Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Łukaszu co tak oficjalnie do mnie przemawiasz? siwy84? :> Wystarczy Siwy, just Siwy ;)

Wyścig? Niee. Po prostu zobaczymy po weekendzie kto więcej nabił :) Jak pogoda dopisze to będziemy się starali z Kingą przejechać jak najwięcej.

No i tu dochodzę do sedna sprawy - pisałbym się na wyjazd nad zalew, ale jedziemy z Kingą na podbój stolicy.

• Mod Team

Zbiórka: Piotrkowska/Piłsudskiego (Central II)

Godzina: 9.00 (15 minut tolerancji dla spóźnialskich)

Trasa: Kierujemy się na osm Dąbrowe z której mamy drogę na Tomaszów Mazowiecki, Wiskitno, Wola Rakowa, Brójce, Czarnocin, Biskupia Wola, Baby, Wolbórz. Tu kupujemy zaopatrzenie i jedziemy nad zalew do Smardzewic. Pierwszy dłuższy postój na plaży (kąpielówki wskazane) ;) . Ze Smardzewic na północ "Niebieskie źródła", bunkry w Jeleniu, Spała, bunkry w Konewce. Wracamy na południe objeżdżając zalew od wschodu, w Zarzęcinie można zrobić następny długi postój i zatrymać się na drugi obiad. W Sulejowie, na Piotrków Trybunalski i Moszczenice z której już tylko rzut kamieniem do wsi Baby. Dalej tak jak w drodze nad zalew.

Trasa może ulec lekkim modyfikacjom.

premier2 gdzie się do nas będziesz chciał dołączyć ? Jak coś to dzwoń 665-561-999

dzień wyprawy do wyboru piątek lub sobota, zainteresowani wyjazdem wybierać.

premier2 gdzie się do nas będziesz chciał dołączyć ? Jak coś to dzwoń 665-561-999

dzień wyprawy do wyboru piątek lub sobota, zainteresowani wyjazdem wybierać.

Mogę dołączyć w Wolborzu, piątek mi pasuje, ale muszę wiedzieć o której lądujecie w Wolborzu?

• 2 miesiące temu...

Witam, jako, że to jest mój pierwszy post na tym forum to, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami przywitam i przedstawie się: Witam! Jestem Michał, mam 17 lat, szukam koleżanek i kolegów ;)

Dla chętnych do towarzyszenia mi w wycieczkach napiszę na czym jeżdze: Superior Blackbird, rocznik 2000, żadnych problemów, śmiga aż miło. Gdy towarzyszem przejażdzek jest tato to dosiadam wysłużonego Kelly'sa Stylusa 2005: coś strzyka przy pedałach ale jakoś jeździ.

Jako, że klasę 1 liceum ukończyłem z promocją to mam wolne, czyt. wakacje. A ten wolny czas spędzam na rowerze. Tylko nudno trochę i o wiele ciężej pedałować samemu. Więc zgodnie z tematem postu szukam chętnych na przejażdzki rowerowe.

Dystans: no tak, żeby ponad 30 km było, do 90

Średnia: 25-30

Pora dnia: bez różnicy

To jak, znajdzie się jakiś mocny na mnie?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...