bartu Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Sory za odgrzebywanie ale muszę to napisać. Xanagaz, niestety na masie nie byłem bo w ten dzień moja mama miała 40 urodziny - no wiesz, mama JESZCZE ważniejsza od roweru. To moje hasło czy znajdzie się ktoś mocny na mnie wprowadziło lekkie zdenerwowanie i irytacje u forumowiczów - spokojnie, chciałem poprostu troche wam wjechać na ambicję. Nie obrażajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Chodziłeś do szkoły podstawowej 91 albo do gimnazjum 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartu Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No sorki, niestety nie. Podstawówka 199 a gimnazjum to 35, obie na widzewie. Aktualnie liceum Politechniki łódzkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 To moje hasło czy znajdzie się ktoś mocny na mnie wprowadziło lekkie zdenerwowanie i irytacje u forumowiczów - spokojnie, chciałem poprostu troche wam wjechać na ambicję. Nie obrażajcie się Źle nas odebrałeś nikt się tu na nikogo nie obraził. Widzę, że jeździsz na szosie co nam bardzo odpowiada. Teraz mając w peletonie jakiegoś szosowca będzie wiadomo komu na kole usiąść lub będzie można liczyć na sensowne zmiany BTW. A tą średnią 25-30 to podałeś dla roweru szosowego czy górskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartu Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja nie mam roweru górskiego i nie miałem. Jak byście nie kojarzyli to Kellys Stylus to cross na oponkach 38 mm a Superior na 28 ale da się fajnie pojeździć. Ale aktualnie posiadam 3-cio sierpniowy zakup - Merida road 901, pierwsza szosa, jeszcze bez systemu SPD(pedały są, buty w drodze), na tym to się da śmigać, na fajnym asfalcie utrzymanie prędkości 40-45 to żaden problem, średnia wychodzi ze 28-29 ale jak te ostatnie kilometry robie sobie rozkręcenie to spada do 23-24-25(na kolarce). No i szukam koleżanek i kolegów właśnie do wspólnej jazdy, rekreacyjnej, ot tak by pokręcić jak i na czas, ze zmianami itp. W klubie żadnym nie trenuje, poprostu lubie się męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 W sobotę od 5 rano w jakieś 24 godziny, kto chętny? Łódź - Poznań - Łódź http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,27,18.61040,52.13184?l=ea4527bef306ec5a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja jestem chętny na tę trasę we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Zrobione http://xanagaz.bikestats.pl/index.php?did=234321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 22 Września 2009 Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jedzie ktoś na masę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 22 Września 2009 Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 23 Września 2009 Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Możecie mi pomachać jak będziecie przejeżdżać przy Magdzie bo ja będę wtedy w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Niedziela ok. 10/11, trasa 100 km, tempo: wolne, tereny: południowo-zachodnia część łodzi Kolumna-Łask. Drogi zarówno teren jak i asfalt. Jak zwykle zbiera się sama łódzka śmietanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Tak było w niedzielę klik Czy ktoś ma chęć spędzić od rana sylwestra na rowerze zwieńczając wszystko łykiem szampana? migawka z zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Uwaga Niedziela 30.05.2010 godzina: 9.00 zbiórka: róg ulicy Wycieczkowej i Warszawskiej Startuje pierwszy w tym roku Tour de Łódź. Trasa prowadzona jest dookoła Łodzi po czerwonym szlaku pieszym. Nawierzchnia bardzo zróżnicowana od piachów w sporych ilościach w okolicy Aleksandrowa, po błoto w Łagiewnikach czy Wiączynie, a także miły dla nóg asfalt . Trasa owocuje również w przepiękne dukty leśne w okolicach Pabianic i Kolumny. Warto jechać by zobaczyć co ciekawego znajduje się wokół łodzi. Relacje z poprzedniego touru można poczytać u mnie na blogu tutaj Decyzja co do kierunku w jakim będziemy w tym roku jechać, jeszcze nie podjęta. Demokratycznie ją rozstrzygniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 W ta niedzielę trochę mi nie pasuje. Kiedy planowany jest następny tour? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jeszcze jeden się nie odbył, a już mam planować następny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Data: 15.08.2010 Miejsce: Retkinia, Mcdonald's, ród Retkińskiej i Maratońskiej (prawdopodobnie) Godzina: 10.30 Cel: południowy-zachód Łodzi - czyli: Kolumna, Ldzań, Rokitnica - las, woda, plaża, ognisko, kiełbaski Czekamy 15 minut na spóźnialskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 http://xanagaz.bikestats.pl/index.php?did=368642 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 http://pixon.bikestats.pl/index.php?did=369882 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alan23 Napisano 13 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 witam. jestem nowy na forum. mieszkam na retkini. ogólnie strasznie Cierpię na brak kompanów do jazdy.. jeżdże amatorsko, ale pokonanie 100 po lasach piachach nie powinn być dla mnie problemem. co weekend śmiagm po łagiewnikach czy w okolicy oczyszczalni, by się wyszaleć i wywalić nadmiar energii. jesli ktoś by się pisał na nieco spokojniejszą( normalan jazda.. a nie ciśnięcie w pedał przez 2 h.. tak jak to robię samemu ) wycieczkę jutro czyli w dniu jak w opisie. ( ale nie 12 km/h ) to chętnie. ide wąłsnie w bal..wiec jak wstanę przed 10.. to looknę na mail. jeśli ktoś jest za.. pisać pozdrawiam.. wojtek/27 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 U Ciebie na retce pod maciem o 10.00 lub na maratońskiej zbierają się szosowcy. Podobno, bo właśnie wychodzę, żeby to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alan23 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 no mozliwe. szosę miałem..ale dawno;) i ruch coraz większy mnie zniechęcił szczerze. i jak.. ? byli szosowcy:)? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Oczywiście http://pixon.bikestats.pl/index.php?did=408697 P.S łączę temat z już istniejącym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Zapraszamy wszystkich rowerzystow i rowerzystki na "Mikołajkową Masę Rowerzystów" - 4 grudnia 2010 (sobota) od godziny 12.00 Możesz zostać św. Mikołajem! SZCZEGÓŁY http://www.masakrytyczna.org/CMS/news.php?readmore=152 (plakat, trasa) Dzięki współpracy Fundacji Fenomen z firmą IKEA, każdy z uczestników Mikołajowej Masy Rowerzystów będzie Mikołajem! Firma IKEA przekaże tyle maskotek dla dzieci z pogotowia, ilu rowerzystów weźmie udział w przejeździe, dlatego tak ważne jest abyście zaprosili swoich znajomych, namówili sąsiadów i przyjechali na godzinę 12.00 na pasaż Schillera (ul. Piotrkowska 112). Może ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.