silenoz Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ja sobie potrenować mogę ale na to tempo się i tak nie piszę jednakże jak ktoś chce sie pościgać ze mną autem po mieście to zapraszam:P auto ma niewiele koni ale kierowca jest bojowy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaRadek Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Panowie! Ale wy koksy jesteście! Ale ciągle szosa i szosa, bleee. Jedyny Bendus ma odpowiedni rower do prawdziwej jazdy (mam nadzieję, że nikomu nie ubliżam ) No i Xanagaz, ale chyba Canyona powiesił sobie nad łózkiem;) po Nox'ie Pojeździłbym z wami, ale maturka niedługo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Na jazdę w terenie również przyjdzie czas. Ale póki co, taplać się w błocie i marznąć po przemoknięciu raczej nie zamierzam-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaRadek Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Wiem, wiem, ale już sucho jest w większości niezaciemnionych miejsc. A poza tym błotko też ma jakiś swój urok. No, ale co za dużo to nie zdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 W temacie cisza, to może ja coś zaproponuję. Chodzi mi po głowie wypad do Sulejowa. Miałoby to wyglądać tak, że jedziemy do południa (powiedzmy ustawka przed Carrefourem na Kolumny o 10:30), dojeżdżamy do celu, tam się obijamy jakiś czas nad jeziorkiem i powrót do Łodzi. Byłby ktoś zainteresowany? Mowa o najbliższym czwartku lub piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 a nie mozecie tego zaplanować na sobotę? Wtedy się podłącze do was , bo w tygodniu to moze być różnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Wybrałem czwartek/piątek, bo wiadomo, że w przyszły weekend są święta i pewnie każdy krócej czy dłużej chciałby posiedzieć w domu, a taki wyjazd, to rzecz jasna wypad praktycznie na cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja tam pewnie święta spędze na rowerze, bo jak w ostatnie święta dałem sobie luzu, to do tej pory zrzucam zbędne kilogramy . Ale dajcie znać na forum, kiedy ruszacie, być może znajdę chwile i się dołącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.forum.cyklomaniak.pl/viewtopic.php?f=5&t=1050 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ale ostatni post dotyczący tego wypadu jest sprzed ponad miesiąca... Nie wiadomo co z organizacją tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ja mam przyszły piątek wolny mogę jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 I co z tym wypadem? Ja mam wolny piątek, mogę jechać. Kto się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matin Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Także z chęcią pomyśle :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Kto koks ten jutro o 10:30 na mostku w Arturówku slangowo Hawaje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jak wyżej jutro o 10.30 w Arturówku. Tradycją stało się już nasze spóźnianie się zarówno Xanagaza jak i moje. Zatem jakby co to macie kwadrans akademicki na dotarcie. Tyle będziemy czekać. Gdyby coś się jednak miało przedłużyć to radzę dzwonić Jutro jedziemy w większości po trasie maratonu Mazovii wariant Giga i w Pieńkach Henrykowskich musimy dogłębnie zbadać las, który zapowiada się ciekawie. Znajdując się daleko na wschdzi, czyli na wysokości Brzezin, jedziemy następnie na północ w stronę Głowna wyszukując po drodze leśne dukty lub polne ścieżki, mogą być i miedze, także radzę się przygotować Z Głowna się pomyśli co dalej.... Zapraszam P.S Coś czuje, że przejedziemy tę trasę w dwójkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 a co z wypadem nad zalew? Bo o niego pytałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wypad nad zalew dojdzie do skutku o ile pogoda dopisze. Ponadto ustalenia podane wcześniej ulegną zmianie, gdyż nie będziemy siedzieć nad zalewem parę godzin, lecz kilkanaście minut No chyba, że pogoda będzie taka jak dziś, to nie ma nawet o czym mówić. Chętnych na razie jest 2 i zapewne nic się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Możesz podać przybliżoną trasę i czas startu z Łodzi? Ja ruszam z Piotrkowa, to spotkamy się na trasie, może być np. Wolbórz, albo gdzie tam wam pasuje . Temat siedzenia nad wodą mi pasuje, bo nie mam wędki, więc bym się nudził ;P Wolałbym skoczyć na tamę, albo do Sulejowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ludu wbijajcie w piątek na masę, a później coś się pomyśli. Może jakieś ognisko na poligonie, może jakiś Bols u Xanagaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Bols to ja mogę na Poligon wnieść, bo tam jest za######ista miejscówka, ale 500ml nie wystarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tym razem na mase dotrę na pewno.. Na after myślę że też ale jeżdząc nie pije więc wy spijajcie bolsa a ja soczek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 To ustawiamy się od razu na miejscu, czy robimy gdzieś ustawkę i wspólnie jedziemy na zbiórkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Proponuje od razu na melanż na poligonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Będziemy jechać masą po włókniarzy, więc zawsze można zrobić skok w bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Przed nami 4 dni wolnego składać propozycje jak je spożytkować. Pomysł ode mnie. Może tym razem czas pozwiedzać południową część województwa łódzkiego ? Pogoda ładna warto było by zahaczyć o zalew sulejowski i poopalać się w Smardzewicach na plaży i zasmakować przy tym gofra ze śmietaną. Można również odwiedzić bunkry w Konewce i Jeleniu, a w drodze powrotnej dosiąść żubra w miejskiej puszczy spalskiej, a także odwiedzić niebieskie źródła w Tomaszowie. Trasa planowana by była na cały dzień z wyjazdem od rana ok. 9/10. Do przejechania od 150 do 200 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.