Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

nie chcialby ktos 3 maja wybrac sie gdzies w okolicach Łodzi, wprowadzam sie 2 maja (przeprowadzam z innego miasta) i chetnie poznalbym jakies ciekawe trasy....

jakby ktos byl chetny, mozecie pisac na maila: m.holdenmayer@gmail.com.

w sumie bede wdzieczny, bo nie mam zielonego pojecia o Łodzi, wiem tylko tyle, że ze sciezkami rowerowymi u was cienko

mysle tutaj o trasie poza miasto max 30-70km.

hejka

może ja mógłbym znaleźć chwilkę...gdzie jeździć jest tutaj:)

Z Lbln jesteś? To nie przesadzaj...że w Łodzi mało ścieżek. Choć zawsze mogło by być więcej xD

jestem z LubINA ;) miasto 75tys. mieszkancow - stolica polskiej miedzi... sciezki wlasciwie tam sa wszedzie gdzie ulice ;)

juz sie umowilem z chlopakami jutro o godz. 11.20 przy budynku biznesowym (jakims duzym szklanym biurowcu) na rogu ulic pilsudskiego i rydza-smiglego

zapraszamy :)

• 2 tygodnie później...

Sylwia wróciła do domu na weekend to można skoczyć gdzieś dalej jakieś 40-70 km:) Ale nie takim tempem jak ostanio.

Zresztą jutro ma lać i sam nie wiem jak to wyjdzie ale zostaje w razie W tez niedziela.

Jak coś to jutro tak koło 11 max myślę by wyruszyć. Postaram się wyznaczyć tak trasę by 50% było bezdrożami:)

Ewentualnie minor może na jakieś sprawdzone?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...