Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Większość trasy to jest asfalt w teren nie chcę się pchać bo później bez wizyty na myjni się pewnie nie obejdzie :icon_confused:

Trasa oczywiście podlega negocjacji :P

Niedziela jak najbardziej mi pasuje podajcie tylko gdzie i o której robimy zbiórkę

Pozdro

Ups... nie wiedziałem, że potrzeba wizyty u weterynarza/psychiatry jest tak osobista:P

EDIT//

Doły, ty nie z Łodzi to nie ogarniasz:P... skrzyżowanie Wojska Polskiego i Palki. A kolege znajdziemy nie martw sie:P

Jedziemy:P:P jedziemy:P:P jedziemy:P

Jak co roku, gdy zakładam ponownie licznik do roweru, uznaje sezon za oficjalnie otwarty.

Dodam tylko, że jak by ktoś nie wiedział... to chodzi o ten przystanek co się zatrzymuje, 81/87/64... w stronę M1.

@gach jak chcesz jechać, to podaj numer mi albo wiewowi... żebyśmy wiedzieli czy mamy czekać jak byś się nie pojawiła.

//EDIT Zaczęliśmy pisać tutaj, to tutaj kończymy. No i trasa zaplanowana to z całą pewnością nie jest XC.

• Mod Team

Prośba, piszcie w tym temacie o planowanych wyjazdach/ wycieczkach. Nie zkładajcie nowych tematów.

Wiele osob w tym ja, ma ustawioną subskrypcję tego tematu. W wypadku jakiegoś zaplanowanego wyjazdu od razu wie co się dzieje i nie musi przekopywać całego podforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...