alkor Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ło, matko- jaki odzew:) @Minor- tak ja, tylko że zapomniałam Ci potem odpisać'^^ swoją drogą mógłbyś zapisać sobie numer- byłoby prościej. Wiśniowa Góra jest koło Andrespola- od nas można tam sobie dojechać np. Rokicińską. Spotkać by się można np. w Andrespolu pod marketem Polo;] albo nie wiem gdzie- ja tam jeżdżę tylko do znajomej i szczerze powiedziawszy średnio ogarniam okolicę, więc jak macie jakieś pomysł gdzie się spotkać większą grupą to będę wdzięczna za sugestie. Jedziemy bez względu na pogodę, chyba że będzie cały dzień lało jak z cebra. Ze względu na odległość od Łodzi proponuję start o 12(ew. 11). Przebieg- 50- 60 km. orientacyjnie-> Wiśniowa, Las Wiączyński, powrót przez PKWŁ(można spokojnie odbić wcześniej do Łodzi). Tylko, jako że nie wiem jak będzie z moim dostępem do netu jutro po 16 to poprosiłabym wcześniej o info czy ktoś jedzie, ok? Albo później na 722 389 463. Żebyśmy w razie czego nie czekali bez sensu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam Ja też się piszę na ten wypad.Proszę tylko podać gdzie i której startujemy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 alkor a skąd jedziesz? Z Radogoszcza? Jak tak, i mi się plany nie zmienia... to mogła byś mnie zabrać? Bo ja po mieście nie lubię jeździć, jedyna droga jaka mi przychodzi do głowy to Piłsudskiego prosto... a nie chciał bym wpaść gdzieś na 4-pasmówkę. Nie wiem czy tam są ścieżki, dokąd itp. EDIT// No i nie ukrywam, że samemu to mi się pewnie nie będzie chciało jechać taki kawał przez całe miasto:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 @rebel jeżdżę zazwyczaj w czerwonej kurtce a rama jest w org. białym malowaniu. Obecnie składam sobie Ostre Koło więc Corratec pozostaje bez zmian. A wracając do tematu jeśli tylko będzie sucho to jak najbardziej mogę się wybrać. Spotkanie pod Polo/Bank w Andrespolu może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 @Minor- ja na co dzień jeżdżę ze ścisłego Centrum, nieraz z Radogoszcza Wsch albo Julianowa, ale akurat w tę niedzielę jadę z Wiśniowej Góry. Dojeżdżamy tam w sobotę- nocujemy u znajomej i chcemy uskutecznić ten wypad:) stąd takie głupie miejsce spotkania i w ogóle. To o 12 pod Polo w Andrespolu(liczę, że tam jest jeden taki market'^^). Będziemy tam przynajmniej we dwie osoby czekać do 15 po(może trzy, może nawet, choć mało prawdopodobne, pięć;]), a jak już ekipa łódzka na dojazd tam się ustawi to tego Wam nie zorganizuję Tylko tak jak pisałam wyżej- potwierdźcie//telefonicznie- numer wyżej albo do jakiejś 16 jutro- tu// mi proszę, bo nie chcę tam sterczeć jak głupia czekając na ludzi, których nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja będę na 95 % Polo market w Andrespolu ul.Rokicińska 128 b godzina 12:00 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja będę 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 O, jak miło:) jest postęp- jeszcze trochę i może znajdę towarzystwo na moje poniedziałkowe wypady. W każdym razie- wiem, że szanse, że będzie tam cała masa rowerzystów są nędzne ale, jako że wierzę w zabezpieczenia;]- żeby było łatwiej się znaleźć: ja jeżdżę na takim czymś-> http://www.bikestats...3061_11646.html, przy czym może się zdarzyć tak, że ubzdryngolę go błotnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dobra, Panowie- widzicie co jest zapowiadane na całą sobotę(w niedzielę już luz). Więc ja Was bardzo proszę- przyjechać mi jutro bo tylko dlatego, że się z Wami ustawiłam w Andrespolu odpalam w ten deszcz rower na dojazd do Wiśniowej. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dajcie znać jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Właśnie byłem z psami i stwierdzam iż mamy piękną zime tej wiosny Na jutro szykują się hardkorowe warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Wykończy mnie ta pogoda.. Oby jutro obyło się bez deszczu, w co raczej wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Poza wiatrem i raptem pięcioma minutami śniegu nie było się do czego przyczepić. Pojechaliśmy w końcu w trojkę- jeden, jedyny Satanijime się z nami ruszył. Wylądowaliśmy w genialnych lasach, z masą błocka i gigantycznych kałuż i było naprawdę spoko, aczkolwiek plan nie został