Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie!

Ale wy koksy jesteście! Ale ciągle szosa i szosa, bleee. Jedyny Bendus ma odpowiedni rower do prawdziwej jazdy (mam nadzieję, że nikomu nie ubliżam :) ) No i Xanagaz, ale chyba Canyona powiesił sobie nad łózkiem;) po Nox'ie

Pojeździłbym z wami, ale maturka niedługo:)

• 3 tygodnie później...

W temacie cisza, to może ja coś zaproponuję. Chodzi mi po głowie wypad do Sulejowa. Miałoby to wyglądać tak, że jedziemy do południa (powiedzmy ustawka przed Carrefourem na Kolumny o 10:30), dojeżdżamy do celu, tam się obijamy jakiś czas nad jeziorkiem i powrót do Łodzi. Byłby ktoś zainteresowany?

Mowa o najbliższym czwartku lub piątku.

• Mod Team

Jak wyżej jutro o 10.30 w Arturówku. Tradycją stało się już nasze spóźnianie się zarówno Xanagaza jak i moje. Zatem jakby co to macie kwadrans akademicki na dotarcie. Tyle będziemy czekać. Gdyby coś się jednak miało przedłużyć to radzę dzwonić :)

Jutro jedziemy w większości po trasie maratonu Mazovii wariant Giga i w Pieńkach Henrykowskich musimy dogłębnie zbadać las, który zapowiada się ciekawie. Znajdując się daleko na wschdzi, czyli na wysokości Brzezin, jedziemy następnie na północ w stronę Głowna wyszukując po drodze leśne dukty lub polne ścieżki, mogą być i miedze, także radzę się przygotować :)

Z Głowna się pomyśli co dalej....

Zapraszam

P.S Coś czuje, że przejedziemy tę trasę w dwójkę :P

Wypad nad zalew dojdzie do skutku o ile pogoda dopisze. Ponadto ustalenia podane wcześniej ulegną zmianie, gdyż nie będziemy siedzieć nad zalewem parę godzin, lecz kilkanaście minut :P No chyba, że pogoda będzie taka jak dziś, to nie ma nawet o czym mówić. Chętnych na razie jest 2 i zapewne nic się nie zmieni.

Możesz podać przybliżoną trasę i czas startu z Łodzi? Ja ruszam z Piotrkowa, to spotkamy się na trasie, może być np. Wolbórz, albo gdzie tam wam pasuje :). Temat siedzenia nad wodą mi pasuje, bo nie mam wędki, więc bym się nudził ;P Wolałbym skoczyć na tamę, albo do Sulejowa.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Przed nami 4 dni wolnego składać propozycje jak je spożytkować. Pomysł ode mnie. Może tym razem czas pozwiedzać południową część województwa łódzkiego ? Pogoda ładna warto było by zahaczyć o zalew sulejowski i poopalać się w Smardzewicach na plaży i zasmakować przy tym gofra ze śmietaną. Można również odwiedzić bunkry w Konewce i Jeleniu, a w drodze powrotnej dosiąść żubra w miejskiej puszczy spalskiej, a także odwiedzić niebieskie źródła w Tomaszowie. Trasa planowana by była na cały dzień z wyjazdem od rana ok. 9/10. Do przejechania od 150 do 200 km.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...