Xanagaz Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Okolice Spały, Inowłodzu i Tomaszowa Wyjazd w sobotę rano koło 5 z Łódż Kaliska do Tomaszowa, przyjazd wieczorem, kto chce jechać? Która konkretnie sobota to jest do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam, Czy któryś z łódzkich bikerów byłby zainteresowany wspólnym, majówkowym wypadem do Jesenika na Rychlebskie Ścieżki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bike Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 nie chcialby ktos 3 maja wybrac sie gdzies w okolicach Łodzi, wprowadzam sie 2 maja (przeprowadzam z innego miasta) i chetnie poznalbym jakies ciekawe trasy.... jakby ktos byl chetny, mozecie pisac na maila: m.holdenmayer@gmail.com. w sumie bede wdzieczny, bo nie mam zielonego pojecia o Łodzi, wiem tylko tyle, że ze sciezkami rowerowymi u was cienko mysle tutaj o trasie poza miasto max 30-70km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 hejka może ja mógłbym znaleźć chwilkę...gdzie jeździć jest tutaj:) Z Lbln jesteś? To nie przesadzaj...że w Łodzi mało ścieżek. Choć zawsze mogło by być więcej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bike Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 jestem z LubINA miasto 75tys. mieszkancow - stolica polskiej miedzi... sciezki wlasciwie tam sa wszedzie gdzie ulice juz sie umowilem z chlopakami jutro o godz. 11.20 przy budynku biznesowym (jakims duzym szklanym biurowcu) na rogu ulic pilsudskiego i rydza-smiglego zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 I jak śmigaliście?? Jestem z jeszcze mniejszego Chełma gdzie też nie brakuje lasów, łąk itp... W Łodzi tylko studiuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bike Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 teraz znow sie zgadujemy powoli na sobote, jak pogoda dopisze.... godzine i miejsce jeszcze dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 i co jest jakiś plan na sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Póki co to szukamy chętnych. Jak już się kilkoro znajdzie to możemy ustalać dokładny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 19 Maja 2011 Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Jestem z Łodzi i chętny na to aby pojezdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodeslaw Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Też jestem chętny ale na razie na nie jakieś najcięższe trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Moze na niedziele sie umówimy na podobną "wyprawe" jak wczoraj ? Minor jak bylby uprzejmy moze "stworzylby" mapke jak ostatnio ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Dopisał bym się do Was ale Sylwia nie da rady takim tępem:( A bez niej raczej nie pojade:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 To pojedziemy rekreacyjniej moze , wtedy ja bym moze Pauline wyciagnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodeslaw Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ja wezmę też dziewczynę jak będzie wolniej niż wczoraj;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mi tam pasuję Takie max 30 km nie więcej:) To zrobimy takie swinger ride:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 I jak ? Jezdzimy cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Sylwia wróciła do domu na weekend to można skoczyć gdzieś dalej jakieś 40-70 km:) Ale nie takim tempem jak ostanio. Zresztą jutro ma lać i sam nie wiem jak to wyjdzie ale zostaje w razie W tez niedziela. Jak coś to jutro tak koło 11 max myślę by wyruszyć. Postaram się wyznaczyć tak trasę by 50% było bezdrożami:) Ewentualnie minor może na jakieś sprawdzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlguienEspecial Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Mi pasuje niedziela bo jutro do roboty od rana zeby wieczorem na finał LM zdarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 A mi nie pasuje żaden dzien, jak by co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodeslaw Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 To na niedziele się już w takim razie zgadajmy dokładniej ale tak po 11 najlepiej. Ale jak ktoś chce jutro pojeździć to chętnie bo myślę że też będę jeździł o ile nie będzie padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Jutro ja się tez bym wybral to sie zgadamy dodeslaw;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 O której jutro możecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodeslaw Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Jutro spotykamy się o 14 w Parku 3 maja pod halą spotykamy się. Mój numer telefonu w razie co : 693-969-244. Zapraszam wszystkich chętnych. Wybieramy się do Tuszyn lasu wstępnie, ale to jeszcze do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.