Minor Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 To jak chcesz, PKWŁ? Po Łagiewnikach można się trochę po szlajać.. chyba ty chciałaś cały szlak przejechać? Można:P Problem w tym że to jest tak oznakowane, że albo 10km/h, albo gdzieś źle pojedziemy. Na grupę poczekaj, teraz było wiadomo, że nie wszyscy pojadą... Bo część wyjechała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Właśnie wróciłem z małej wycieczki na Uroczysko Lublinek. Pogoda dopisała, wyszło prawie 50km i jakieś 3h jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ja też byłem na pętli Łagiewniki - Glinnik - Swędów - Osse - Stryków - Ługi - Dobieszków - Boginia - Kalonka - i na Doły. Hmmm 64,5km w czasie równych 3h:) Słyszałem że i alkor gdzieś pojechała... Szkoda że wszyscy osobno:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Bo nie ma Konrada dlatego każdy oddzielnie, teraz może być problem bo on sobie życie układa na Roztoczu z "fajną dziewczyną z dzieckiem" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Wierz mi, że on dziś najbardziej odczuł moją irytacje z tytuły tego że sam musiałem jechać Trochę mnie poniosło bo mnie wystawił... A mieliśmy tyle wspólnych planów:( Tyle chwil przed nami, tyle marzeń, których może nam nie być już dane spełnić. A wszystko przez jakąś panienkę, i to jeszcze z dzieckiem:( rebel nie martw się, kij nie zadziałał, to go marchewką zwabiłem:P Się w poniedziałek ze mną na piwko umówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ja dziś rowerem pojechałem do lidla po ciastko 1 raz w życiu przypiołem rower pod sklepem:) I zdziwiony wyszedłem że jeszcze stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 No, tak- ja też byłam dziś jeździć. Ale bardo krótko- w sumie do momentu wyjazdu nie wiedziałam czy będę mogła się ruszyć, potem czas gonił, żadnego planu na trasę, noga nie podaje- ogólnie nic nie wyszło i tylko 40 km. Zaś co do tego całego czarnego po PKWŁ to tak- ja proponowałam żeby może zebrać ekipę i go sobie radośnie:P zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Mam troche problemów i pewnie będę chciał się wyrwać na cały kolejny week pod namiot z kolegą. Minor jest alergikiem i sukcesywnie mi odmawia a wypadu pod namiot;p Jeśli coś mi nie wypali to od czw popołudnia jestem wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 week = tydzień... no to ładnie chcesz zaszaleć, nie powiem. A studia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Czepiaj sie spolszczonego zagranicznego slowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Bosz, co ta kobita zrobiła z Konradem??? Week zamiast tydzień, oleju do hamulców ode mnie nie odebrał, rzuca studia i JESZCZE KUMPLA CHCE W TO WKRĘCIĆ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ktoś chętny na wieczorny/nocny wypad do Łagiewnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jutro o 14 trening w Łagiewnikach, gdyby ktoś miał ochotę. W gronie raźniej i przede wszystkim jest większa motywacja. Chętni dzwonić 666472888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Może ma ktoś ochotę pokręcić trochę w niedziele? Proponowana trasa: Olechów - Wiączyński - Lipiny - Eufeminów - Janówka - lasy Gałkowskie - Justynów - Bukowiec (obserwatorium astronomiczne) - Wiśniowa Góra - PKP Olechów. Ca. 50 km - może być więcej, jazda tempem koktajlowym bez napinki AVS: 16-20 km/h. Jeśli chodzi o pogodę to padać nie będzie - chyba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Wstępnie ja:) ale jeszcze potwierdzę jak już będę na 100% pewna czy mogę się ruszyć. Tylko jeszcze, o której start? I skąd konkretnie bo ja się w ogóle nie orientuje w tamtych okolicach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Może i ja się skuszę. Dam odpowiedź jak będzie konkretna godzina i zdecyduje się jaki rower wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Może i ja się skuszę. Dam odpowiedź jak będzie konkretna godzina i zdecyduje się jaki rower wybrać @alkor - proponuję start o 11 spod sklepu na rogu ul. malowniczej i rokicińskiej. Dla mnie tez to jest na razie przymiarka, jeszcze nie wiem na sto procent czy będę mógł, bo w pracy zbliża mi się szczyt sezonu. Co do znajomości okolicy to ja siebie oceniam na 3 z plusem - słowem gdzieś na pewno dojedziemy, a jak nie to będziemy jechać "na wschód - tam na pewno jest jakaś cywilizacja" (cyt. Machulski). generalnie jestem elastyczny, co do godzin - jeśli będę mógł to mam cały dzień nawet na jazdę. @ nrv - weź lepiej ten wolniejszy rower. Coś ostatnio noga mi wolniej podaje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Jak wyprawa dojdzie do skutku to ja tez się na to piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 O, super- to miejsce kojarzę, a i godzina jest odpowiednia. Obawiałam się, że padnie tu jakaś 15 czy inna zbliżona. W takim razie czekam na info co i jak z wyprawą i wtedy się określę. Przy czym być może pojawię się +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 JA też jeśli będę to +1 Także może być fajna przejażdżka ;P Mam nadzieje że podołam i wstanę na czas bo w sobotę KSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Rebel napisał, że on jest elastyczny co do godziny, jak dla mnie spokojnie można start na 12 przesunąć więc jest szansa, że wstaniesz:D Tylko jeśli będę z Wojtkiem to może się skończyć tak, że się wcześniej odłączymy- on jest w trakcie doprowadzania kolana do użytku(stąd tempo koktajlowe jest przekonujące) i lepiej by było jakby go nie przemęczył. Szczególnie, że musimy jeszcze na i z Olechowa dojechać do centrum. Jak będę sama to jadę na pewno całość. E: no, i będziecie najpewniej słuchać mojej kulki latającej po suporcie czym z góry ostrzegam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Jak wstanę po juwenaliach w niedziele to będe. Nr tel mam do min. do alkor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Chętni na wieczorny/nocny wypad do Łagiewnik? Są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 W sumie ja mogę się przejechać tylko że będę dyspozycyjny po 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 To zadzwoń do mnie, jak będziesz... chętny już. Dziś będę miał więcej światła:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.