Xanagaz Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jutro chętni pod Makiem na Retkini o 11. Zrobimy trasę na Górkę Pabianicką, Aleksandrów, Zgierz i do Łagiewnik na jakieś piwo/kiełbasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 O przeprowadzam sie na Retkinie ale po 13 wiec nie wyrobie;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Mam nockę w pracy, jak rano będę na chodzie to się pojawię ale większe szanse są że o 11 będę jak zombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piomtb Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Jutro, (nd) pogoda piękna więc o 11.30 proponuje Rochnę i objazd jeszcze bardzo wstępnej wersji trasy planowanego na 17.06 "Rochna Maraton" Miejsce spotkania parking przy restauracji "Fregata", namiary GPS 51.770432, 19.799627 Można tam samochodem stanąć, rowerek wypakować i w drogę. Lub dojechać PKP do Koluszek, a z Koluszek do Rochny 4 km. Tempo umiarkowane, średnia ok. 20km/h. Długość pętli około 25km Po powrocie można dobry zjeść obiadek w tamtejszych restauracjach. Mapka z wczorajszego przejazdu http://www.sports-tracker.com/#/workout/PioMtb/ca5kntjpa48egmaq Jutrzejsza to wersja 0.2 i będzie nieco zmieniona. Od Leszczyn w kierunku na Popień-Parcela, Świny i Jeziorko. Trasa ładna, sporo widoczków. Na leśnym odcinku w Rochnie teren bardziej XC, ponieważ dzień wcześniej czyli 16.06 będzie tam organizowany etap Junior-Cup. Podczas maratonu wykorzystamy większą część tej trasy. Chętnych zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 86,45 km pękło dziś ze średnią 23,79km/h. Na miejscu ustawki stawiła się tylko Grupa Schabów z Siłki ™. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Wrr załatwiłem dzisiaj dwie dętki. Zużyłem 5 łatek. Zdążyłem dojechać do domu i to będzie na tyle z wycieczki. Jutro nigdzie dętki nie kupię więc siedzę w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Kupisz dętki w Decathlonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jedziemy w niedzielę o 10 z koleżanką gdzieś. Jeszcze bez planu, podobnie jeszcze nie ustalone jest miejsce zbiórki. Ani na ile, przy czym ja w sobotę robie jakąś większą trasę więc obawiam się, ze nic ponad 60 km(30 jeśli sam offroadxD) nie przetrwam. Ja najczęściej jeżdżę po Łagiewnikach i PKWŁ. Ona mieszka na Widzewie i myślałam żeby może skoczyć do niej- pobujać się za drugą strona Łodzi:) ale wszystko podlega dyskusji jak coś. Chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ja nie wiem o której wyjdę z pracy więc nie jestem w stanie się określić do ostatnich chwil. Jak będę wiedział gdzie i o której się ustawiacie to wtedy ewentualnie będę mógł podjechać ale niczego obiecać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Na pewno o 10, pewnie o jakieś pół godziny można by to przesunąć bez problemu. Ja ze swojej strony proponuje Maca na Rondzie Inwalidów, ale jestem w pełni otwarta na jakieś propozycje miejsca zbiórki nawet na totalnie innym końcu Łodzi. Sama będę jechała z centrum. Od razu tez mówię, że ustawiłyśmy się na zasadzie 'to o 10' nie określałyśmy odgórnie trasy ani nic- ma być takie jeżdżenie na pełnym luzie gdzie oczy poniosą, szczególnie że ja się w ogóle w tamtych okolicach nie orientuje. Jak ktoś ma jakiś projekt trasy- do wzięcia pod rozwagę ps. Jak chcecie sobie gdzieś w tamtych okolicach walnąć większą trasę to feel free- ja się najwyżej odłączę jak już będę zdychaćxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 W niedziele nie mogę w sobotę za to, bym sobie gdzieś pojechał. Wiew wyparował i nie mam z kim:( Chce ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ja jadę w sobotę, tyle że z Aleksandrowa dopiero- jakoś w kole 13 zapewne, ale ciężko mi określić bo u fryzjera to różnie bywa;] .Jakoś naokoło do Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Odrazu wyparował Wrócił do domu po prowiant! Dziś zrobiłem starą poczciwą meridką 70 km:) po wyżynach lubelskich;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 @alkor ty mnie nie podpuszczaj, bo ja jeszcze w desperacji będę gotowy pojechać do tego Aleksandrowa;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 http://mapy.google.pl/?ll=51.778834,19.554977&spn=0.015586,0.042272&t=h&z=15 To jest fajne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wiesz, Minor w sobotę- wyjeżdżamy z Łodzi ~11, jedziemy tą trasą która zaproponowałeś, tylko wiedziemy na nią na skrzyżowaniu Włókniarzy-Liściasta, na 12 mamy fryzjera, wydaje mi się że zejdzie tam z godzina, a potem zabawa:D Niedziela jak coś aktualna- w sumie to zależy nam z Agą na jakiejś ekipie- w grupie zawsze raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Co prawda chętnych nie było ale lojalnie informuje, że jutro nieaktualne-.- udało mi się rozchorować akurat na te dni, w które mam kiedy jeździć na rowerze i jestem z tego tytułu niepocieszona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Xanagaz jutro ustawka szosowa około 100 km/ avs 28km/h. 10.00 przy maxxbikeu, Wchodzisz w to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Wychodzę, gruntowanie i malowanie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Niedziela, okolice Wiśniowej Góry, będą minimum dwie osoby- może więcej zależnie czy tym którzy tam ze mną będą będzie się chciało ruszyć, a takiej jednej parce dojechać. Chętni? Wiew?;> Minor? Inni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 to ty do mnie napisałas:) hehe. Zobaczymy jak będzie z pogodą, w deszczu nie pojadę... bo już jestem lekko przeziębiony. Wiew to zawsze chętny, więc pojedzie. Tylko jeden problem... Gdzie to jest ta Wiśniowa Góra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dajcie jakies bliższe namiary na ten spot. Planowany 'przebieg", o której zaczynamy, może dołączę, jak mycie okien i inne duperele przedświateczne pozwolą. BTW moje źródła mówią że pogoda ma być lekko mówiąc "nie za bardzo". Wiew ma spory kawałek drogi na Wiśniową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Jak pogoda będzie ok, i nie zatracę się w sprzątaniu To może też wpadnę, tylko więcej info poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ma być na minusie, pisze się, tylko o której?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Nrv ten Twój Corratec wygląda po prostu za######iście, strasznie charakterystyczna geometria, będzie można Cie poznać z daleka, ostatnio przepuszczałem Cie na pasach przy Zagłoby (chyba niebieską kurtkę miałeś). Lakier w oryginalnej kolorystyce czy coś zmieniałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.