zrealizowany- wycieczkę skróciliśmy i odbyliśmy w niezbyt zacnym(mało powiedziane) tempie bo się naszemu, pozaforumowemu, towarzystwu kontuzja odezwała i chyba nie będzie za dobrze tego wypadu wspominał... ale ja się cieszę, że już kogoś stąd poznałam i liczę na więcej:)//już z lepszą średnią;P// Jedną fotę zrobiłam żeby potem nie było, że tylko gadamy a nigdzie nie byliśmy];-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enforced Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 no to widze tutaj jazdy są a ja nic nie wiem ? xD może jak was przylookam kiedyś to się ścigne z wami tylko niech ja sprzęt przemaluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam Powiem tak , wszyscy krtórzy nie pojechali a chcieli mają czego żałować.Odwiedzone lasy były naprawdę piękne wyglądały , kałuże i błotko też . Pogoda w sumie dopisała (tego śniegu można nie liczyć ) tylko trochę wiało. Naprawdę udany wypad Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Chodzą słuchy że się @alkor wku.... zdenerwowała, że mało ludzi. No cóż tak bywa, ja niestety muszę dbać o zdrowie. A no i nie martw się, wiesz ile razy z Wiewem byliśmy przekonani, że będzie z kilka osób, a okazywało się że w 2 jechaliśmy. Łącznie z czekaniem blisko 40min na kogoś. A wszystko przy temp. -15 stopni:) Uda się Kiedyś;P PS: A i zdradzę Ci tajemnice:P Wiesz czemu Wiew nie pojechał? On sie do tego nie przyzna:P Ale to dlatego, że wiedział, że mnie nie będzie:P A nie tam jakaś pogoda, i umyty rower jak to on twierdzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Zaspałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 @ Minor co prawda to prawda. Miałem jechać z kumplem ale jakoś się zasiedziałem do 4 rano i też nie wyszło;p Mróz ujdzie ale przymrozek i chlapa działają na nerwy BTW Właśnie wróciliśmy ze starego poligonu;p Zdjęć nie mam ale dobre wspomnienia;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Minor, ja w stosunku do de facto obcych dla mnie ludzi nie wykazuję raczej tak silnych emocji, więc co to za dopowiadanie sobie historii, co? Ale fakt-faktem wolałabym żeby było więcej osób z dwóch prostych powodów- jak z trójki dwójka się zna to nie jest da trzeciej osoby, przynajmniej na początku, komfortowa sytuacja, a dwa- jak się zdarzy tak jak dziś, jak Wojtkowi wysiadło kolano, to wtedy można się spokojnie rozdzielić- poszkodowany i obstawa wracają czy jadą krótsza trasą i ślimaczym tempem, a reszta kontynuuje wypad. W święta by się można ustawić, luźno dziś o poniedziałku myśleliśmy- szczególnie, że derby są to lepiej zwiać za miasto;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A w Święta zapowiadają zimę ;s Zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Do czw-pt jestem w łodzi, ma ktoś ochotę na rower? Potem spadam do siebie na lubelszczyzne. Może ognicho świąteczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja mogę w czwartek bądź piątek- w końcu ferie na uczelni, ale ciężko mi określić o której dokładnie wyjdę z praktyk- na 100% w czwartek o 17, w piątek o 15 ale może się też zdarzyć tak, że wcześniej- loteria. Ale jakbym dała radę to ja chętnie na jakiś rower czy świąteczne piwo:) Jadę tez jutro jakoś od rana, tylko akurat w ten konkretny poniedziałek nie jestem pewna godziny startu- na 8.30 muszę być w sądzie w Zgierzu i nie wiem ile mi tam zejdzie. Ale koło 11 powinnam już być wolna. Mam nadzieję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja w piątek jestem dyspozycyjny , jeśli ktoś ma ochotę to z chęcią się gdzieś wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 O ile pogoda bedzie dobra, to ja w czwartek i w piatek jestem dyspozycyjny. Chętnie bym pojechał do lasu wiączyńskiego, bo tam podobno jakieś komory gazowe są, chętnie bym je odszukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 O ile pogoda bedzie dobra, to ja w czwartek i w piatek jestem dyspozycyjny. Chętnie bym pojechał do lasu wiączyńskiego, bo tam podobno jakieś komory gazowe są, chętnie bym je odszukał Błoto straszne w Wiączyńskim. Komora jest jedna i w dodatku ciężko wyczuć czy to służyło do mordowania ludzi czy do celów produkcyjnych. Raczej w tym miejscu to prędzej jakiś rodzaj retorty niż komora gazowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.