Marcin5611 Napisano 1 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witam wszystkich;) Gdyby ktos był zainteresowany to proponuje jakis wypadzik jutro 2listopada... ustawka o godz 12 na mostku w łagiewnikach... Tempo spacerowe, dystans wedle chęci;) Jedyny warunek żeby nie padało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 z checia bym sie wybral, ale praca nie pozwala. z racji nie normowanego czasu pracy...mam jutro przerąbane ale przynajmniej dzisiaj mialem wolne pozdro i milej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 No coż jednak już jest to nieaktualne... Zewzględu na inną ustawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 http://xanagaz.bikestats.pl/index.php?work...&did=134497 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Termin: 9 listopada 2008 r. Baza (start i meta): Bar pod Modrzewiami (ul. Stanisława Działka) - przy kaloryferze Teren: Las Łagiewnicki i okolice (na płn-wsch. od Łagiewnik) - teren ograniczony ul.Strykowską i autostradą Mapa: kolorowa Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich - nieaktualizowana Dystans: 30-35 km Ilość punktów kontrolnych: 20 PK Limit czasu - bez limitu Program: 9:30 zapisy i rozdawanie kart startowych 9:50 rozdawanie map 10:00 START Tak jak widać impreza chyba jedna z ostatnich w tym sezonie. Myślę, że warto było by wziąć w niej udział, bo po tym terminie nic nam nie pozostanie jak zapaść w sen zimowy Po maratonie zbieramy się z kilkoma osobami i robimy ognisko. Myślę, że tym razem dojdzie ono do skutku i łącznie z zapałkami, chrustem oraz kiełbasą niczego nam nie zabraknie, wraz z miłą atmosferą i jak zawsze doborowym towarzystwem. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 5 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kurna, a ja w niedziele do szkoly musze isc :/ Milej zabawy koledzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Jedzie ktoś jutro coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 13 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jedzie ktoś szosę, w sensie 100% asfalt w sobotę albo w niedzielę, albo w sobotę i niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Dzisiaj o 11 na kaloryferze, jakby ktoś miał ochotę pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jutro pewnie też o 11 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Naturalnie jutro 11.00 na kaloryferze. Polecam opony o profilu terenowym, slicki dają radę, ale potrzeba sporych umiejętności co by opanować rower w zakrętach a i czasem na prostej. Zdjęcia z dzisiejszego wypadu Okólna parking, zbiórka Okolice Smardzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Fajne foty chłopaki. Zazdroszczę jak cholera bo wczoraj była spoko pogoda, a ja w szkole uziemiony :/ A dzisiaj jak sie okazalo, ze mam wolne to pogoda jest srednio fajna. Dobrze, ze nie leje to na pewno na mały "spacerek" rowerowy sie wybiore, do lasu z psem. Pozdrower PS.Za tydzien tez mam niestety szkole, moze w niedziele bede mial troche wolnego od rana wiec jakby byla pogoda to mozna gdzies smignac (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Raczej, że można, ale ja od razu mówię, że będę w lekkiej niedyspozycji po 18 siostry. Także co niektórych pewnie ta wiadomość ucieszy, a nie zmartwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Wkręc nas na impreze to beda wyrownane szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Myślę, że wtedy szala chyliła by się wtedy w moją stronę i byście musieli jechać w strefach "uwaga zawał!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 To raczej by się nie zdarzyło bo ja nie piję :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Tomek, dlaczego? Pixon - ja nie mam nic przeciwko Dobra impreza nie jest zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ostatnio nastąpił punkt przegięcia pały z moim żolądkiem i ogłaszam wszem i wobec, że nie pije :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jedzie ktoś jutro? Start około 10-11, nie wiem gdzie ale trasa raczej zachodnio południowa część Łodzi, poligon, lublinek, lasy pod Pabianicami i Kolumną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 siema, mam pytanko, czy dysponujecie jakimiś śladami GPS fajnych tras?, jestem ze zduńskiej woli więc jakieśfajne okolice na zachód od łodzi jak byście mieli to było by super, bo widze ze smigacie w okolicach pabianic, kolumny. Ja od siebie moge polecić miejscowość Rokitnica (południowy-wschód od łasku) wjazd od miejscowości Ostrów są tam fajne podjazdy dokładnie 3 nie są długie ale strome ze sie podjezdza na granicach przyczepności są tak rozłożone ze jest to pętla którą można jezdzic do woli, jak by coś to moge wysłać ślad GPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 To ja poproszę o zaznaczenie tego na mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 proszę bardzo, tylko nie łatwo to znaleźć, sam się teraz zacząłem zastanawiać czy bym tam trafił zawsze się z kumplem jeździło co zna tą trasę kliknąć prawym przyciskiem mmyszy na obrazek i wybrać pokaz obraz to sie wyswietli wiekszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Trochę mało szczegółowa ta mapka ale przy nadażającej się okazji zobaczę co w tym terenie słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 ano pofatygujemy się i zobaczymy co jest grane w tych okolicach. Może jakby nie padało to jutro coś się pojeździ? ale dopiero od ok. 14.00 Czyli szykować lampki i robimy nocną masakrę w Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Lampki nie szykować tylko w moim przypadku kupować albo pożyczać. W tamte lasy chcesz jechać po ciemku? Dlaczego dopiero od 14 :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.