Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Co do znajomości okolicy to ja siebie oceniam na 3 z plusem - słowem gdzieś na pewno dojedziemy, a jak nie to będziemy jechać "na wschód - tam na pewno jest jakaś cywilizacja" (cyt. Machulski)

Akurat w tych okolicach cywilizacja jest :P

W Bukowcu jest ruch wahadłowy, wiec ja bym sobie darowala-remontuja tam aktualnie droge i robie chodniki :P.... Fajne sa tereny w lesie w Justynowie (takie mini Lagiewniki, powiedzmy). W Andrespolu macie sklepy czynne do 18 (supermarket), choc moze i ktorys jest dluzej.

Spontan Srontan.... mówiłem 2 razy że ok 23 mogę jechać....ale nie bo za późno -_- Jesteś nie konsekwentny. To już jest koniec, nie ma już nic jesteśmy wolni możemy iść! Też żałuj;p

Potwierdzam swój udział o ile nie będzie deszczu - nie mam ani ciuchów na deszcz ani błotników. Spotkanie o 11 czy o 12 ?;-). @chickenowa Bukowiec przecinam zwykle od obserwatorium prostopadle do tej drogi - także wahadełko mnie nie zatrzymuje. Ten ruch wahadłowy chyba jest tam zawsze.

Panowie wiew i minor, widzę że łączy Was szorstka męska przyjaźń (bez podtekstów) ;-) Zapraszam na niedzielną przejażdżkę.

@chickenowa Bukowiec przecinam zwykle od obserwatorium prostopadle do tej drogi - także wahadełko mnie nie zatrzymuje. Ten ruch wahadłowy chyba jest tam zawsze.

No ale teraz zaczynaja robic prawa strone i w jednym momencie nie ma gdzie sie podziac z rowerem. Ja objezdzam to pod lasem, a z reguly kieruje sie w strone Kurowic, caly czas prosto glowna droga

@ nrv - OK możemy przyjąć taką linię ideową ;-). Jedziemy jak będzie sucho i spotykamy się tutaj około 9 celem podjecia decyzji. Madame Chickenowa może dołączysz aby poprawić frekwencję damską? Liczę również na obecność "słynnego konrada" i Minora.

Pomorską może być? Jeśli tak to jedziesz Pomorską, mijasz po lewo straż i przy tym zabytkowym kościele w prawo w Frezjową i potem cały czas prosto jak główna droga prowadzi aż do Selgrosa/Obi i Rokicińską w lewo do Malowniczej :)

Mogę podać, 696-173-605. Ja się raczej nie spóźnię bo mam od domu 5min, ale jak coś można się kontaktować :) I jutro będę ok 9 na forum żeby potwierdzić. Oby było sucho :icon_exclaim:

No nie, ale mniej więcej jak obczai się niebo i zobaczy jakąś prognozę live to już można coś działać. Generalnie chodzi o to żeby tylko nie padało przed samym wyjazdem z domu. A jak trochę popada później to sie jakoś przeżyje :D

Tia... dobra, w każdym razie ja się wybieram. Sama. Czyli 12, na skrzyżowaniu?

Jakby co ja jadę Pietryną do Mickiewicza, dalej Rokicińską do rzeczonego skrzyżowania.

W sumie mój numer mają trzy osoby ale niech będzie- 722 389 463.

Tylko jeszcze jedna, zasadniczo dość ważka kwestia, o której mniej więcej będziemy z powrotem na Olechowie? W sensie czy planujemy jazdę non- stop czy jakieś posiadówy po drodze itd.? Bo widzicie- muszę wrócić do psa żeby za długo bez spaceru nie był.

Czyli tyle ile liczyłam mniej więcej- to git:).

Co ja tam jeszcze miałam... a, już wiem. Jak na leniwe stworzenie przystało- stwierdziłam, że skoro i tak we wtorek rower wyląduje w serwisie na wymianę korby i suportu to nie mam po co regulować tylnej przerzutki skoro oni mogą mi to zrobić więc poza wspomnianą kulką latającą po suporcie możecie też wysłuchiwać dość upierdliwie zmieniających się biegów i mojego wyrażania co sobie na ten temat sądzę- z góry ostrzegam i przepraszam:)

Niestety pilne wezwanie do roboty eliminuje mnie z tej wycieczki, jak ogarne robote to byc moze dolacze do was w drodze. Bede dzwonil jakby co. Strasznie zaluje, bawcie sie dobrze.

Adam

Sent from my HTC Vision

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...