Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Termin: 9 listopada 2008 r.

Baza (start i meta): Bar pod Modrzewiami (ul. Stanisława Działka) - przy kaloryferze

Teren: Las Łagiewnicki i okolice (na płn-wsch. od Łagiewnik) - teren ograniczony ul.Strykowską i autostradą

Mapa: kolorowa Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich - nieaktualizowana

Dystans: 30-35 km

Ilość punktów kontrolnych: 20 PK

Limit czasu - bez limitu

Program: 9:30 zapisy i rozdawanie kart startowych

9:50 rozdawanie map

10:00 START

Tak jak widać impreza chyba jedna z ostatnich w tym sezonie. Myślę, że warto było by wziąć w niej udział, bo po tym terminie nic nam nie pozostanie jak zapaść w sen zimowy :(

Po maratonie zbieramy się z kilkoma osobami i robimy ognisko. Myślę, że tym razem dojdzie ono do skutku i łącznie z zapałkami, chrustem oraz kiełbasą niczego nam nie zabraknie, wraz z miłą atmosferą i jak zawsze doborowym towarzystwem.

Zapraszam

• 4 tygodnie później...
  • Mod Team

Naturalnie jutro 11.00 na kaloryferze. Polecam opony o profilu terenowym, slicki dają radę, ale potrzeba sporych umiejętności co by opanować rower w zakrętach a i czasem na prostej.

Zdjęcia z dzisiejszego wypadu

Okólna parking, zbiórka

darmowy_katalog_zdjec_rowerowych.jpg

Okolice Smardzewa

darmowy_katalog_zdjec_rowerowych.jpg

Fajne foty chłopaki. Zazdroszczę jak cholera bo wczoraj była spoko pogoda, a ja w szkole uziemiony :/ A dzisiaj jak sie okazalo, ze mam wolne to pogoda jest srednio fajna. Dobrze, ze nie leje to na pewno na mały "spacerek" rowerowy sie wybiore, do lasu z psem. Pozdrower

PS.Za tydzien tez mam niestety szkole, moze w niedziele bede mial troche wolnego od rana wiec jakby byla pogoda to mozna gdzies smignac (?).

• 2 tygodnie później...

siema,

mam pytanko, czy dysponujecie jakimiś śladami GPS fajnych tras?, jestem ze zduńskiej woli więc jakieśfajne okolice na zachód od łodzi jak byście mieli to było by super, bo widze ze smigacie w okolicach pabianic, kolumny. Ja od siebie moge polecić miejscowość Rokitnica (południowy-wschód od łasku) wjazd od miejscowości Ostrów są tam fajne podjazdy dokładnie 3 nie są długie ale strome ze sie podjezdza na granicach przyczepności ;) są tak rozłożone ze jest to pętla którą można jezdzic do woli, jak by coś to moge wysłać ślad GPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...