Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

O poniedziałkach mówiłam ja. Tylko ewentualni chętni muszą wziąć pod uwagę, że jestem babą więc jeździ się ze mną, zapewne, trochę wolniej niż z kumplami. Szczególnie, ze poniedziałki są po rowerowych weekendach.

A i to, że na mokrym będą wysłuchiwać moich V-ek;] chyba, ze się klocki w końcu dotrą...

Nie zrozumiałem twojego żartu... ale nie ważne.

Wiew i ja jakoś w weekend pojedziemy gdzieś:P podobno... są chętni? Trasa na jakieś 50km pewnie będzie, może więcej. Ktoś się zabiera?

I próbuję namówić Konrada na podróż do Poznania:P w 24h:) w jedną i drugą stronę. Łącznie ponad 400km wyjdzie, chciał by ktoś? Tyle że od razu mówię że z szosowcami nie jadę:P Musimy mieć równe szanse:P

A z tego wynika również, że zrobimy pewnie krótszy objazd, w okolicach 160-200km. Planuję zabrac Wiewa nad Zalew Sulejowski który mu obiecałem z rok temu chyba:P też w jeden dzień... I na to również mogę kogoś zaprosić.

Średnie prędkości na te dwie całodniowe eskapady, bym wolał żeby nie spadły poniżej 20km/h, marzenie 25km/h. Ta weekendowa, to może jechać kto tylko chcę.

@UP

Z tego co mi wiadomo od p. doktor to mam zapalenie oskrzeli. Próbuje wyzdrowieć i pogonić gdzieś z minorem w sobote, niedziele. Przeprowadzam się wiec 150 nie zrobie. ale na pewno sie rozruszam. Chętnych potem zapraszam na piwko w lesie.

Witam

Ja się na pewno piszę na weekend tylko proszę podajcie gdzie jedziemy żebym wiedział jakie opony założyć.Może udać mi się mojego przyjaciela namówić na przejażdżkę weekendową .

Minor na wycieczkę nad Zalew Sulejowski to się piszę :D

Pozdro

Nie zrozumiałem twojego żartu...

Odniosłem się do wypowiedzi Alkor :

chętni muszą wziąć pod uwagę, że jestem babą więc jeździ się ze mną, zapewne, trochę wolniej niż z kumplami.

I tego, że moje 4 litery jeszcze roweru w tym roku nie widziały... Więc jedynie co mnie może czekać to jazda za kobietami i próba ich dogonienia :)

Za mną można jeździć poza zjazdami:D

W ten weekend nie dam rady bo już mam zaplanowany, ale jakby się coś w następny kroiło;>

A, no i poniedziałki to mój stały dzień rowerowy, więc w sumie nie wymagają większego umawiania się. Przy świadomości tego co tam wyżej napisałam. Plus, dalej w ramach odstraszania, wykazuję również typowo babską orientację w terenie- jeżdżę po szlakach albo gdzie mi powiedzą(ewentualnie nieraz piszcząc np. 'jak fajna ścieżka! Ja chcę! Ja chcę! Jedźmy tam!), raczej nie ma co liczyć na to, że na bieżąco ogarnę trasę.

Grupa Schabów Z Siłki ™ organizuje w sobotę jakiś lans. Inauguracja sezonu piwno-kiełbasowego. Kto chętny ten pisze, jeżeli ktoś będzie narzekał na średnią to w######. Trasa monster killer, głównie szosa. Prawdopodobnie pojedziemy do Ldzania, co da około 80-90 km w dwie strony.

Chcesz coś dodać Schabie?

Grupa Schabów Z Siłki ™ organizuje w sobotę jakiś lans. Inauguracja sezonu piwno-kiełbasowego. Kto chętny ten pisze, jeżeli ktoś będzie narzekał na średnią to w######. Trasa monster killer, głównie szosa. Prawdopodobnie pojedziemy do Ldzania, co da około 80-90 km w dwie strony.

Chcesz coś dodać Schabie?

tak jest powtwierdzam, golonka w plecak piwo w bebechy i za ojczyznę:P)

tak jest powtwierdzam, golonka w plecak piwo w bebechy i za ojczyznę :P)

dobra kolega przesadził 50 km góra:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...