siwy84 Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To milej wycieczki Zobaczymy kto nabije więcej KM-ów przez majówkę Będziemy relacjonować na bikestatsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Sugerujesz jakiś wyścig ? Nie ze mną te numery, mam za dużo nauki żeby przez 4 dni jeździć i nabijać kilometry siwy84 a ty co nie piszesz się na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jedziemy na ten zalew i nie marudzić, kąpielówki obowiązkowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Łukaszu co tak oficjalnie do mnie przemawiasz? siwy84? :> Wystarczy Siwy, just Siwy Wyścig? Niee. Po prostu zobaczymy po weekendzie kto więcej nabił Jak pogoda dopisze to będziemy się starali z Kingą przejechać jak najwięcej. No i tu dochodzę do sedna sprawy - pisałbym się na wyjazd nad zalew, ale jedziemy z Kingą na podbój stolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Na podbój stolicy ?, tam są wszyscy zadufani w sobie i się podniecają galerią centrum. Oszczędź sobie tych wrażeń i lepiej jedź nad ten zalew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Siwy, czyli robicie w 1 dzień 300km? No ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nie, siwy jedzie do stolicy i tam robi po Kampinosie, znaczy się po warszawskiej pustyni po ostatnich suszach kilometraż wystarczający, żeby przebić tych których zostawia w Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Pixon, to dawaj znać, kiedy lecicie. Ja się z miłą chęcią wybiorę z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nie wiadomo czy pojedziemy bo w całej Polsce powoli wprowadzane są stany zagrożenia pożarem. W łódzkiem tez już w kilku miejscach są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zbiórka: Piotrkowska/Piłsudskiego (Central II) Godzina: 9.00 (15 minut tolerancji dla spóźnialskich) Trasa: Kierujemy się na osm Dąbrowe z której mamy drogę na Tomaszów Mazowiecki, Wiskitno, Wola Rakowa, Brójce, Czarnocin, Biskupia Wola, Baby, Wolbórz. Tu kupujemy zaopatrzenie i jedziemy nad zalew do Smardzewic. Pierwszy dłuższy postój na plaży (kąpielówki wskazane) . Ze Smardzewic na północ "Niebieskie źródła", bunkry w Jeleniu, Spała, bunkry w Konewce. Wracamy na południe objeżdżając zalew od wschodu, w Zarzęcinie można zrobić następny długi postój i zatrymać się na drugi obiad. W Sulejowie, na Piotrków Trybunalski i Moszczenice z której już tylko rzut kamieniem do wsi Baby. Dalej tak jak w drodze nad zalew. Trasa może ulec lekkim modyfikacjom. premier2 gdzie się do nas będziesz chciał dołączyć ? Jak coś to dzwoń 665-561-999 dzień wyprawy do wyboru piątek lub sobota, zainteresowani wyjazdem wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Piątek to jutro tak? ;] Może być i jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 premier2 gdzie się do nas będziesz chciał dołączyć ? Jak coś to dzwoń 665-561-999dzień wyprawy do wyboru piątek lub sobota, zainteresowani wyjazdem wybierać. Mogę dołączyć w Wolborzu, piątek mi pasuje, ale muszę wiedzieć o której lądujecie w Wolborzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 slyszalem z niepewnego zrodla, ze wycieczka planowana na sobote. prezes potwierdzisz to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Znowu ######isz, jakie niepewne?, wytłumacz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 eee, to jak w końcu? Piątek, czy sobota, bo nie wiem jak planować mam sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Prezes mówi: Veni, Vidi, Vici. Owszem wycieczka planowana jest na sobotę. Jest to termin ostateczny. W Wolborzu będziemy ok. 11.30 +/- 15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no to nie ma rady stawiam się w sobotę with full force:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Premier, jak chcesz jutro zrobić jakąś trasę szosą, to odezwij się na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wybacz Tomeczku jesli Cie urazilem, doprawdy nie chcialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nie zapomnijcie wziąć ze sobą strojów kąpielowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Rower przygotowany wstępnie, nie mogę dojść do porozumienia z tylną przerzutką, ale na pewno ją rozprazuje niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Relacja ze zdjęciami z wyprawy: tutaj Jeżeli ktoś życzy sobie pojedyncze zdjęcia w wyższej rozdzielczości pisać do mnie wiadomości prywatne albo na gadu. Rozpatrzę to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartu Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam, jako, że to jest mój pierwszy post na tym forum to, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami przywitam i przedstawie się: Witam! Jestem Michał, mam 17 lat, szukam koleżanek i kolegów Dla chętnych do towarzyszenia mi w wycieczkach napiszę na czym jeżdze: Superior Blackbird, rocznik 2000, żadnych problemów, śmiga aż miło. Gdy towarzyszem przejażdzek jest tato to dosiadam wysłużonego Kelly'sa Stylusa 2005: coś strzyka przy pedałach ale jakoś jeździ. Jako, że klasę 1 liceum ukończyłem z promocją to mam wolne, czyt. wakacje. A ten wolny czas spędzam na rowerze. Tylko nudno trochę i o wiele ciężej pedałować samemu. Więc zgodnie z tematem postu szukam chętnych na przejażdzki rowerowe. Dystans: no tak, żeby ponad 30 km było, do 90 Średnia: 25-30 Pora dnia: bez różnicy To jak, znajdzie się jakiś mocny na mnie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Mocny się znajdzie nie jeden, ale po co od razu zakładać nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Przyjedź dziś na masę i będę szukać tego na czym będziesz jeździł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.