tej drogi - także wahadełko mnie nie zatrzymuje. Ten ruch wahadłowy chyba jest tam zawsze. No ale teraz zaczynaja robic prawa strone i w jednym momencie nie ma gdzie sie podziac z rowerem. Ja objezdzam to pod lasem, a z reguly kieruje sie w strone Kurowic, caly czas prosto glowna droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 @ nrv - OK możemy przyjąć taką linię ideową ;-). Jedziemy jak będzie sucho i spotykamy się tutaj około 9 celem podjecia decyzji. Madame Chickenowa może dołączysz aby poprawić frekwencję damską? Liczę również na obecność "słynnego konrada" i Minora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 To gdzie się spotykamy? Ja proponuje 12 jeśli nie pada bo zapomniałem ubrań z domu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Może być ta 12. Miejsce spotkania: http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=%A3%F3d%BC%2C+Rokici%F1ska+220&cId=&sId=&moreCities= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Coś więcej, powiedz bo ta kropka to w szczerym polu jak dla mnie... Kto mi opiszę prostą drogę, z Dołów przez Stoki? Żebym tam nie zagubił się na Stokach w uliczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Pomorską może być? Jeśli tak to jedziesz Pomorską, mijasz po lewo straż i przy tym zabytkowym kościele w prawo w Frezjową i potem cały czas prosto jak główna droga prowadzi aż do Selgrosa/Obi i Rokicińską w lewo do Malowniczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Dzięki, też tak coś kombinowałem, do Janosika jakoś dotrę > Pomorska > Frezjowa i w sumie jestem już w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 tak jak pisał Nrv jeśli pogoda będzie pozytywna to i ja dołącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 może jakoś tel podamy swoje? By wiedzieć o spóźnialskich? 605536799 mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mogę podać, 696-173-605. Ja się raczej nie spóźnię bo mam od domu 5min, ale jak coś można się kontaktować I jutro będę ok 9 na forum żeby potwierdzić. Oby było sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Panowie ale Wy macie świadomość, że to że rano będzie np. sucho wcale nie determinuje całego dnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No nie, ale mniej więcej jak obczai się niebo i zobaczy jakąś prognozę live to już można coś działać. Generalnie chodzi o to żeby tylko nie padało przed samym wyjazdem z domu. A jak trochę popada później to sie jakoś przeżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A jak trochę popada później to sie jakoś przeżyje co prawda to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Tia... dobra, w każdym razie ja się wybieram. Sama. Czyli 12, na skrzyżowaniu? Jakby co ja jadę Pietryną do Mickiewicza, dalej Rokicińską do rzeczonego skrzyżowania. W sumie mój numer mają trzy osoby ale niech będzie- 722 389 463. Tylko jeszcze jedna, zasadniczo dość ważka kwestia, o której mniej więcej będziemy z powrotem na Olechowie? W sensie czy planujemy jazdę non- stop czy jakieś posiadówy po drodze itd.? Bo widzicie- muszę wrócić do psa żeby za długo bez spaceru nie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mój nr 502 533 909 będę o 12 w rzeczonym miejscu. Jutro jeszcze potwierdzimy. Myślę, że jakieś 3 godziny kręcenia będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Czyli tyle ile liczyłam mniej więcej- to git:). Co ja tam jeszcze miałam... a, już wiem. Jak na leniwe stworzenie przystało- stwierdziłam, że skoro i tak we wtorek rower wyląduje w serwisie na wymianę korby i suportu to nie mam po co regulować tylnej przerzutki skoro oni mogą mi to zrobić więc poza wspomnianą kulką latającą po suporcie możecie też wysłuchiwać dość upierdliwie zmieniających się biegów i mojego wyrażania co sobie na ten temat sądzę- z góry ostrzegam i przepraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Niestety pilne wezwanie do roboty eliminuje mnie z tej wycieczki, jak ogarne robote to byc moze dolacze do was w drodze. Bede dzwonil jakby co. Strasznie zaluje, bawcie sie dobrze. Adam Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 na obecną chwilę za oknem zimno, duży wiatr oraz zachnmurzenie od zachodu, więc jest duże prawdopodobieństwo żę będzie ulewa zegar cyka, zobaczymy jak będzie później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.