Gucio112 Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Prosiliśmy go o replay, ale niestety nie dał się namówić. Gdyby chciał to powtórzyć, mielibyśmy to nagrane na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ja mam takie małe pytanie tylko - jak daleko wyskoczył? Tzn. jak blisko brzegu po przeciwnej stronie hopy wylądował? Bo ja, kiedy w myslach rozwazalem ewentualny lot , to bałem się, że jak wyskoczę to zamiast w wodzie zrobie nie dolota na drugi brzeg i sie rozmaśle na ziemi Musze spytac Sergiusza o radę hahaha PS.Tomek no w sumie masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Tak jak pisałem na BS, wpadł w sam środek Tak na oko oszacowaliśmy, że było to z 6m od wyskoku, czyli zostało mu kolejne 6 do brzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 hehehe A bardzo brudna woda tam byla? Wyszedł pewnie zielony? Współczuje mu z jeszcze jednego względu - potem kompleksowe mycie całego roweru go czekało Gorzej jak gdzieś miał łożyska maszynowe. Wtedy już tylko WD40, a potem smarowanie. Smar do roweru 20 zł, wymiana pordzewiałego łańcucha 35 zł, wrażenia z lotu...bezcenne hahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Tor do 4X w Poniatowskim? Wie ktoś coś o tym? http://xanagaz.bikestats.pl/index.php?work...&did=125160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Każda okazja dobra, żeby zareklamować swój bikeblog Może z okazji tygodnia zrównoważonego transportu będą robić jakieś zawody 4X i dlatego zwożą tam te hałdy piachu. Poczekamy zobaczymy, a może by pojechać do frshophu i tam dowiedzieć się u "źródła" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jadę na naciągnięcie szprych to się dowiem, dorba reklama nie jest zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Heh zabawne, pomyślałem dokładnie to samo co Pixon. W FR shopie na pewno będą wiedzieć co tam się kroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Sobota 20.09.2008 Tour de Kalonka Informacje Spotykamy się na kaloryferze o godzinie 9.00, 15 minut czekamy na spóźnialskich. Kolejną grupę ludzi możemy zebrać na Strykowska/Okólna. Zależy gdzie komu bardziej pasuje. W tym drugim miejscu powinniśmy być po ok. 30 minutach. Niedziela 21.09.2008 III Łódzki Miejski Rajd Rowerowy Informacje Zapraszam na pasaż Schilera, a później już się jakoś obmyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Dziś zrobiłem przegląd opon i oto relacja 1. Big Betty 2. Karma 3. Kwest 1.25 The Best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2008 W niedzielę jak cię ludzie zobaczą na tym ścigancie to chyba nie będą wiedzieć, czy to już koniec świata, czy to tylko tobie się w głowie poprzewracało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Nie stać mnie na szosówkę, więc mam freeridową wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Do jakiej wprawy w zmienianiu opon doszedles? Ile Ci to zajmuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Karmy idą najlepiej, na tylnim kole nawet łyżek nie potrzebuje, na przednim są przydatne. Jeżeli chodzi odrutówki to jest ciężej, łyżki są niezbędne. Ale i tak średni czas jest lepszy niż na pitstopach F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 hehehe Słuszna uwaga Tomku Zwłaszcza w pitstopach bmw sauber ;P PS.Masz 2 rozne obrecze? Jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaRadek Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A nie musisz za każdym razem ustawiac (sorry nie mam ci) hamulca? (bo ja po ponownym włożeniu kółka zawsze muszę ustawiac - Avid J5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Obręcze takie same mam Equalizer 29, nie muszę bo w obudwu kołach mam sztywne osie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Tomek jaką masz piastę z tyłu? Jak możesz to zapodaj fotkę zdjętego koła tylnego i haków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Z tyłu jak i z przodu SunRingle Demon http://xanagaz.bikestats.pl/index.php?work...&did=125820 PS. Pierwszy Fotka będzie niedługo (http://www.sun-ringle.com/contentpages/mtb/hubs/freeridedh.php5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 niezły syf i fajna piasta EDIT: Wybierasz sie jutro na ten rajd miejski czy jakos tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Wybieram Full na slickach 1.25, kilka tysięcy Zobaczyć go na żywo - bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 hehehehe Ile jestes w stanie pocisnąć na prostej na tych oponach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Gdybym Cię nie znał, to bym pomyślał, że wieś tańczy i śpiewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demvari Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 buahahahaha...! dobre foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2008 żal.pl kategoria do której dopisał bym ten rower. Szkoda, że dzisiaj pogoda całkowicie już się spieprzyła. <h3 class="first">22 września o 17.45 na placu Wolności</h3> przez Patrycja w Pią Wrz 05, 2008 10:38 am Ustawka - nie ustawka, raczej chodzi o przejazd taki jak Masa Krytyczna w związku z obchodami Tygodnia Mobilności. Obiecałam panu od PR tego eventu, że poinformuję rowerzystów, zatem przekazuję info... więcej o przejeżdzie http://bezsamochodu.pl/mk.html Dla uczestników przygotowane będą gadżety w postaci odblasków itp. Zatem można wziąć dziewczynę, dzieci na bagażnik i pokazać, że trochę rowerzystów w naszym mieście jest. Przekażcie informację znajomym - może będą chętni an to wydarzenia lub inne organizowane w zwiazku z TM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.