Mod Team Pixon Napisano 9 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Tomek tu nic nie piszesz o sobotniej ustawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ja potrzebuje zgraną ekipę No dobra, Mateuszowi powiedziałem, że może zabrać kogo tam chce. W sobotę planuje jakąś jazdę a następnie grilla na Stawach Stefańskiego. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spadlmilancuch Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dystans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Jak wyjdziemy przed południem, to do 16-17 zrobi się jakieś... maks 80km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 gdzie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ten kto się zgłosił dostanie ode mnie jutro, czyli dziś, powiadomienie SMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Organizujecie moze jakis rajd w okolicach zgierz/ozo/leczyca? Bo do Lodzi mam troche daleko, a jakby ktos byl blizej ozo,leczycy to moze jakas trase razem zrobilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Jedziemy gdzieś w Boże Ciało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Dziś udało się zrobić 80km, jutro planujemy zielony szlak po PKWŁ, jedzie ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiacz81 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 witam czy moze ktos wybiera sie na mazovie w szydlowcu 10 lipca ????? pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Jedzie ktoś dziś gdzieś ok 17-18? Gdziekolwiek byle na rower;p a samemu mi sie niechce;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Za tydzień szosa do Nieborowa? http://maps.google.pl/maps?saddr=%C5%82%C3%B3d%C5%BA&daddr=51.9681487,19.8925431+to:Niebor%C3%B3w,+%C5%82owicki,+%C5%82%C3%B3dzkie&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.918015,19.761658&spn=0.603087,1.229095&sll=51.99265,19.984388&sspn=0.03763,0.076818&geocode=FZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw%3BFZT4GAMdP4kvASmnR2X5g9wbRzEOYGliCXGxIQ%3BFYWiGgMdpTkyASlRzm-0EuEbRzGgX4MgXqXVoQ&vpsrc=6&dirflg=w&mra=ls&via=1&t=m&z=10 01.10.2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Proponuję to przenieść na za dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No, no. Za dwa tygodnie się uderzy gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 27 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zanim ktokolwiek się wybierze z tymi wariatami na tą wyprawę, proponuje zapoznać się z naszą ostatnią klik Przemyślcie sprawę póki nie jest za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 I tak nikt tego nie czyta, odzew słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 I tak nikt tego nie czyta, odzew słaby. W niedzielę od rana jadę za Koluszki na Rochnę - piękne widoki, jak ktoś ma ochotę proszę dać znać. Ruszam z Janowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października 2011 W niedzielę 09.10.2011 jest maraton organizowany przez cyklomaniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 6 Października 2011 Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Największe w Polsce forum rowerowe nie jest dobrym miejscem do tego typu ogłoszenia bo z łódzkiego tutaj masz kilka osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zawsze mnie to zastanawiało, czemu łódzcy kolarze nie są praktycznie aktywni w internecie. Mimo że widuję dość dużo rowerzystów, czy to na szosach czy MTB. Jednak na forach ich nie ma zbytnio. Albo pytanie brzmi gdzie się chowaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Duża część łódzkich kolarzy to grupa wiekowa z zakresu masters. Goście pewnie znają się kilkanaście lat, mają swoje ustawki, numery telefonów i się zgadują. Nie potrzebują for czy innych wymysłów. Są jeszcze wąskie grupy rowerowo - pijackie jeżdżące dla przyjemności. Oczywiście mamy też indywidualności. A dlaczego oni nie korzystają z for? Nie wiem. Ja należę do grupy rowerowo - pijackiej i zmawiamy się na telefon. Zapraszanie ludzi z okolic Łodzi posiadających konto na bikestats.pl nie wiele daje - nie odpisują. Także pozostaje jeździć samemu, albo zaczepiać napotkanych rowerzystów w celu podpięcia się pod wycieczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 O grupa rowerowo-pijacka moja ulubiona Ja się przestałem dziwić że tak mało osób na forum jest z łodzi i tym bardziej mało kiedy organizowany jest wspólny wypad. Z mojego 30 letniego doświadczenia wynika że trzeba niebywałego szczęścia lub niesamowitego zbiegu okoliczności aby udało się umówić w 3 lub więcej osób na wspólną wycieczkę. Każdy ma jakieś zajęcia, rodzinę, dziewczynę, dzieci, żonę lub kochanki. Do tego dochodzi praca która potrafi idealnie pokrzyżować weekendowe plany. I tak dzwonię w piątek umówić się na rowerek: Pierwszy kolega produkuje się w pracy Drugi może od 14 ( wcześniej musi zrobić zakupy ) Trzeci może do 14 ( później musi zrobić zakupy ) Czwarty - dodzwonić się nie mogę, pewnie znów po nocnej zmianie odsypia I tak dalej. Efekt jest tego taki że w sobotę sam wybieram się troszkę popedałować. Swoim tempem, bez zbędnego napinania się, bez planu i organizowania tras. Jedynie docelowy przystanek jest określony, musi być piwko, coś dobrego do zjedzenia i miła atmosfera do pogadania o rowerach. Ale jak ktoś ma ochotę troszkę poturlać się bez większego celu, ślimaczym tempem w kierunku pysznego piwka to jestem zawsze otwarty na propozycje. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2011 W takim razie proponuje dodać sobie ten temat do subskrybowanych i nie przegapisz żadnego z naszych wyjazdów, a było ich ostatnio co najmniej 3/4 we wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Tylko, że te wyjazdy ślimaczego tempa nie mają, nie wiem jaka jest definicja tego tempa, ale jak jedziemy to tak 20-24 na liczniku jest, zależnie kto się zbierze. Jak jest więcej to zawsze prędkość jest dostosowywana do najsłabszego ogniwa, ale też bez przesady, nie 15 na godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Tylko wy się uparliście na południowy kierunek, i pchacie w kierunku Tuszyna itd. Często widzę Pixona, który się umawia na szosę. Albo przynajmniej wrzuca info że szosa jedzie. 1. Szosy nie mam wiec nie poszaleje. 2. Całe miasto przejechać żeby trochę pojeździć w terenie? Kurcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.