Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro, (nd) pogoda piękna więc o 11.30 proponuje Rochnę i objazd jeszcze bardzo wstępnej wersji trasy planowanego na 17.06 "Rochna Maraton"

Miejsce spotkania parking przy restauracji "Fregata", namiary GPS 51.770432, 19.799627

Można tam samochodem stanąć, rowerek wypakować i w drogę. Lub dojechać PKP do Koluszek, a z Koluszek do Rochny 4 km.

Tempo umiarkowane, średnia ok. 20km/h. Długość pętli około 25km

Po powrocie można dobry zjeść obiadek w tamtejszych restauracjach.

Mapka z wczorajszego przejazdu

http://www.sports-tracker.com/#/workout/PioMtb/ca5kntjpa48egmaq

Jutrzejsza to wersja 0.2 i będzie nieco zmieniona. Od Leszczyn w kierunku na Popień-Parcela, Świny i Jeziorko. Trasa ładna, sporo widoczków.

Na leśnym odcinku w Rochnie teren bardziej XC, ponieważ dzień wcześniej czyli 16.06 będzie tam organizowany etap Junior-Cup. Podczas maratonu wykorzystamy większą część tej trasy.

Chętnych zapraszam.

Jedziemy w niedzielę o 10 z koleżanką gdzieś. Jeszcze bez planu, podobnie jeszcze nie ustalone jest miejsce zbiórki. Ani na ile, przy czym ja w sobotę robie jakąś większą trasę więc obawiam się, ze nic ponad 60 km(30 jeśli sam offroadxD) nie przetrwam.

Ja najczęściej jeżdżę po Łagiewnikach i PKWŁ. Ona mieszka na Widzewie i myślałam żeby może skoczyć do niej- pobujać się za drugą strona Łodzi:) ale wszystko podlega dyskusji jak coś.

Chętni?

Ja nie wiem o której wyjdę z pracy więc nie jestem w stanie się określić do ostatnich chwil. Jak będę wiedział gdzie i o której się ustawiacie to wtedy ewentualnie będę mógł podjechać ale niczego obiecać nie mogę.

Na pewno o 10, pewnie o jakieś pół godziny można by to przesunąć bez problemu.

Ja ze swojej strony proponuje Maca na Rondzie Inwalidów, ale jestem w pełni otwarta na jakieś propozycje miejsca zbiórki nawet na totalnie innym końcu Łodzi. Sama będę jechała z centrum.

Od razu tez mówię, że ustawiłyśmy się na zasadzie 'to o 10' nie określałyśmy odgórnie trasy ani nic- ma być takie jeżdżenie na pełnym luzie gdzie oczy poniosą, szczególnie że ja się w ogóle w tamtych okolicach nie orientuje. Jak ktoś ma jakiś projekt trasy- do wzięcia pod rozwagę :)

ps. Jak chcecie sobie gdzieś w tamtych okolicach walnąć większą trasę to feel free- ja się najwyżej odłączę jak już będę zdychaćxD

Wiesz, Minor w sobotę- wyjeżdżamy z Łodzi ~11, jedziemy tą trasą która zaproponowałeś, tylko wiedziemy na nią na skrzyżowaniu Włókniarzy-Liściasta, na 12 mamy fryzjera, wydaje mi się że zejdzie tam z godzina, a potem zabawa:D

Niedziela jak coś aktualna- w sumie to zależy nam z Agą na jakiejś ekipie- w grupie zawsze raźniej.

Niedziela, okolice Wiśniowej Góry, będą minimum dwie osoby- może więcej zależnie czy tym którzy tam ze mną będą będzie się chciało ruszyć, a takiej jednej parce dojechać.

Chętni? Wiew?;> Minor? Inni?:)

to ty do mnie napisałas:) hehe. Zobaczymy jak będzie z pogodą, w deszczu nie pojadę... bo już jestem lekko przeziębiony. Wiew to zawsze chętny, więc pojedzie. Tylko jeden problem...

Gdzie to jest ta Wiśniowa Góra?

Dajcie jakies bliższe namiary na ten spot. Planowany 'przebieg", o której zaczynamy, może dołączę, jak mycie okien i inne duperele przedświateczne pozwolą. BTW moje źródła mówią że pogoda ma być lekko mówiąc "nie za bardzo". Wiew ma spory kawałek drogi na Wiśniową.

Nrv ten Twój Corratec wygląda po prostu za######iście, strasznie charakterystyczna geometria, będzie można Cie poznać z daleka, ostatnio przepuszczałem Cie na pasach przy Zagłoby (chyba niebieską kurtkę miałeś). Lakier w oryginalnej kolorystyce czy coś zmieniałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...