Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Oszalałeś od 14 jakbyśmy tam się wybrali to byśmy dojeżdżali już po ciemku :P. Jutro proponuje jakąś nocną eskapadę np. po poligonie, Łagiewnikach, parkach łódzkich etc. Tylko nie po mieście, no chyba, że wracając :icon_mrgreen:

W tamtych rejonach byliśmy w kwietniu (?) na tej wycieczce z Xanagazem, silenozem i Maćkiem, która skonczyła się pijaństwem nad Stawami Stefańskiego. To las miedzy żwirownią (ta "pustynia" w lesie), Baryczą i Ldzaniem. Po ciemku nie ma sensu tam jechać, bo większość fajnych tras tam to single, znalezienie któych po ciemku graniczy z cudem. Do tego na niektórych ścieżkach na zjazdach są pozostałości hopek, ramp i innych cudów zrobionych przez "miłośników grawitacji".

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • Mod Team

W niedziele proponuje jakiś wypad do lasu, żadne ciśnięcie bo nie mam teraz roweru do tego. Myślę, że 11.00 mostek Arturówek można się ustawić. Może jak chęci pozwolą to by można było się wybrać na czarny szlak rowerowy po KPN ~70 km

Witam,

chęci to ja mam dużo Łukaszu, ale sesję też mam :/ Niestety jutro jestem na uczelni i staram się zdać egzamin z anal fun... :) czyli Analizy funkcjonalnej oraz dostać brakujące wpisy do indexu. Jakbys w tygodniu chciał gdzies wyskoczyc to daj znac, jestem otwarty na propozycje.

• Mod Team

Zgodnie z ochroną własności intelektualnej, Samsung ma wytoczony proces o nadużycie praw autorskich na użycie zastrzeżonego przez patent słowa. W urzędzie patentowym już jest wojna o grube odszkodowanie. Także spokojnie, dostanę kasę to się gdzieś wybierzemy na Majorkę.

Jutro ok. 19.00 zapraszam (zaproszenie czyt. nie sponsoring :D) na łyżwy do Zgierza.

Natomiast wtorek o 12.00 w Arturówku na mostku spotykamy się i jedziemy gdzieś. Xanagaz coś napomknął ostatnio o parapetówce u niego :)

Jednak nie mogę dzisiaj jechać.

• 4 tygodnie później...
  • Mod Team

Jasne, że byliśmy relacja.

Nie chcę tutaj tak się obnosić z super formą, ale panowie póki nie potrenujecie to nawet nie myślcie o jeździe z nami. Z tego względu, że dla was to nie będzie jazda tylko męczarnia. Jednego już byśmy doprowadzili do zawału na trasie w Arturówku, niewiele brakowało a byśmy musieli dla niego karetkę wzywać. Zaznaczam, że to nie jest dla nas powód do dumy, wystąpiły na tamtej wycieczce pewne błędy logistyczne :icon_mrgreen:

Sobota o ile pogoda pozwoli to ok 15.30 bądźcie w okolicach Radogoszcza to się zrobi wytrzymałość. Wypuści się na Ozorków, Parzęczew, Orla, Mariampol, Bełdów, Aleksandrów Łódzki, Łódź.

Tempo ~28-30 km/h. Jedziemy grupą dajemy zmiany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...