Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam takie małe pytanie tylko - jak daleko wyskoczył? Tzn. jak blisko brzegu po przeciwnej stronie hopy wylądował? :P Bo ja, kiedy w myslach rozwazalem ewentualny lot :P, to bałem się, że jak wyskoczę to zamiast w wodzie zrobie nie dolota na drugi brzeg i sie rozmaśle na ziemi :o Musze spytac Sergiusza o radę :D hahaha

PS.Tomek no w sumie masz racje :D

hehehe :P A bardzo brudna woda tam byla? Wyszedł pewnie zielony? :) Współczuje mu z jeszcze jednego względu - potem kompleksowe mycie całego roweru go czekało :) Gorzej jak gdzieś miał łożyska maszynowe. Wtedy już tylko WD40, a potem smarowanie.

Smar do roweru 20 zł, wymiana pordzewiałego łańcucha 35 zł, wrażenia z lotu...bezcenne :D hahahahahaha :)

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

:P Każda okazja dobra, żeby zareklamować swój bikeblog :P

Może z okazji tygodnia zrównoważonego transportu będą robić jakieś zawody 4X i dlatego zwożą tam te hałdy piachu. Poczekamy zobaczymy, a może by pojechać do frshophu i tam dowiedzieć się u "źródła"

• Mod Team

Sobota 20.09.2008

Tour de Kalonka Informacje

Spotykamy się na kaloryferze o godzinie 9.00, 15 minut czekamy na spóźnialskich. Kolejną grupę ludzi możemy zebrać na Strykowska/Okólna. Zależy gdzie komu bardziej pasuje. W tym drugim miejscu powinniśmy być po ok. 30 minutach.

Niedziela 21.09.2008

III Łódzki Miejski Rajd Rowerowy Informacje

Zapraszam na pasaż Schilera, a później już się jakoś obmyśli

• Mod Team

żal.pl :)

kategoria do której dopisał bym ten rower. Szkoda, że dzisiaj pogoda całkowicie już się spieprzyła.

<h3 class="first">22 września o 17.45 na placu Wolności</h3> przez Patrycja w Pią Wrz 05, 2008 10:38 am

Ustawka - nie ustawka, raczej chodzi o przejazd taki jak Masa Krytyczna w związku z obchodami Tygodnia Mobilności. Obiecałam panu od PR tego eventu, że poinformuję rowerzystów, zatem przekazuję info... więcej o przejeżdzie http://bezsamochodu.pl/mk.html Dla uczestników przygotowane będą gadżety w postaci odblasków itp. Zatem można wziąć dziewczynę, dzieci na bagażnik i pokazać, że trochę rowerzystów w naszym mieście jest.

Przekażcie informację znajomym - może będą chętni an to wydarzenia lub inne organizowane w zwiazku z TM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...