wiew Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Taką małą nam autoreklam zrobię. Dziś 4h wypad się udał i każdy kończył podróż zadowolony i z bananem na buzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No to miło, ja może niedługo odpuszczę niedzielne treningi to się kiedyś z Wami wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gach Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dobrze było! Tylko ja się ciągnełam z tyłu, ale na usprawiedliwienie mam zdjęcie http://imageshack.us/photo/my-images/824/gffdghf.jpg/ i hasło dzisiejszego wyjazdu "jak fajnie być szczęśliwym" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Śmiejcie się z moich przemyśleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Kolejny wyjazd proponuję zrobić pod hasłem: Nie ma o..(obijania) się, dziś będziemy pakować nogi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gach Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 ja juz wyrzuciłam rower... z czwartego piętra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregluter Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 żałuję, że nie mogłem być z wami jaką trasą przejechaliście i ile km ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 @gach gratulacje-a miałaś spalić? Co z naszym makao btw. Minor musisz teraz samobójstwo popełnić @gregluter Ja mam 53km z średnią 16km/h. Większa część drogi pod wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting łeee na modlitwy tak daleko, to ja nie jeżdżę Ktoś tam się pytał o poniedziałki. Ja mam czas do 13.00 oprócz jutrzejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gach Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 mi wyszło 6dyszek, ale jeszcze do babci skoczyłam na makao dzis nie mam siły, ale się trzeba zgadac na prv! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 O poniedziałkach mówiłam ja. Tylko ewentualni chętni muszą wziąć pod uwagę, że jestem babą więc jeździ się ze mną, zapewne, trochę wolniej niż z kumplami. Szczególnie, ze poniedziałki są po rowerowych weekendach. A i to, że na mokrym będą wysłuchiwać moich V-ek;] chyba, ze się klocki w końcu dotrą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Można ewentualnie jechać za kobietami ? Bo na więcej mnie nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Nie zrozumiałem twojego żartu... ale nie ważne. Wiew i ja jakoś w weekend pojedziemy gdzieś podobno... są chętni? Trasa na jakieś 50km pewnie będzie, może więcej. Ktoś się zabiera? I próbuję namówić Konrada na podróż do Poznania:P w 24h:) w jedną i drugą stronę. Łącznie ponad 400km wyjdzie, chciał by ktoś? Tyle że od razu mówię że z szosowcami nie jadę Musimy mieć równe szanse:P A z tego wynika również, że zrobimy pewnie krótszy objazd, w okolicach 160-200km. Planuję zabrac Wiewa nad Zalew Sulejowski który mu obiecałem z rok temu chyba:P też w jeden dzień... I na to również mogę kogoś zaprosić. Średnie prędkości na te dwie całodniowe eskapady, bym wolał żeby nie spadły poniżej 20km/h, marzenie 25km/h. Ta weekendowa, to może jechać kto tylko chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 @UP Z tego co mi wiadomo od p. doktor to mam zapalenie oskrzeli. Próbuje wyzdrowieć i pogonić gdzieś z minorem w sobote, niedziele. Przeprowadzam się wiec 150 nie zrobie. ale na pewno sie rozruszam. Chętnych potem zapraszam na piwko w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam Ja się na pewno piszę na weekend tylko proszę podajcie gdzie jedziemy żebym wiedział jakie opony założyć.Może udać mi się mojego przyjaciela namówić na przejażdżkę weekendową . Minor na wycieczkę nad Zalew Sulejowski to się piszę Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Nie zrozumiałem twojego żartu... Odniosłem się do wypowiedzi Alkor : chętni muszą wziąć pod uwagę, że jestem babą więc jeździ się ze mną, zapewne, trochę wolniej niż z kumplami. I tego, że moje 4 litery jeszcze roweru w tym roku nie widziały... Więc jedynie co mnie może czekać to jazda za kobietami i próba ich dogonienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 @Up Choć ze mną do klubu,co? W sobotę? A nie piszesz głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Za mną można jeździć poza zjazdami:D W ten weekend nie dam rady bo już mam zaplanowany, ale jakby się coś w następny kroiło;> A, no i poniedziałki to mój stały dzień rowerowy, więc w sumie nie wymagają większego umawiania się. Przy świadomości tego co tam wyżej napisałam. Plus, dalej w ramach odstraszania, wykazuję również typowo babską orientację w terenie- jeżdżę po szlakach albo gdzie mi powiedzą(ewentualnie nieraz piszcząc np. 'jak fajna ścieżka! Ja chcę! Ja chcę! Jedźmy tam!), raczej nie ma co liczyć na to, że na bieżąco ogarnę trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Nie martw się, wiew zachowuje się dokładnie identycznie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Nie martw się, wiew zachowuje się dokładnie identycznie:P Uspokoisz się ty w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Grupa Schabów Z Siłki ™ organizuje w sobotę jakiś lans. Inauguracja sezonu piwno-kiełbasowego. Kto chętny ten pisze, jeżeli ktoś będzie narzekał na średnią to w######. Trasa monster killer, głównie szosa. Prawdopodobnie pojedziemy do Ldzania, co da około 80-90 km w dwie strony. Chcesz coś dodać Schabie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Grupa Schabów Z Siłki ™ organizuje w sobotę jakiś lans. Inauguracja sezonu piwno-kiełbasowego. Kto chętny ten pisze, jeżeli ktoś będzie narzekał na średnią to w######. Trasa monster killer, głównie szosa. Prawdopodobnie pojedziemy do Ldzania, co da około 80-90 km w dwie strony. Chcesz coś dodać Schabie? tak jest powtwierdzam, golonka w plecak piwo w bebechy i za ojczyznę) tak jest powtwierdzam, golonka w plecak piwo w bebechy i za ojczyznę ) dobra kolega przesadził 50 km góra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja się piszę na piwo i kiełbaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Nie wiem czy będę miał siłę ale chętnie się przyłącze do wycieczki. Mam po zimie z przodu duży bukłak na piwo więc mogę się przydać do jego przewożenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No! Ogarnąłem trochę sprawy zawodowe. Jeździłem średnio co 2 dziony kilkadziesiąt kilometrów, a tutaj nagle 1,5 m-ca przerwy. Dziki się za mną stęskniły i muszę je jakoś wieczorową porą odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.