Lord Matheus Napisano 1 Września 2005 Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No to ja jestem chętny na zlotowanie tylko szkoła jak na razie mnie ogranicza ale jeżeli uda się to zorganizować w dniach pozaszkolnych to bardzo chętnie przyjade i może kogoś ze sobą jeszcze przyciągne. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 1 Września 2005 Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Można by się było wstawić, ale nie wiem bo teraz też miałem, ale przeszkodził wyjazd, a tak wogóle to na tych zdjęciach coś młodszego grona forumowiczów nie widać. Sami starzy wyjadacze ;-) . P.S żaba czy to ty jesteś Ten z wąsem na zdjęciach :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2005 To wyżej to moje , a poza tym takie terminy sobotnie powiedzmy ok. południa były by najlepsze tak mi się zdaje. Żeby pojeździć do ok 20 i do domu. Co niektórzy wypili by po piwku inni lemoniade i już :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Matheus Napisano 1 Września 2005 Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czyli sobota ok.12 krańcówka w Arturówku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 1 Września 2005 Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Kto będzie :?: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 1 Września 2005 Udostępnij Napisano 1 Września 2005 na razie widze, ze chetnych brak... jakas konkretna trasa czy bedziecie improwizowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Rozumiem, że mówimy o tej sobocie czyli 3 września, moze będę. A trasa....improwizorka ewentualnie możemy jechać na niebieski szlak, bardzo miły po lesie , podjazdy zjazdy, wszystko co najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 2 Września 2005 Udostępnij Napisano 2 Września 2005 W tą sobotę chyba nici u mnie z tego bedą , ale może by tak zrobić cotygodniówkę ??? W tedy termin byłby stały i kto może ten śmiga. Za tydzień mogą pojawić się prawdopodobnie Ecia i Zbyszek po włojażach po Transylvanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 2 Września 2005 Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dobry pomysl, ustawka co tydzien w sobote bardzo mi odpowiada zobaczymy tylko czy uda nam sie zgrac w czasie i przestrzeni :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lord Matheus1 Napisano 2 Września 2005 Udostępnij Napisano 2 Września 2005 ja jestem jutro obowiązkowo(tylko nie śmiać się ze sprzętu i jego stanu-rower w trakcie prawie gruntownej przebudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Matheus Napisano 3 Września 2005 Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Byłem sobie dzisiaj i czekałem a tu ani widu a ni słychu więc zrobiłem sobie samotną wycieczke.A tak poza tym to chodzi o tą zajezdnie w arturówki czy w łagiewnikach? Bo ja siedziałem na tej w arturówku(ale przynajmniej zobaczyłem jak kradną malucha lol). No szkoda bo myslałem że dzisiaj sobie pojeżdże z kimś a tu lipa-coś się nie staracie.Mam nadzieje że za tydzień coś wypali. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ja tez sadze ze spotkania np. co sobote były by super mozna by pojezdzic wieksza grupka ale było by super pozdro :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Wszystko ładnie pięknie tylko gdzie i kiedy. Moja propozycja to taka knajpka w Artutówku gdzie jest serwis rowerowy, to jest koniec ul. skrzydlatej po lewej stronie. Godzina jakaś ranna lub południowa 9-12. Oczywiście może to być i sobota i niedziela. Im więcej ustawek tym lepiej. Oczywiście piwko zakupione we własnym zakresie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Wszystko ładnie pięknie tylko gdzie i kiedy. Trzeba czytać cały temat jak coś kogoś interesuje :wink:. Jak to napisał Żaba na stronie 4 spotkania są przy pętli autobusowej w Arturówku. Moja propozycja to taka knajpka w Artutówku gdzie jest serwis rowerowy, to jest koniec ul. skrzydlatej po lewej stronie. Godzina jakaś ranna lub południowa 9-12. Oczywiście może to być i sobota i niedziela. Im więcej ustawek tym lepiej. Oczywiście piwko zakupione we własnym zakresie :mrgreen: Czy chodzi ci o knajpkę, tą co się przejeżdża mostek i się kieruje w kierunku łagiewnik, to ta knajpa jest po lewej stronie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Tak właśnie o tą z drewnianymi ławami i ławkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No czemu by nie wArturówku panuje tam fajny klimacik a szczegolnie na tych ławeczkach . I zawsze z tamtad zaczynam swoja wycieczke rowerowa:D :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No to jak panie i panowie pierwsza ustawka niech bedzie w najblizsza sobote czyli 10 wrzesnia np. o godzinie 12 na tej petli autobusowej co wy na to kto sie na to pisze :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 7 Września 2005 Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dobra , na 99% będę ja i Kijanka , może dołączy do nas Marcin (kolo Kijanki i Xanagaza). Gdybym był pierwszy to czekam od 12.oo do 12.15 i ruszam na przejażdżkę.Można mnie rozpoznać po koszulce naszego forum , lub gdy jej nie mam to po kościstej sylwetce :mrgreen: . Pętla autobusowa w Arturówku , 10.09 2005 , 12.oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Września 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Jak szalik, pojedzie to i ja też w koncu kuzyni :grin: , ale się najeździmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No pewnie ze jade i dobrze ze duzo pojezdzimy bo musze odreagowac szkołe:D A my sie jeszce zgadamy Pixon co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja jak na razie dwóch ludzi skombinowałem, ale raczej początkujących i lubiących jazdę typu lans-trans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A co ty myślisz , że my tam latać będziemy FR :?: :grin: To są lajtowe spotkanka 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja nie będę już bo moja rama zaczyna luzy łapać :niach: A myślałem, że sobie gdzieś poskaczę 8) Dziś oddałem tylne koło do wymiany ośki, bo ze skoczni chciałem manualem wylądować i kilka prób zrobiłem. Próby nie zakończyły się sukcesem i ośka krzywa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 No szkoda ze nie bedzie Cie bo im wiecej ludzi tym lepiej :!: :!: No dobrze to bedzie lajtowe spotkanie z browarkiem :mrgreen: :mrgreen: siadziemyna ławce wlesie i bedziemy gadac:D:D :lol: :lol: ;-) ;-) A tak wogóle z jakiej dzielnicy jestes bo ja jestem z Radogoszcza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Wszystko do soboty będzie naprawione i oczywiście będę :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.