rebel Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Jest przed 2 w nocy i wróciłem właśnie z pracy. Mam nadzieje że zwlekę się z łóżka rano i dojadę tak mniej więcej na 11. Gdyby ktoś z forum był niech się odezwie widząc ludzika w kurtce Caisse D'epargne na kellys mobsterze. Grupa M7 startuje z Kajtkami 16-19 ;-))). Całe szczęście, że mnie nikt nie zdubluje ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 I jak było? Jakaś mała relacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Pixon ma na blogu, ale nie odważę się jej podlinkować. Bikestats.pl i tam ma swój blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Co tu dużo pisać, całość świetnie zorganizowana, widać momentami spontan ale to tylko uroku dodawało imprezie, zarówno ja jak i moje dziewczyny (żona z córką) bawiliśmy się wspaniale. Trasa, dość ciekawa, wbrew pozorom, dla mnie miejscami trudna technicznie podjazd wcale nie łatwy (ale to mój pierwszy start w życiu wiec niewiele w życiu widziałem).Tak jak się obawiałem było szybko - nawet bardzo szybko, momentami to był sprint - rzadko jeździ się po lesie 40 km/h ;-). Startowaliśmy jako M7 (35-44 lat) z grupą 15-19 lat. Dzieciaki od pierwszych metrów narzuciły zabójcze tempo, w połowie pierwszego okrążenia już zastanawiałem się czy na mecie jest dostępny respirator;-))). Przejechałem 5 okrążeń zgodnie z regulaminem wyścigu (było w rozkładzie 6). Pewnie przyjechałem ostatni w swojej kat. ale następnym razem będzie lepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Proszę oto relacja http://pixon.bikestats.pl/612139,XVII-Wyscig-Niepodleglosci.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Fajnie, już rano przeczytałem. Dzięki i mam nadzieje, że na przyszły rok nic mi się z pojazdem nie wydarzy i będę obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Siema, jedzie ktoś jutro(środa) w teren? Tak po 13-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Może w niedzielę jak temperatura odpuści i to raczej wypad na szosie, lub przełaje bo nie chce mi się wyciągać roweru mtb z trenażera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jutro 13-15 krańcówka dawnej 3ki na wycieczkowej. Wczoraj dało się śmigać to i jutro źle nie będzie:) Chętni? Propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 13:00 Ale chyba krócej niż wczoraj... Moje nogi źle wspominają ten wypad 1,5h. Późno napisałeś, ten kolega z widzewa czy tam janowa też jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No tak zastanawiałem się czy iść na egzamin zobaczyć pytania czy nie. Doszedłem do wniosku, iż wole rower. Nie jedzie wstępnie, BTW to TY ciągle mówiłeś ja mogę jeździć i jeździć Po 20 pijemy- przyłączysz się? Najpierw jakiś pub a potem disco:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 bo tak myslalem ze moge, teraz nabralem wiekszego szacunku do mrozu i innym polecam uczynic podobnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 no to jesteśmy ustawieni:) o 13, wycieczkowa, krańcówka. Przed wyjazdem proponuje zagrzać skarpetki na kaloryferze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja się pisze ale jak będzie cieplej za zimno przy obecnych temperaturach a poza tym miałem teraz wizytę w środę u Ortopedy i po RTG powiedział że mam przeciążone stawy hm... Nie wiem na ile mu wierzyć gdyż w trakcie rozmowy powiedziałem mu że pierwszy atak bólu w kolanie miałem pod koniec listopada i z racji bólu zrobiłem przerwę aż do początku stycznia. Dopiero teraz parę razy byłem na rowerze wliczając masę krytyczną gdzie w drodze powrotnej myślałem że kolano to mi wybuchnie[podjazd Piłsudskiego za wiaduktem]. Następnego dnia kolano totalnie szrot i do tego ból i problem ze zginaniem kolana. Na chwilę obecną oszczędzam kolano [czytaj->nie jeżdżę na rowerze] Ortopeda zalecił mi serie 3X zastrzyków o nazwie FLEXUS FLUID: http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-produkty/flexus-fluid-uzupelnianie-mazi-stawowej-1ampulkostrzykawka-25-ml-11667.html Aha Ortopeda powiedział że po serii 3 zastrzyków moje kolano będzie spokojne na około 2 lata po czym znów się odezwie ale to zależy jak się jeździ nie wiem co sądzić na ten temat może macie swojego osobistego Ortopedę złotą rączkę pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jak ktoś inny się trafi, to Wycieczkowa/Warszawska krańcówka linii 3 obecnie Z2. Jutro czyli 3 lutego o 13:00. Zapraszamy z Wiewem... Nie trzeba się umawiać, wystarczy przyjechać. Śmiało i odważnie, a nie... tylko gadać ze chcecie jechać zamiast to po prostu zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Jak by byli chętni...to przesuwamy spotkanie z 13 na 13:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Pracuje I jak dla mnie to jednak trochę za zimno, chociaż słońce ładnie świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Właśnie jak słońce w zimie świeci to już nie jest zimno:) to pizga złem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Oleczek kolana są pamiętliwe... niestety. Mnie niby poskładali ale wyraźnie powiedzieli, że idealnie nie będzie plus jeszcze, że jak mi okoliczne mięśnie za bardzo osłabną to sobie za wiele nie pochodzę w życiu:D W każdym razie- w następnym tygodniu ma pizgać trochę znośniej. To może jakaś większa ustawka w sobotę np.? Wstępnie na pewno będę wtedy jeździć z moim więc dwie osoby już sąxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 @alkor Z moim czym, kim? chłopakiem kolegą, przyjacielem:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wiew, nie wiedział co ze sobą robić, tak mu zimno bylo:) http://www.youtube.com/watch?v=xJ5yZ98yEf4 hehe, podziwiajcie. Tak tak, wiemy... "jak dzieci:)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 @ Oleczek, zastrzyki w kolano - miałem, kiepska sprawa, bolesne ale idzie wytrzymać - nie polecam, jeśli istnieje inne rozwiązanie. Pytanie tylko czy w Twoim wieku jest to właściwa forma leczenia, nie wiem,nie jestem lekarzem, ale może spróbuj pójść do innego - może jakiegoś polecanego na forach sportowych. Nie zawsze ten pierwszy u którego byleś jest dobry a kolana człowiek ma na całe życie, więc warto o nie zadbać. Ze swojej strony polecam prof. Syndera, ja u niego się leczyłem, moje kolano mimo poważnego urazu na nartach wróciło do pełnej sprawności. I pooszczczędzaj kolana trochę, basen, sauny, i oczywiście ciepłe kalesony ;-))) mogą być nawet na spodnie ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 spróbuj pójść do innego tak też właśnie zrobię. Poszukam innego ortopedy i wtedy będę miał rozeznanie i ewentualnie jakie należałoby podjąć działanie z moim kolanem Co do kalesonów owszem noszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 alkor jeśli chodzi o jazdę w następną sobotę to pracuję od rana więc może po południu coś by się udało pokręcić olek Co do twoich kolan i wizyty u innego specjalisty to ja polecam w 100% dr. Domżalskiego. Od niego mam ten patent na ćwiczenia z poduszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.