Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez jadę, o ile coś nie wyskoczy. Trasa jest mi obojętna. Zdam się na ludzi, którzy zwiedzili więcej niż ja. Może być maraton, może być sulejów. PS.Mnie w kolanach coś strzela odkąd...odkąd pamiętam i nic się z tym nie dzieje więc chyba tak być już musi. Może kiedyś przy okazji pójdę do lekarza. Także Tomek oszczędzaj się jeśli na serio boli i w niedzielę jedziesz z nami (mam nadzieję). Pozdrowerek B)

Zależy czy dostanę wolne w pracy, bo w sumie kolano nadwyrężyłem w czwartek i z takim stanem jechałem w niedziele. Lekarz powiedział, że to nic strasznego, jakiś żelik i przejdzie, z drugiej strony u brata z palcem też nie miało być nic strasznego a lekarz sportowy zdiagnozował pęknięcie torebki stawu czy jakioś tak. Różnie to bywa. Mam nadzieję, że u mnie to tylko nadwyrężenie.

PS. Dla Ciebie Siwy mam ten bajerek co trzyma linkę hamulcową na ramie czy gdzie tam chcesz i folie ochronne.

Pociągi są z Fabrycznego z przesiadką w Koluszkach.

Pierwszy sensowny jest o 06:10 i na miejscu jest się o 07.36

Drugi jest o 8:53. Na miejscu 10:22.

Koszt na bilecie studenckim w jedną stronę to pewnie ze 12 zł

Od koluszek to na 100% jedzie EN57 (albo nowy Acatus), czyli jest duży przedział bagażowy, bądź wieszkai na rower. Do Koluszek bywa, że jedzie pospieszny i wtedy jest się skazanym na ostatni, bądź pierwszy wagon.

Jeździłem wiele razy - tragedii nie ma.

Ja chyba dzisiaj przegiąłem z jazdą. Delikatnie rzecz biorąc boli mnie kolano (więzadło krzyżowe) i kapkę mam je opuchnięte :/ Zobaczymy jak się jutro będę czuł. Jeśli dobrze około 10 uderzam na Łęczycę. :rolleyes:

Czyli jak wy bedziecie tam na 9 to żaden pociag nie pasuje..Ja i tak odapdam. Bylme na juwenalich wczoraj i dzisiaj. Z wczorajszych koncertow wrocilem dzisiaj o 6 rano do domu, a z dzisiejszej zabawy wróciłem właśnie teraz, z tym, że dzisiaj pojechałem do łodzi rowerem. Trochę popiłem w ten weekend i muszę odpocząć. Poza tym nie zrobiłem roboty, którą muszę zrobić na poniedziałek więc jutro będę nad tym siedział.

Pozdro i miłych wypadów życzeę. Dobrej nocky i dzien dobry :)

veni, vidi,...bici - wycieczka się odbyła. Było ciężko, ale mimo nękających nas problemów zdrowotnych, atakujących nas robali i drobnych usterek, udało nam się z grubsza przejechać założoną trasę.

Kiedyś trzeba jakiś wypadzik w szerszym gronie.

A tu nasza ekipa + żubr w Spale:

1ae4bac17125c75fm.jpg

Komplet fotek tutaj: http://bendus.fotosik.pl/albumy/444407.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...