Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Minor mówi prawdę, szacunku trochę dla takiej pogody:)

ja będę na 14:00

Pana się nie doczekaliśmy do 14:30....zaś gregulter'owi brawa z chęci:P

PS. Minor jak zwykle raz wyrżną:D

@gregluter, mimo że nie wytrzymał to km zrobił pewnie więcej niż my... i brawa za walkę o to żeby w ogóle dojechać do nas. Wiew może my pojedziemy na Widzew kiedyś? Tylko gdzie tam kurczę jeździć rowerem... Nie znam terenów.

@lycralodz, po co deklarujesz że przyjedziesz? Żebyśmy sobie pomarzli, nie chcą zostawić nikogo samego na lodzie? Wystarczyło wejść na forum, i napisać że jednak cię nie będzie... Wszystko.

PS: Standard, wypad bez gleby to zły wypad... Każda moja jazda po tym lodzie = min 1 gleba:) Nie umiem ogarnąć tych przednich poślizgów:(

W przyszłym tygodniu mam urlop więc będę mógł trochę pokręcić. A jeśli chodzi o jazdę w okolicach Widzewa to ~10km od Janowa jest las Wiączyński, tam gdzie ja jeździłem ze 2 razy jest raczej płasko ale podobno po drugiej stronie torów jest ciekawiej :) I na pewno coś jeszcze by się znalazło.

Ja raczej na przyszły sezon wydam 300PLN i zaopatrzę się w taką lampkę jak ma krzysiek33. A co do śniegu to jakoś mi specjalnie te śladowe ilości nie przeszkadzają ale pewnie do przyszłego tygodnia już ich nie będzie :)

Błoto blee. Kiedyś w tym lesie niepotrzebnie skręciłem w zarośniętą wąską ścieżkę to potem miałem problem żeby koło z tego błota wyciągnąć :D Poza tym teraz jak trochę przymroziło to na błoto bym za bardzo nie liczył ;)

Jutro ma być ok -14 odczuwalna, więc ciepło:) Jedzie ktoś ? Możemy jechać na Widzew...możemy jechać na asfalt i możemy jechać do lasu:D Minor zawsze da się wyciągnąć:)

PS. Ma ktoś pożyczyć łyżwy? pojeździł bym po stawie:D

Coś tu cicho ostatnio. Ja dzisiaj wyszedłem na chwilkę i wykręciłem "aż" jakieś 15km :woot: W sumie najgorzej jechało mi się po DDR z racji lodowych kolein pod śniegiem. Podjechałem sobie na Młynek zrobiłem rundkę i powrót.

Zdjęcia

A tak poza tym, zdjęcie zrobione w niedziele:

zdjcie0077b.jpg

Uploaded with ImageShack.us

rebel niby jakiejś ogromnej różnicy w rozmiarze nie było aczkolwiek jeździ mi się lepiej. To co najbardziej odczuwalne to nie mam już problemu z pojawiającym się czasami bólem dolnej części pleców a poza tym jak go dosiadam to bardziej się szczerzę niż na Level'u :woot:

• 2 tygodnie później...

Hej, Jest ktoś chętny na piątkowy popołudniowy wypad na rower?

Ja b. chętnie, to dużo lepsza propozycja niż stół operacyjny i narkoza w szpitalu ;-) (takie mam plany na piątek). Od kwietnia już wracam do jeżdżenia na serio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...