Ulf Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 UUUUUUUUUU Swoja droga mnie kolana bolą notorycznie... Moja rada proponuje się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 taa, kolanka muszą boleć taki los:P ja jestem w sobotę na rajdzie trzeźwości w Aleskandrowie, w niedzielę chciałbym wyjechać gdzieś z rowerem, może ten szlak Bendusa w okolicach Sulejowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja tez jadę, o ile coś nie wyskoczy. Trasa jest mi obojętna. Zdam się na ludzi, którzy zwiedzili więcej niż ja. Może być maraton, może być sulejów. PS.Mnie w kolanach coś strzela odkąd...odkąd pamiętam i nic się z tym nie dzieje więc chyba tak być już musi. Może kiedyś przy okazji pójdę do lekarza. Także Tomek oszczędzaj się jeśli na serio boli i w niedzielę jedziesz z nami (mam nadzieję). Pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zależy czy dostanę wolne w pracy, bo w sumie kolano nadwyrężyłem w czwartek i z takim stanem jechałem w niedziele. Lekarz powiedział, że to nic strasznego, jakiś żelik i przejdzie, z drugiej strony u brata z palcem też nie miało być nic strasznego a lekarz sportowy zdiagnozował pęknięcie torebki stawu czy jakioś tak. Różnie to bywa. Mam nadzieję, że u mnie to tylko nadwyrężenie. PS. Dla Ciebie Siwy mam ten bajerek co trzyma linkę hamulcową na ramie czy gdzie tam chcesz i folie ochronne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Jakaś ustawka, coś ten tego, kręcimy jutro, hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja myślałem, że to oczywiste i takich pytań nie trzeba zadawać Jakieś propozycje co do trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demvari Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja oraz silenoz mamy w planie coś w okolicach zalewu sulejowskiego. Szukamy 1 osoby do kompletu... niestety autko może zabrać tylko 3 rowery i 3 osoby. Dawać info kto chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Nie no ja się nie piszę na podróż autkiem Jutro uderzę na Łęczycę a potem się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 ok, ja, Demvari i Bendus uderzamy do Tomaszowa a z tamtąd robimy trasę Adama Jak ktoś by jeszcze jechał zawsze możemy się zgadać na dworcu w Tomaszowie, my wyjeżdżamy po 8 z retkini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Widzę, że jakiś rozłam w ekipie nastąpił. Emil sam jedziesz? A może traskę maratonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Tak z ciekawości, mógłby ktoś to sprawdzić ile by kosztował przewóz osoby i roweru jutro tak aby zdążyć na 8:00 (około) do Tom. Maz.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Rower to grosze, a do Tomaszowa bilet studencki to nie wiem. Do wawy kosztuje 15 zl. Jak wejdziesz na strone pkp to tam masz opcję sprawdzenia ceny biletu, tylko, ze normalnego, a nie ulgowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 To jak, jedziemy Marcin ? Sam bym się trochę pociągiem bał, ale we dwójkę raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 sprawdźcie na którą byście byli w tym Tomaszowie my możemy poczekać jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Pociągi są z Fabrycznego z przesiadką w Koluszkach. Pierwszy sensowny jest o 06:10 i na miejscu jest się o 07.36 Drugi jest o 8:53. Na miejscu 10:22. Koszt na bilecie studenckim w jedną stronę to pewnie ze 12 zł Od koluszek to na 100% jedzie EN57 (albo nowy Acatus), czyli jest duży przedział bagażowy, bądź wieszkai na rower. Do Koluszek bywa, że jedzie pospieszny i wtedy jest się skazanym na ostatni, bądź pierwszy wagon. Jeździłem wiele razy - tragedii nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 a my tam na 9 rano będziemy gdyż sie jedzie godzine autem wiec nie na 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja chyba dzisiaj przegiąłem z jazdą. Delikatnie rzecz biorąc boli mnie kolano (więzadło krzyżowe) i kapkę mam je opuchnięte :/ Zobaczymy jak się jutro będę czuł. Jeśli dobrze około 10 uderzam na Łęczycę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Czyli jak wy bedziecie tam na 9 to żaden pociag nie pasuje..Ja i tak odapdam. Bylme na juwenalich wczoraj i dzisiaj. Z wczorajszych koncertow wrocilem dzisiaj o 6 rano do domu, a z dzisiejszej zabawy wróciłem właśnie teraz, z tym, że dzisiaj pojechałem do łodzi rowerem. Trochę popiłem w ten weekend i muszę odpocząć. Poza tym nie zrobiłem roboty, którą muszę zrobić na poniedziałek więc jutro będę nad tym siedział. Pozdro i miłych wypadów życzeę. Dobrej nocky i dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 A nie lepiej następnym razem wynająć busa i zabrać się większą ekipą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Panowie. Mały off topic. Pytanko. Czy ma ktoś poratować dwoma śrubkami do przykręcenia V-łek? Siwy64 uraczył mnie dwoma za co jestem wdzięczny, ale potrzebuje jeszcze dwie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 veni, vidi,...bici - wycieczka się odbyła. Było ciężko, ale mimo nękających nas problemów zdrowotnych, atakujących nas robali i drobnych usterek, udało nam się z grubsza przejechać założoną trasę. Kiedyś trzeba jakiś wypadzik w szerszym gronie. A tu nasza ekipa + żubr w Spale: Komplet fotek tutaj: http://bendus.fotosik.pl/albumy/444407.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jak ktoś jeździ po poligonie to uważajcie, o mało co bym małą sójkę najechał, że tak powiem: wtopiła się w otoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Wczoraj z Guciem i Pixonem ponad dwie setki: http://img247.imageshack.us/img247/4715/2008060519451sf3.jpg PS. Ja te dwie setki na pewno zrobiłem, oni ledwo co oscylowali wokół jednej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hehe dobre na drugi raz pochwalcie się, że robicie wypad bo też bym się z chęcią przejechał znowu gdzieś dalej. no chyba, że to miało być tak kameralnie pod te setki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.