Żaba Napisano 14 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Bikerman , a może byś się przedstawił lub zarejestrował na forum :?: :cool: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Sobota - 30 lipca - godz. 11.oo/12.oo zbiórka przy pętli autobusu w Arturówku.Z Łukaszeczkiem będe miał kontakt na telefon i z Ecią również.Odbiorę ich jak się pojawią. Z imprezy rezygnujemy gdyby lało , dmuchało i w ogóle tsunami było. :twisted: Od tego posta tylko lista obecności dalej , bukować się wiara. :grin: No to sę odchaczam definitywnie, znaczy siem - bendem :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No to już nas para jest , no i jeszcze moje młode będzie. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 My na razie też wyglądamy, że będziemy ... mamy nadzeję, że nasi zleceniodawcy okażą się miłosierni i to się w ostatniej chwili nie zmieni :-( ... Pozdrówko z zewnątrz :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Ja jeszcze nie mogę potwierdzić, na razie jest 50/50, nie wiem jak z wolnym czasem... Choć z drugiej strony, warto to rozważyć, jestem na forum relatywnie nowy, jeszcze się okaże że jakiś chrzest szykujecie czy coś... :wink: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablos Napisano 27 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No ja tez sie pojawię tylko ze tyrke kończę o 13,.00 a wiec sie spotkamy po oficjalnym planowanym zlocie .. (co i jak zgadam sie z Piotrkiem {ZABA } będę ja i kumpel średnia wieku spadnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 28 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 A ja niestety pracuje :cry: ale mam nadzieje, ze jakies zdjecia ze zlotu beda Milej zabawy zlotowicze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Hej, hej - no, co jest, to my aż z Wawy zasuwamy, a Łodzianie się wycofują :cool: ?Choć na chwilę wpadnijcie, popołudniową porą, bo my wcześniej niż na 15.00 raczej nie dotrzemy ... Pozdrówko zapraszające (hehe, paradoks) :-) :-) :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 28 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Dla gapowiczów mogę dać nr telefonu na priva , to bedziemy się łapać jak dojedziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Jak mi sie uda zalatwic zastepstwo to na 100% bede mam nadzieje, ze zadne plany sie nie zmienily i godzina 12.-- jest aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Miejsce i godzina aktualna.Pogoda tylko cosik nie tego.Właśnie leje i nieźle dmucha.Położyło w tej chwili koło mnie dwa drzewa , takie coś z pietnastometrowe. :-( Gdyby tak sie utrzymało do jutra , to norma , że dla zachowania zdrowia w domciach zostajemy , a ustawimy inny termin. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No, my już gotowi do startu, jutro raniutko ruszamy, chyba, że nawałnica będzie :twisted: . W razie czego jesteśmy w kontakcie, gospodarzu Żaba 8) ... Pozdrówko przed drogą :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 No i odbyło się zlocisko.To może za dużo powiedziane , bo spotkanko było iście kameralne. Odmeldowali sie : Pati , Mrówa , Kijana , Diablos wraz z kolegą , Żaba ze świtą , Łukaszeczek (bez bika :-( ) i oczywiscie stolica w postaci Eci i Rycerza. Było trochę jazdy i trochę gatki.Pati i Diablos parę razy pstryknęli , więc może jakieś fotki na forum wpłyną.Teraz idziemy spać bo padamy , szczególnie dzielni Ecia i Rycerz.Respekt im za tą podróż do miasta Łodzi. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 No niestety przyznaję się - nawaliłem z rowerkiem :sad: - mam nadzieję, że mnie nie wyklniecie :roll:. Niestety moje dzisiejsze plany, związane z rowerkiem szlag trafił, ale postanowiłem się pojawić. I warto było, bo bardzo miło było zobaczyć kilku użyszkowników w wersji live - miło było pogawędzić chwilkę. Szkoda tylko, że przedstwicieli Wawy nie spotkałem :cry: No nic, do końca tygodnia pozostanę czytający, aby w przyszłym tygodniu dołączyć do grona czynnie piszących. A teraz w końcu luluuuuuu... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 31 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ecia jak wam minela podroz powrotna do Wawy? Mam nadzieje, ze dojechaliscie cali i zdrowi i ze jeszcze mozecie siedziec na czterech literach Czekam na jakies info od was, pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 31 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ecia i Rycerz jeszcze nie pojechali , tak jakoś wyszło :grin: 8) Dopiero jutro , a w zasadzie dzisiaj startują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablos Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 DOBRA CZAS NA FOTY :twisted: GRUPA RRR team .... DOBRA CZAS NA NA SZEGO MODA :-P CZAS NA SZKOŁE TRIALU :twisted: NASZE ROWERKI ...... Jutro dam 2 filmiki szkoła trailu ... c.d.n :grin: POzdrawiaM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Po fotkach widać że raczej udane spotkanie. Ech, a mi się nie udało niestety dotrzeć... :? Mam nadzieję że będzie następny raz noi że wtedy się uda :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Tutaj znajdziecie jeszcze pare zdjec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DIABLOSSS Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 FILMIK > TRICKI DOWNLOAD FILMIK ! PLIKS SPAKOWANY WINRAREM www.winrar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 A my się na foty i na filmik nie załapaliśmy - więc, póki co, pozostajemy nadal anonimowi ... Rycerz-Widmo i Biała Dama na swych eterycznych rumakach :grin: ... Pozdrówko mgiełką tajemnicy osnute :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 A te to co :?: :wink: http://shw.fotopages.com/6587206.html?noresize http://shw.fotopages.com/6587207.html?noresize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 :lol: No proszę :mrgreen: ... Pozdrówko paparazzim :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ecia, ale za to ja pozostaję w ukryciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No to może jeszcze jedno podejście do wspólnego śmigania po Łagiewnikach :wink: :?: Jakiś wczesno wrześniowy terminik może , chyba już nie będzie problemików z "koloniami , działkami itp.." ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.