Xanagaz Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ktoś w niedzielę się wybiera na szosę około 50km? Tempo raczej wycieczkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam Na weekend planuje małą wycieczkę. Mapy Google Powyżej link do planowanej prze ze mnie trasy.Jeśli są jacyś chętni to możemy ustawić się na sobotę lub niedziele. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 http://www.forumrowerowe.org/topic/79813-ustawkaspotkanie-lodzkiej-strefy-xc-zone-%3B/page__st__1040 To raz. A dwa to mogę w niedzielę jechać z wielką chęcią. Ile w tym jest terenu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 zalezy jak pojedziesz czy drogami czy lasami, ze mna jechales podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 to ja sie pisze na niedziele. a ty minor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Większość trasy to jest asfalt w teren nie chcę się pchać bo później bez wizyty na myjni się pewnie nie obejdzie Trasa oczywiście podlega negocjacji Niedziela jak najbardziej mi pasuje podajcie tylko gdzie i o której robimy zbiórkę Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Jeżeli nie będzie padać... to się zabiorę, i w sumie wam też nie radzę w deszcz jechać, bo za zimno jest żeby można było moknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 jakie tempo? kolega chcialby jechac ale nie wie czy da rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Myślę że średnia coś koło 20 ,to ma być wycieczka a nie trening na wydolność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Widzimy się łagiewnicka/inflancka? czy wojska polskiego/brzeińska ? Ew twoja propozycja? Około 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witam Jak pogoda dopisze i i nie będzioe padać zapraszam wszystkich chętnych na 13 na dołach Jeśli bedzię pogoda za oknem taka jak w tej chwili ja się nigdzie nie wybieram Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/lodz/godzinowa/2 Wygląda że bedzie mokro, ale nie powinno padać... Wiew... "szczeka jak pies"... ale pewnie pojedzie, to i ja się zabiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Na dołach? Konkretnie? Pewnie pojadę.... Minor nie wyciągaj spraw prywatnych na wierzch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ups... nie wiedziałem, że potrzeba wizyty u weterynarza/psychiatry jest tak osobista:P EDIT// Doły, ty nie z Łodzi to nie ogarniasz:P... skrzyżowanie Wojska Polskiego i Palki. A kolege znajdziemy nie martw sie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Konkretnie to myślę o przystanku (Nr:1337) na Wojska Polskiego / Strykowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Pasi. 13? Tramwajowy? Autobusowy? nie ogarniam do tysięcy.... Podaj nr komy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanijime Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Autobusowy w kierunku na wschód Mój numer 796-283-685 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Chcesz jechać.. brzezinską do nowosolnej aż? Hmmm jak dla mnie, jeżeli przejazd po tej ulicy... to średni udany i przyjemny sposób spędzania czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 jutro się ugada. nie pyskuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gach Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 to zapraszamy. ja bd ale jak sie zaczne dusic to wroce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Chopy! A wy nie możeta pisać w wątku z xc zone w tytule? ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Jedziemy:P:P jedziemy:P:P jedziemy:P Jak co roku, gdy zakładam ponownie licznik do roweru, uznaje sezon za oficjalnie otwarty. Dodam tylko, że jak by ktoś nie wiedział... to chodzi o ten przystanek co się zatrzymuje, 81/87/64... w stronę M1. @gach jak chcesz jechać, to podaj numer mi albo wiewowi... żebyśmy wiedzieli czy mamy czekać jak byś się nie pojawiła. //EDIT Zaczęliśmy pisać tutaj, to tutaj kończymy. No i trasa zaplanowana to z całą pewnością nie jest XC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Prośba, piszcie w tym temacie o planowanych wyjazdach/ wycieczkach. Nie zkładajcie nowych tematów. Wiele osob w tym ja, ma ustawioną subskrypcję tego tematu. W wypadku jakiegoś zaplanowanego wyjazdu od razu wie co się dzieje i nie musi przekopywać całego podforum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Jak wyżej- doczytałabym wcześniej niż dziś to bym jechała;] A tak z innej beczki- ktoś ma może czas na rower w poniedziałki do 13-14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.